- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За "толерантните"
Естествено,че ако някой ти направи нещо,ще се защитиш.Но не се ли замисляте,че се мразим,защото мислим,че другите ни мразят.Вие как се държите с тях...естествено,че ще ви отвърнат със същотоПървоначално написано от SiegHeil
Ми аз никъде не съм казала,че одобрявам това...според мен трябва всички да бъдем третирани като равни...все пак сме хораПървоначално написано от exploitedteen
Хуу,бе,аре протестирайте си на воля в ИНТЕРНЕТ ама к'во толкова ви кефи да повтаряте едно и също.Ок,гейовете и мангалите не са ви по душа.Тва си го изяснихме.Що трябва да се казва пак и пак и пак и пак и ПАК и да се обяснява на всяко малоумно 12-годишно дето се изцепи не където трябва?!? И аз съм против тия гейщини ..дай сега да се навиваме до безкрай..мисля,че вече ви е време да хващате лопатите.
е, ама зат'ва пък гейовете ги бият по парадите![]()
![]()
парадът е шитня, факт, но пък хората си имат право да са каквито си щат. Две крайни реакции обаче са двойна шитня (парад + млатене по време на парада).
Изводът е, че хората съкват, нека станем тру блек метъл мизантропи.
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да борят се,попитах дали ако се държим с тях като с нормални хора няма да спрат да го правят...и мен ме дразни желанието им да са повече от нас...но вина имат и двете страни...не само еднатаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ебете се всичките,като не ви оттърва бягайте в горататам с никой няма да ви се налага да се съобразявате
Samе shit... different way
Първоначално написано от exploitedteen
ок че трябва акъл трябва ма като прочетох купищата "толерантни мнения" не се здържах .
Как да се държиш с някой като с нормален човек след като той непрекъснато ти повтаря и показва че Е различен и ПАРАДИРА с това?Първоначално написано от kindergarden
В една част на моя град се движат разни съмнителни индивиди които изглеждат винаги изключително мръсни, носят разни странни дрехи, имат супер гадни и странни прически и са винаги с бира в ръка а ако някой се осмели да ги изгледа веднага налитат на бой. Човек като ги види се плаши, мисли че ще му направят нещо, гледа с неодобрение а те претендират че и те са хора и не искат да се държат с тях различно... Е как да стане след като те самите се опитват да се отличават с държанието си? Няма начин! Или се държеш както е прието или ставаш обект на подигравки и дискриминация...![]()
"България е обетована земя на хейтърството"
Яко тениски на Експлойтед и надписи Анти-Фа. Пият Oettinger и просят. Утайка!Първоначално написано от exploitedteen
Но за масите са "пънкари". Кво да правиш?
Grumpy old madman
И с каква цел авторът е пуснах тази тема?За да направи омразата си явна?Или да обиди,колкото се може повече хора?Определено успя,дано ликува!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Добре де, аз имам един въпрос, кой си седи спокойно?Първоначално написано от exploitedteen
Като се кача в автобуса, ако съм без слушалки, често се налага да слушам чалгата/рапа или друга гадост пусната от телефона на някакви си пубери, които се кефят. Гледам скиновете на Ариана, пиейки бира и пр. Не е нужно да изброявам, нали? Те по този начин не натикват ли същността си в моето лице?
Give me your best shot motherfucker!
Скиновете правят ли паради? Не. Просто си седят на Арианата и си пият бирата.Първоначално написано от fire_of_satan
Ако скиновете се събират със знамена на НДК и след това направят едно шествие... Абе куките ще ги счупят от бой... (Да, куките са повече от скиновете и са по-добре въоражени.)
Не мразя никого заради цвета на кожата и никога не съм се държал лошо с някой ако не ми е доказал че е боклук, има цигани и евреи които не са били възпитавани в тяхната култура и са точни пичове...а за това че те ни мразят има тонове доказателства..при това стотици години преди нацистка Германия..Първоначално написано от kindergarden
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Трябва да бъде уволнен най ниско образования и можещия...можеш ли да познаеш кой е това...(препратка: от циганите точно 3% имат висше образование)..Първоначално написано от exploitedteen
А напоследък ако го направиш веднага ще ти се нахвърлят понеже нямаш право да уволниш смърдящия немит мангал понеже е 'расистко'...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
това си е тъпизъм... никаква толерантност към другите...ама към вас трябва да има... зле сте, никаква толерантност и за вас !![]()
Samе shit... different way
ЗнамПървоначално написано от exploitedteen
и добре че....
Дадох го за пример, знаеш за какво говоря/ пиша....![]()
Give me your best shot motherfucker!
emi vij sq te iskat da se darjim s tqh kakto s ,,obiknovenite'' hora pak v sy6toto vreme kazvat 4e sa razli4nii trqbva da se darjim s tqh rali4no 6tot sa rali4ni az nemgoa da razbera kvo iskat a dali te znaqt kvo iskat ili prosto iskat ne6to az priemam tva 4e sa pedali ebat s maje dobre se mi e taq ima pove4e jeni za men qko ko ma 6to trqbva da doide i da mi kaje v o4ite az sym gei men kvo ma barka badi si geiПървоначално написано от exploitedteen
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
колко от вас, дупета, ще отиде да се удари по някоя тръба в главата на някой гей, колко от вас ще счупят краката на някой мангал?
измислени ентусиасти![]()
азПървоначално написано от OtherDimension
Ако обществото го приеме и го толерира - ще го направят стотици!Първоначално написано от OtherDimension
Grumpy old madman
ехее ...![]()