.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Ми то какъв е смисъла от форума, ако не мога да си изкажа "ограниченото и компелскирано, задръстеняшко" мнение?
    За да си викаме колко сме хубави по темите за снимки, да се лигавим и да си правим душевни чекии един на друг?
    да, там са най жалките
    една оФца пуска снимка
    следвщата оФца: "ах колко си сладка"
    и тя пуска
    предишната и отвръща
    и всичи сме доволни

Град
    unknown
    по добре да го завържем за някое дърво
    да го бием с ремъци в главата
    и накрая да се изпикаем всички задружно върху него

Град
    unknown
    значи завръзването отпада
    ще играе ролята на писоар само

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    exploitedteen, не знам колко гейове познаваш, но аз не съм срещала гей, който по някакъв начин да обижда хетеросексуалните. Вие сте тези, които ги мразите.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Обичайте се бе! Обичайте педалите! обичайте мангалите!

Очаквам всички любвеобилни и толерантни потребители изказали се в тази тема, в седващата една година да правят секс с циганин. Да се поставят на мястото на педал / лесбиика, понеже това е основата на толерантността - влизане в положение на другия.
    Grumpy old madman

Град
    Свободния свят
    Мисля, да отида и да подкрепя ГЕЙ митинга, въпреки, че не одобрявам тяхната сексуалност!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Aре не се прави на луд.
    Едно е да изкажеш мнението си 1-2-5 пъти, друго е да обясняваш на някакви хора, че са селяни и т.н.

Никой не ти говори за душевни чекии, това е за малоумните.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Democrat
    Мисля, да отида и да подкрепя ГЕЙ митинга, въпреки, че не одобрявам тяхната сексуалност!
    отиди
    дано те подкрепят отзад
    мамицата ти

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Aре не се прави на луд.
    Едно е да изкажеш мнението си 1-2-5 пъти, друго е да обясняваш на някакви хора, че са селяни и т.н.

Никой не ти говори за душевни чекии, това е за малоумните.
    Are пък "толерантните" да не наричат хората "тесногръди" и тн. От кога селянин е обидно? То просто обозначава принадлежността към населено място от определен тип. Все едно да кажеш, че турчин, циганин, варненец и тн. са обидни. Който се обижда - проблема си е лично негов!
    Grumpy old madman

Canis_Dirus ти не си ли оня SWASTICA ya ? Ай беги,че миришеш..и аз не проявявам толерантност към такива плужеци като тебе. Като много си имаш личното мнение и като ненавиждаш цигани,гейове и т.н,що не се наемеш да ги убиеш? И аз не ги харесвам,ама не ми пука за тях. Мислиш ли,че на някого му пука за шибаните ти чувства и това какво мислиш ти по даден въпрос? Кого го грее ти какво мислиш в крайна сметка? Свий се някъде. Циганите,гейовете и т..н. (различните общества) няма да изчезнат,но и ти няма да изчезнеш,нали. А на мен ти ми пречиш също толкова,колкото един циганин или гей. Просто мисля,че си боклук. И аз не понасям тия травестити и другите им подобни,ама да се спасяват. Намирисва ми на огромна доза простотия и ограниченост при тебе. Като не ги понасяш,направи нещо е? Кво си се разпсувал по форумите? Променяш ли така нещо? Смешно леке такова...
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    кога и къде?

А иначе и ти си от хората, които с една камара думи нищо не казват.
    Grumpy old madman

А за тези, на които им е безразлично ?

Радвам се, че предците ми не са били толерантни към османското присъствие!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ми да бе "НЕ" на толерантността ! Мразя такива хора като тебе дето мразят всичко и всички.Ебете се в гъза хейтъри смешни ! Спирам да съм толерантен към вас.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

тия дето "толерират" циганите , резняците , гейовете и всякаква такава измет, що не одите да живеете с мангалите по гетата или да се движите в гей среда а ? като сте толкоз отворени и като и те "били хора"

да ви ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ТОЛЕРАНТНИ ЛАЙНЕТА !

Град
    In Devil's Castle
    аз вече се научих,че колкото повече се опитваш да убеждаваш някой инат,толкова по-убеден е той в собствената си теория...неприятно,но факт.всеки има свое мнение за нещата,всеки гледа живота от различен ъгъл и е глупаво да се толерира уеднаквяване на възгледите,защото това само ще доведе до нови и нови спорове....мисля,че няма нужда да парадираме със знание,да се подиграваме на другите,че са слепи и с промити мозъци..вярно,понякога е така.просто е неизбежно,но не винаги човекът в първо лице е прав..няма абсолютно вярна теория или твърдение...всичко варира в зависимост от хората
    someone else...

А тези, които се грижат толкова да няма педали и манговци, кво са направили по въпроса?!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

нищо защото света е "толерантен" ако я нямаше тази прототия може да се направят много неща по въпросите , но сега ако посегнеш на мангал е дискриминация , расизъм , престъпление , ама обратното си е нещо нормално мангалите никой не ги пипа с пръст именно заради "толерантността" , която цари и която затрива всичко !!!

