- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатори- Помощ
Хора, искам да си взема епилатор и съм тотално объркана... с пинсети или дискове да е? тва е първия ми въпрос, едни казват, че пинсетите само накъсват косъмчетата и че дисковете вършат чудесна работа, другите обратното...
спряла съм се на Philips HP 6502 и Philips HP 6515 и 6501, от тази серия, доста са скъпи, около 180 и 200 лева, но четох, че наистина си заслужават, имат доста приставки, не боли чак толкова... някои има ли от тази серия и доволен ли еплс кажете... помогнете...
На браун има един 5685 около 150 лева е май, с пинсети, уж е хубав, ама казват, че Филипс са по-хубава и качествена марка... плс посъветвайте ме... струва ли си да дам толкова пари за тези модели или не...
Аз лично повече харесвам епилаторите на Braun, ето този е много добър:
http://appliances.market.dir.bg/xoff...269&shop_id=57
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
^Моя е такъв и съм много доволна.И те съветвам да не си взимаш Филипс, защото епилаторите им не са особено качествени.Най-добри са Браун![]()
моя е с дискове на Филипс и смея да твърдя,че съм много доволна...и струва около 60лв...евтин, ефективен и не боли толкова много...
Pendulum - Blood sugar (music)~
Трябва да разбереш кой вид епилатор ти върши на теб по-добра работа , а не да приемаш на доверие чуждото мнение .
И аз съм ЗА пинсетите. Не че съм пробвала с диск, но съм чувала, че с пинсети по-малко боляло. С дискове скубело ужасно силно. Също така съм ЗА Браун.
Аз съм за пинсетите..моя е на Филипс с пинсети и съм страшно доволна. Такова нещо като накъсване на косъма няма. Маха си космите перфектно![]()
пинсети![]()
Препоръчвам ти си купиш с дискове-за мен те са по-добри.По добре покриват площта,която ще епилираш и е по-бърза епилацията.Филипс работят с дискове,а Браун-с пинсети.
И ако можеш отдели малко повечко пари и си купи нов модел.За такива неща пари се дават,а и ще инвестираш еднократно,а ще си го ползваш дълго време.
Моят е такъв и съм страшно доволна.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028414