.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Епилатори- Помощ

Хора, искам да си взема епилатор и съм тотално объркана... с пинсети или дискове да е? тва е първия ми въпрос, едни казват, че пинсетите само накъсват косъмчетата и че дисковете вършат чудесна работа, другите обратното...
    спряла съм се на Philips HP 6502 и Philips HP 6515 и 6501, от тази серия, доста са скъпи, около 180 и 200 лева, но четох, че наистина си заслужават, имат доста приставки, не боли чак толкова... някои има ли от тази серия и доволен ли е плс кажете... помогнете...
    На браун има един 5685 около 150 лева е май, с пинсети, уж е хубав, ама казват, че Филипс са по-хубава и качествена марка... плс посъветвайте ме... струва ли си да дам толкова пари за тези модели или не...

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз лично повече харесвам епилаторите на Braun, ето този е много добър:
    http://appliances.market.dir.bg/xoff...269&shop_id=57
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

^Моя е такъв и съм много доволна.И те съветвам да не си взимаш Филипс, защото епилаторите им не са особено качествени.Най-добри са Браун

Град
    BapHa
    моя е с дискове на Филипс и смея да твърдя,че съм много доволна...и струва около 60лв...евтин, ефективен и не боли толкова много...
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Трябва да разбереш кой вид епилатор ти върши на теб по-добра работа , а не да приемаш на доверие чуждото мнение .

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Аз лично повече харесвам епилаторите на Braun, ето този е много добър:
    http://appliances.market.dir.bg/xoff...269&shop_id=57
    И моят е такъв и съм страшно доволна. Горещо ти го препоръчвам. Лично аз съм твърдо ЗА пинсетите ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    И аз съм ЗА пинсетите. Не че съм пробвала с диск, но съм чувала, че с пинсети по-малко боляло. С дискове скубело ужасно силно. Също така съм ЗА Браун.

Аз съм за пинсетите..моя е на Филипс с пинсети и съм страшно доволна. Такова нещо като накъсване на косъма няма. Маха си космите перфектно

hottie
    Guest
    пинсети

Голям фен
    Препоръчвам ти си купиш с дискове-за мен те са по-добри.По добре покриват площта,която ще епилираш и е по-бърза епилацията.Филипс работят с дискове,а Браун-с пинсети.
    И ако можеш отдели малко повечко пари и си купи нов модел.За такива неща пари се дават,а и ще инвестираш еднократно,а ще си го ползваш дълго време.

Моят е такъв и съм страшно доволна.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028414

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си