.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Да го оставя ли?

Ходя с едно момче от скоро.От самото начало нещата не вървяха добре и сега разбрах каква е причината ,но може би през цялото време съм знаела дълбоко в себе си.Моя приятелка ми сподели как гаджето ми е говорело пред нейния прител за мен.Казал е ,че не ме харесва много,но просто искал да се занимава с някой... сега според вас какво трябва да направя- да го зарежа по най-гадния начин или да остана с него още малко,за да се привърже към мен и после,когато ме загуби, да съжелява?

Според мен не си заслужава да се занимаваш повече с него, зарежи го, не си струва да си губиш времето
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Защо трябва да падаш на неговото ниво,просто си тръгни с достойнство.

Щом още отначалото,преди да тръгнете,не е бил привързан някак си към теб,няма как да стане и занапред.Поне аз така си мисля.Не се самонаранявай като ходиш с човек,който не ти отвръща със същите чувства.И не е нужно да го зарязваш по най-гадния начин,понеже ще бъде тъпо и детинско.Верно,че той не те е харесвал много,много и те е хванал,колкото да показва нещо за пред хората,но ти пък го приеми мъжката и просто му кажи,че оттук пътищата ви се разделят.Без караници,скандали и детински отмъщения.

Град
    The Land Of The Doomed
    Просто го зарежи и това е - не е нужно отмъщение и всякакви такива неща - както казаха преди мен тръгни си с достойнство, а той все някога ще съжалява

По-кофти е ако останеш с него.Не знам,смисал аз не мога да бъда с някой,който не ме привлича,а пък какво остава да съм разбрал такова нещо,че говорил зад гърба ми! Трябва много да ме е ядосало някое момиче за да остана с нея и да я прецакам "грубо"!До сега не се е случвало и се надявам да не се случва.
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Защо трябва да падаш на неговото ниво,просто си тръгни с достойнство.
    Mnogo to4no kazano : )

няма сми да си с него повече.

А защо изобщо си тръгвала с него

зависи какво искаш...
    1)ако искаш сериозна връзка (или наистина ти пука за това момче)или направи нещо да го спечелиш или го остави.не мисля че има смисъл да си с него при положенние че на него не му пука особено..
    2) ако ти е все едно ... и ходиш с него просто заради ходенето си остани с него но ясно му покажи че е просто ходене и няма друго ... нз така бих направила аз

Тегли му майните и си тръгни с достойнсво !!! Ха!

ти си решила твърдо да отмъщаваш!!!!- грешно е!!!знам че по някакъв начин те е наранил но все пак скъсай с него щом знаеш всичко защо трябва да си отмъщаваш детинско е
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Няма смисъл от "отмъщения", просто му кажи, че не искаш да имаш нищо с него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Изобщо не ви разбирам защо трябва да отмъщавате на някой за нещо... Тва е най-детската постъпка а после претендирате за големи ... Просто си тръгни с високо дигната глава и край... Има толкова много момчета, че просто няма смисъл да се занимаваш точно с това по какъвто и да било начин повече...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Студентски град!
    Много ще се изкефя ако тази твоя ,,приятелка''те е лъгала и няма нищо такова...а ти го оставиш

Град
    Велико Търново
    zareji go,za6toto ako ostane6 s nego ,moje ti da se vlubi6 i tgava ti 6te sajelqva6 ,4e ne si go ostavila navreemee!!!!
    Руса кукличка

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Да го оставя ли?

Цитирай Първоначално написано от *berry*
    Ходя с едно момче от скоро.От самото начало нещата не вървяха добре и сега разбрах каква е причината ,но може би през цялото време съм знаела дълбоко в себе си.Моя приятелка ми сподели как гаджето ми е говорело пред нейния прител за мен.Казал е ,че не ме харесва много,но просто искал да се занимава с някой... сега според вас какво трябва да направя- да го зарежа по най-гадния начин или да остана с него още малко,за да се привърже към мен и после,когато ме загуби, да съжелява?
    давай още сега,за какво да се измъчваш..не е за теб според мен.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И двата случая търсиш отмъщение, което е излишно. По-добре просто го зарежи ... Не прави лапешки работи.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    зарязвай го още сега...

определено не си заслужава да се занимаваш с него...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Мега фен Аватара на Blab
    ИбИ гУ!
    /Образно казано/

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зарежи то и толкоз.Не си губи времето да отмъщаваш,защото рано или късно ще ти се върне.

Град
    Там, където е сърцето...
    Просто си тръгни, без скандали без обиди - просто му кажи да си намери някоя, която да харесва и че няма смисъл да си губите времето и двамата!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Защо вярваш на приятели,остани с твоя човек и го питай какво мисли,ако ти каже,че всичко е наред и след време те зареже,просто го убий.
    Пука ли ти ?

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Зарежи то и толкоз.Не си губи времето да отмъщаваш,защото рано или късно ще ти се върне.
    +1
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си