.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: изпита

изпита

dnes beshe izpita po BEL sled 7 klas
    e sedmoklasnici kak se spravihte kak vi se stori testa lesen ili truden a prerazkaza

много беше лесен да та е яд !имам 1 грешка на теста
    DO NOT TOUCH IT !

Повече от фен
    Град
    Видин
    ми не беше много труден, а да преразказа беше фасулски а и аз в трансформиращите съм най-добре

има ли някой поглед върху изпита от 2007 и 2008 т.е. може ли някой да направи съпоставка кой е бил по-лесен?
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Guest
    emi az minalata godina bqh opitno zai4e na typiq ministyr..na tqh prerazkaza im e fasulski..pyk i e podroben koety e super..nashiq beshe ako ne se lyja sbit ii beshe super shitafo :X a testa..ddz....nashiq si beshe leko po-tryden.. :] aide uspex po matematika..dano i na vas da ne vi dadat zada4i za 10,11 klas..kakto na nas.. :P

Цитирай Първоначално написано от silence93
    има ли някой поглед върху изпита от 2007 и 2008 т.е. може ли някой да направи съпоставка кой е бил по-лесен?
    ami za su4inenieto...smqtam 4e sa ednakvo lesni za6toto i az minalata godina polagah izpiti i se padna "Surce" i su6to be6e mn lesen prerazkaza po nego a za testa..mislq 4e tazi godina e po lesen ot kolkoto prez 2007 be6e...
    i ot men uspeh po matematika i se molete da nqmate zada4i za 11 klas na izpita

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Каква ви беше темата за съчинението?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ОМГ! ако нзе6 се казва трансформиращ преразказ кво съчинение

Цитирай Първоначално написано от SweEety
    Ами едно време беше съчинение разсъждение! И понеже VerryBerry не е някаква тъпа 13 годишна пикла като някои други........ не знае! Можеш да го кажеш малко по-спокойно, ебаси!

Аз до колкото знам е трябвало да правят преразказ на "Заложна къща" от Деян някой си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Да,сега им дават преразказ,това е доста по-тъпо,но определено сегашните 7-мо класници и ние сме учили по коренно различни програми,само като погледна форума и виждам как масово търсят есе-та,което е изключително непознато за мене и никога не сме му обръщали внимание,пък и не мисля че е удачно есе-то за оценяване,не на всеки му се отдава да говори за душевните си терзания(примерно)

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

[quote="sexa_na_kompleksa"]
    Цитирай Първоначално написано от SweEety
    Можеш да го кажеш малко по-спокойно, ебаси!

prosto bqh qdosana sorry

31 верни отг и преразказа обурках и го напраих в сег историческо ама ще видим ко ще става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си