.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Всеки път като някой чийто мозък не е промит посмее да каже нещо се почва 'Омразата не е решение' 'Make love, not war' 'бла-бла-бла'...никой не му харесва да мрази...но няма как победиш едно стадо евреи за които всеки не-евреин е goyim(животно) и чиято свещенна книга Тората е призната за най расистката книга в света...или циганите за които всеки не-циганин е слуга...образовайте се малко за чуждите култури и тогва говорете кой кого мрази...когато някой ни удари няма да стоим и да чакаме да ни ударят и от другата страна..а ще им го върнем 10то кратно..единствния изход е да станем активни и да променим нещо, а не да си чешаме езиците по цел ден..14/88 !
    Естествено,че ако някой ти направи нещо,ще се защитиш.Но не се ли замисляте,че се мразим,защото мислим,че другите ни мразят.Вие как се държите с тях...естествено,че ще ви отвърнат със същото

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    За какви права да се борят точно?

Я прочети темата малко повече...

Искам да ти представя една хипотетична ситуация:

Ти си мениджър в малка фирма, която има няколко служители, които са горе-долу с равни способности, но са съответно: жена, циганин, гей, мъж в предпенсионна възраст и нормален, бял мъж на малко под 30 години.
    Трябва да бъде съкратен един от тях, обикновено знаеш ли кой бива уволнен и защо?
    Ми аз никъде не съм казала,че одобрявам това...според мен трябва всички да бъдем третирани като равни...все пак сме хора

Супер фен Аватара на _donna_
    Хуу,бе,аре протестирайте си на воля в ИНТЕРНЕТ ама к'во толкова ви кефи да повтаряте едно и също.Ок,гейовете и мангалите не са ви по душа.Тва си го изяснихме.Що трябва да се казва пак и пак и пак и пак и ПАК и да се обяснява на всяко малоумно 12-годишно дето се изцепи не където трябва?!? И аз съм против тия гейщини ..дай сега да се навиваме до безкрай..мисля,че вече ви е време да хващате лопатите.

е, ама зат'ва пък гейовете ги бият по парадите

парадът е шитня, факт, но пък хората си имат право да са каквито си щат. Две крайни реакции обаче са двойна шитня (парад + млатене по време на парада).

Изводът е, че хората съкват, нека станем тру блек метъл мизантропи.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    За какви права да се борят точно?

Я прочети темата малко повече...

Ти си мениджър в малка фирма, която има няколко служители, които са горе-долу с равни способности, но са съответно: жена, циганин, гей, мъж в предпенсионна възраст и нормален, бял мъж на малко под 30 години.
    Трябва да бъде съкратен един от тях, обикновено знаеш ли кой бива уволнен и защо?
    Ми аз никъде не съм казала,че одобрявам това...според мен трябва всички да бъдем третирани като равни...все пак сме хора
    преди малко каза, че те се борят за някакви права, а реално имат не само равни с нас права, но и малко отгоре...
    да борят се,попитах дали ако се държим с тях като с нормални хора няма да спрат да го правят...и мен ме дразни желанието им да са повече от нас...но вина имат и двете страни...не само едната

ебете се всичките,като не ви оттърва бягайте в гората там с никой няма да ви се налага да се съобразявате
    Samе shit... different way

Цитирай Първоначално написано от NH3
    тия дето "толерират" циганите , резняците , гейовете и всякаква такава измет, що не одите да живеете с мангалите по гетата или да се движите в гей среда а ? като сте толкоз отворени и като и те "били хора"

да ви ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ТОЛЕРАНТНИ ЛАЙНЕТА !
    С такива мнения, само злепоставяш нашата позиция и даваш сила на "толерантността". Трябва и малко акъл да се вложи в тази работа...

ок че трябва акъл трябва ма като прочетох купищата "толерантни мнения" не се здържах .

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    попитах дали ако се държим с тях като с нормални хора няма да спрат да го правят...
    Как да се държиш с някой като с нормален човек след като той непрекъснато ти повтаря и показва че Е различен и ПАРАДИРА с това?
    В една част на моя град се движат разни съмнителни индивиди които изглеждат винаги изключително мръсни, носят разни странни дрехи, имат супер гадни и странни прически и са винаги с бира в ръка а ако някой се осмели да ги изгледа веднага налитат на бой. Човек като ги види се плаши, мисли че ще му направят нещо, гледа с неодобрение а те претендират че и те са хора и не искат да се държат с тях различно... Е как да стане след като те самите се опитват да се отличават с държанието си? Няма начин! Или се държеш както е прието или ставаш обект на подигравки и дискриминация...

