Хахах, това пък не го очаквах. Последното, което искам, е да бъда харесвана от група хомофоби, които не могат да погледнат по-далеч от носа си. И на мен не са ми любимци гейовете, но не ми пречат да си живея живота. На теб какво ти пречат? Аз съм достатъчно голяма, за да мога да преценя, че всеки човек има право да избере как да живее живота си. Всеки има право да бъде свободен, щастлив, удовлетворен и ти си последният човек, който може да се възпротиви
Естествено, че не си го очаквала. Все пак в твоите очи оставяш крайно положително впечатление у хората. Е да те светна - не е така. Всеки с повече от три функциониращи мозъчни клетки може да потвърди.
А ако не искаше да бъдеш харесвана от група хомофоби, щеше да очакваш и подобна реакция.
Какво ми пречат гейовете? Дразнят ме с държанието си, дишат ми въздуха и тн.
и да Аз имам право да съм щастлив. И педерасите, мангалите и тн. утайка нямат място в един свят, в който заслужилите хора да бъдат щастливи. Разбирай - моето щастие минава през тяхното потъпкване. Има конфликт на интереси. И аз не съм склонен на толерантности и компромиси.