- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сличвало ли ви се е...?
Да бъдете между две момичета/момчета и да не знаете кого да изберете?Извинявам се ако темата се повтаря, ама не ми се търси![]()
Никигаш не съм се двоумил.
Сличвало ми се. Ама накрия стигнихми до спиризимение...щи се минками
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
и аз тъй!Първоначално написано от w0sh
GregoryHouse написа:
Сличвало ми се. Ама накрия стигнихми до спиризимение...щи се минками
a pogledni sega tvoq pravopis i posle kritikuvai moq,da ta eba v tapaka smotan.ne si misli ,4e prili4a6 na dr house,ako se opitva6 da se pravi6 na interesen,nomercata si gi prodavai dugade.
![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от Say It Right
А пък ти се карай на хората само когато са сериозни, в противен случай ще те еб*ват...Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Не ми се е случвало, не мисля, че съм такъв човек (поне до сега).
eee po-spokoino,ne razbira6 li ot maitap,mom4eto se bazika s gre6no napisanoto zaglavie,a ti po4va6 da go obijda6 tctctcПървоначално написано от angelcheeee_93
To trqbva malko akul ama navreme...
![]()
![]()
Моля те млъкни и никога повече не отправяй такива коментари отново по мой адрес ...защото повярвай ми...Хаус ще ти се стори цвете пред мен. Пък и ставаш за смях пред всички ако не забелязваш...пак ти си тъпата...Първоначално написано от angelcheeee_93
Мнението пък над мен също може да не се повтаря.. както ви'иш я поставихме на мястото и, ти се дръж на положение, когато обстоятелствата позволяват. Тц-тц![]()
Съвети за всички
по 5лв.![]()
Не ми се е случвало и не мисля че ще ми се случи.
случи ми се скоро (преди около година), ама точно в този момент единия показа, че няма какво да се избира - той беше ... копеле, а другия - много точен човек
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
пфф ми не не ми се е случвало и няя ми се случи щото за ся не мисля да се занимаам с момчета![]()
И на мен не ми се е случвало, но навярно е гадничко![]()
не ми се е случвало и не искам ... кофти работа за тебе![]()
Ем..не,не ми се е случвало и дано да не ми се случи!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
na men mi se slu4i predi godina i 1 mes nqkydebqha syu4enici i fr s gadjety mi...ii bqh s tqh....i zarqzah gadjety si ...i 2-ma ot syu4enicite mu mi predlojiha vednaga..
![]()
![]()
![]()
beshe golqm smqh...ama neshtata se razviha dosta stranno..ma...nqma se obesnqvam..
ako ti se e slu4ilo na teb..uspex v izbora ; D
da,slu4valo mi se e.no slava bogu mislq,4e ne sburkah
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не! Знам какво чувстввам,какво искам и какво е най-добре за мин![]()
Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
savsem skoro mi se sly4i sa6tata rabotaama ne se dvoymqh izbarh ediniq ot dvamata. za6toto naistina mn mi haresa.ama vse pak badi tolerantna ne izbirai nikoga za6toto e gadni4ko za drygiq
![]()
ем...не ,не ми се е слу4ало...винаги съм знаела кой оби4ам/харесвам и не съм се занимавала с други
Ох Господ да ме опази от умствено-ограничени малчугани