^ поредния "толерантен " нещастник

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    ^ пънкари са нали?
    Яко тениски на Експлойтед и надписи Анти-Фа. Пият Oettinger и просят. Утайка!

Но за масите са "пънкари". Кво да правиш?
    Grumpy old madman

Град
    Terra incognita!
    И с каква цел авторът е пуснах тази тема?За да направи омразата си явна?Или да обиди,колкото се може повече хора?Определено успя,дано ликува!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Толерантност... хах

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Защото си правят парад...
    аз не искам да им обръщам внмание, ако всички си седят спокойно, но те решават да правят парад, т.е. натикват своята същност в лицето ми, което вече е неприемливо.
    Добре де, аз имам един въпрос, кой си седи спокойно?
    Като се кача в автобуса, ако съм без слушалки, често се налага да слушам чалгата/рапа или друга гадост пусната от телефона на някакви си пубери, които се кефят. Гледам скиновете на Ариана, пиейки бира и пр. Не е нужно да изброявам, нали? Те по този начин не натикват ли същността си в моето лице?

Give me your best shot motherfucker!

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    аз не искам да им обръщам внмание, ако всички си седят спокойно, но те решават да правят парад, т.е. натикват своята същност в лицето ми, което вече е неприемливо.
    Като се кача в автобуса, ако съм без слушалки, често се налага да слушам чалгата/рапа или друга гадост пусната от телефона на някакви си пубери, които се кефят. Гледам скиновете на Ариана, пиейки бира и пр. Не е нужно да изброявам, нали? Те по този начин не натикват ли същността си в моето лице?
    Скиновете правят ли паради? Не. Просто си седят на Арианата и си пият бирата.

Ако скиновете се събират със знамена на НДК и след това направят едно шествие... Абе куките ще ги счупят от бой... (Да, куките са повече от скиновете и са по-добре въоражени. )

Град
    Видин
    Естествено,че ако някой ти направи нещо,ще се защитиш.Но не се ли замисляте,че се мразим,защото мислим,че другите ни мразят.Вие как се държите с тях...естествено,че ще ви отвърнат със същото
    Не мразя никого заради цвета на кожата и никога не съм се държал лошо с някой ако не ми е доказал че е боклук, има цигани и евреи които не са били възпитавани в тяхната култура и са точни пичове...а за това че те ни мразят има тонове доказателства..при това стотици години преди нацистка Германия..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Видин

Трябва да бъде уволнен най ниско образования и можещия...можеш ли да познаеш кой е това...(препратка: от циганите точно 3% имат висше образование)..
    А напоследък ако го направиш веднага ще ти се нахвърлят понеже нямаш право да уволниш смърдящия немит мангал понеже е 'расистко'...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

това си е тъпизъм... никаква толерантност към другите...ама към вас трябва да има... зле сте, никаква толерантност и за вас !
    Samе shit... different way

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    еми аз пък казвам на пуберите да си заврат телефоните някъде, защото ме дразни...

а на Ариана вече няма скинове... има езерце и щастливи хора
    Знам и добре че....
    Дадох го за пример, знаеш за какво говоря/ пиша....

Give me your best shot motherfucker!

Да , добре !

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Ние се държим с тях като с нормални хора, но те не го искат това. Искат да се държим с тях като с различни и това им е винаги лайтмотива, че са различни.
    emi vij sq te iskat da se darjim s tqh kakto s ,,obiknovenite'' hora pak v sy6toto vreme kazvat 4e sa razli4nii trqbva da se darjim s tqh rali4no 6tot sa rali4ni az nemgoa da razbera kvo iskat a dali te znaqt kvo iskat ili prosto iskat ne6to az priemam tva 4e sa pedali ebat s maje dobre se mi e taq ima pove4e jeni za men qko ko ma 6to trqbva da doide i da mi kaje v o4ite az sym gei men kvo ma barka badi si gei
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен
    Град
    Utopia..
    колко от вас, дупета, ще отиде да се удари по някоя тръба в главата на някой гей, колко от вас ще счупят краката на някой мангал?

измислени ентусиасти

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    колко от вас, дупета, ще отиде да се удари по някоя тръба в главата на някой гей, колко от вас ще счупят краката на някой мангал?

измислени ентусиасти
    аз

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

измислени ентусиасти
    Ако обществото го приеме и го толерира - ще го направят стотици!
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ехее ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си