Цитирай Първоначално написано от NH3
    тия дето "толерират" циганите , резняците , гейовете и всякаква такава измет, що не одите да живеете с мангалите по гетата или да се движите в гей среда а ? като сте толкоз отворени и като и те "били хора"

да ви ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ТОЛЕРАНТНИ ЛАЙНЕТА !

Толерантността и търпението са 2 различни неща. Второто е качество в смисъла на това да имаш воля, а 1вото е въпрос на чиста дипломация. Демек равни права и свободи за всеки, все 1 собствената свобода да свършва там, където започва чуждата. А ако някой посегне на твоята свобода, то той трябва да бъде наказан съгласно законите, които държавата е определила. И дай една причина защо всички да не се опитаме да бъдем толерантни в такъв смисъл. Няма ли света да стане по-спокоен?

Всичко останало като форма на наказание спрямо дадена група от индивиди, като например дискриминацията не върши работа, само подтиква към злоба и насилие. А ако обичате насилието просто защото искате да сте "корави" или за вас това е форма на забавление или вид изява пред връсниците е друг въпрос.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Абе и аз не харесвам гейове и цигани - не са ми лицеприятни , нито искам да имам общо с тях.
    Ама стига да не ми се бъркат и да ми пречат на живота - все ми е тая , да праят каквото искат. Нито съм най-толерантната на света , нито съм тръгнала да пиша псевдо агитиращи речи пълни със цветущи коментари и злоба по форумите, защото най малкото знам , че нищо няма да променя.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

а специално аз не съм против гейовете, а против парадирането им с тяхната сексуалност.
    Точно това исках да напиша и аз. Гадното е не че са такива каквито са ами че парадират с това. Аз не съм си окачила на врата табелка "Спя с мъже", не ходя по паради, не казвам на всеки срещнат че съм хетеросексуална както и никой друг който е хетеро не би направил подобно нещо. След като претендират че са нормални тогава защо имат нужда от тези неща? Ако просто си живееха както всички други едва ли някой щеше да им обръща такова внимание и да ги дискриминира чак толкова. Пастрока ми има един приятел гей който беше дошъл в нас с гаджето си веднъж и аз изобщо не разбрах че са обратни.Чак после майка ми ми каза. Ми бяха си облечени нормално, не се държаха лигаво... Защо някой да ги закача? Всеки си прави каквото си иска в леглото. Ако всички се държаха така едва ли щеше да има проблем.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Добре де като не са ви приятни циганите и гейовете не им обръщайте внимание,не общувайте с такива хора и си гледайте вашите работи.Всички сме хора и имаме право на избор как да изживеем краткия си живот.Защо трябва с излишна злоба да правим съществуването си по-сложно?Почти всички нападат с псувни и обиди,и заплахи за бой...това е нещо напълно безсмислено и тъпо Живейте си живота,когато някой лично ви накърни достойнството или ви попречи с нещо на живота,тогава започвайте да се разправяте.Това,че някой е гей или циганин,нищо не означава,не показва ценностите или същността му

Супер фен Аватара на _donna_
    Хаха,вие и тука на гей парад го обърнахте..

Град
    Видин
    Всеки път като някой чийто мозък не е промит посмее да каже нещо се почва 'Омразата не е решение' 'Make love, not war' 'бла-бла-бла'...никой не му харесва да мрази...но няма как победиш едно стадо евреи за които всеки не-евреин е goyim(животно) и чиято свещенна книга Тората е призната за най расистката книга в света...или циганите за които всеки не-циганин е слуга...образовайте се малко за чуждите култури и тогва говорете кой кого мрази...когато някой ни удари няма да стоим и да чакаме да ни ударят и от другата страна..а ще им го върнем 10то кратно..единствния изход е да станем активни и да променим нещо, а не да си чешаме езиците по цел ден..14/88 !
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Добре де като не са ви приятни циганите и гейовете не им обръщайте внимание,не общувайте с такива хора и си гледайте вашите работи.Всички сме хора и имаме право на избор как да изживеем краткия си живот.Защо трябва с излишна злоба да правим съществуването си по-сложно?Почти всички нападат с псувни и обиди,и заплахи за бой...това е нещо напълно безсмислено и тъпо Живейте си живота,когато някой лично ви накърни достойнството или ви попречи с нещо на живота,тогава започвайте да се разправяте.Това,че някой е гей или циганин,нищо не означава,не показва ценностите или същността му
    Защото си правят парад...
    аз не искам да им обръщам внмание, ако всички си седят спокойно, но те решават да правят парад, т.е. натикват своята същност в лицето ми, което вече е неприемливо.
    А дали щяха да го правят ако не срещаха този негативизъм?Дали ако не им обръщаме внимание те ще спрат да се борят за някакви права?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си