- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За "толерантните"
Аз, азПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Имам си специално едно строително длето ако стане тежка ситуацията и се наложи...може да ти счупи и черепа..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Love is in the air![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Случва се. Когато сфинктера е разхлабенПървоначално написано от Sam90'
![]()
Grumpy old madman
lolПървоначално написано от Canis_Dirus
Тъй красиви, тъй наивни,
Love is in the air again.Първоначално написано от Sam90'
Кофти е така. Също като чесъна. миеш зъби, ама вонята идва дълбоко от гърлото!![]()
Grumpy old madman
Ти знаеш какво ще говоря, аз знам какво ще говориш... за това стига и Love is in the air.
Тъй красиви, тъй наивни,
когато един започне дадено начинание ще го последват още много. естествено пробелема е да се намери този първия...Първоначално написано от OtherDimension
специално за циганите - пробемите с тях могат да се решат само с бой, много бой. ще дам пример за едно малко градче. на една улица, която води към циганския квартал има едно училище. там когато се стъмни се събират 17-18 годишни момчета със скутери и дебнат мангали. носят и бухалки. когато се появи някой циганин си слагат каските и му пръскат черната муцуна от бой. след няколко такива сеанса тази улица вече е изчистена и мангал не минава.
колкото до толерантността - човек, който е толерантен към цигани и педали е едно мизерно същество.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?