- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сличвало ли ви се е...?
Да и избрах по хубавия леле кво парче беше пак бих тръгнала с него![]()
на мен не но приятелка се случи много го мисли докато накрая избра правилния човек
ама май и при мен започва да става така ии незнам какво ще правя![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ти си бахти злобното дете....видях ,че той те упреква в друга тема за правописа ти,но...Той го направи нарочно защото предния коментар беше .....с "ми"канеПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Ама ти си твърде заядлива и твърде сляпа да видиш всички коментари....
Едит:и така и така се заяждаме научи се да цитираш
Баси лапето....такис дразнят....
Samo vednaj mi se e slu4valo.... No se 4udeh koi obi4am..![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Случвало ми се е, но бързо след това и с двамата нещата се прецакаха![]()
Na men mi se slu4i i za jalost napravih pogre6en izbor(mai) .
да.. маи 2 пъти не съм сигурнано избягвам тези ситуации
и 2рия път все още нз дали беше правилния избор.. приятелките казваха че е но аз не съм обедена ... (: след години може би ще разбера дали е бил
хах
не ми се е случвало а и не искам да ми се случи...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
pff v momenta sam v takkova polojenie i e mn shibano![]()
Нещо подобно ми се случи веднъж, но не съм се колебала в ситуацията. Беше преди година, може би преди година и месец. Метъл-кръчмето в града имаше рожден ден и тогава компанията на приятеля ми покани мен и най-добрата ми приятелка да отидем с тях там. Ще отбележа, че тогава с приятеля ми не бяхме заедно, познавахме се бегло, но аз бях адски хлътнала по него. Когато отидохме в заведението, той седна пред мен - делеше ни само масата, която беше около метър. По едно време дойде братовчедът на гаджето на най-добрата ми приятелка, седна до мен и ме пита това-онова, дали съм имала гадже, дали съм търсела... Пред мен беше дилемата да изневеря ли на чувствата си, за да тръгна с някой, който ме харесва, или да продължа да се надявам на нещо несигурно.
Все пак не посмях да предприема нещо с другия човек, но не съжалявам. След това стана онова, за което си мечтах, т.е. се събрах с момчето, което харесвам, а не след дълго разбрах, че онзи господин чакал бебе и щял да се жени. Това беше един от малкото пъти, когато да се радвам, че съм инатлива.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Здравей!Никога не ми се е случвало такова нещо,просто много трудно се привързвам към хората,търся перфектния човек за мен..много рядко се случва някой да ми направи впечатление..твърде силно обичам за да се колебая между 2ма например..Не казвам,че това няма да ми се случи - никога не е късно..както казах много трудно се намира някой който да ми пасне добре.Когато обичам някой давам всичко за него,живея за него.....и разбира се приемам всичко много навътре,каквото се случи с въпросния човек засяга и мен..но както и да е,просто за момента не мисля че би ми се случило..и едвали би ми се случило...никога няма да заменя стар приятел или гадже за нов...както искаш го разбирай,просто съм твърде обичлива може би.
Желязна Девица