.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Проблеми със съня

Така значи от отдавна не бях писала във тоя форум но сега искам да ви попитам какво да правя за да заспивам по-лесно напоследък се чувствам много уморена но въпреки това не мога да заспя.Предпочитам да не взимам успокоителни,приспивателн или каквито и да са други хапчета тъй като съм само на 14 и смятам че това изобщо не е полезно за организма ми.Ако се сетите за нещо по-просто моля кажете ми го плс

Пробвай изпитания стар метод с броенето на оФци

Голям фен
    Град
    Констанц
    пробвай с чай от маточина, действа успокойтелно на нервите и няма никаква химия вътре
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    DrEaMeLaNd
    Аз също съм на 14 и имам същия проблем.Родителите ми са лекари и когато ги попитах ми казаха, че няма определена причина, просто се дължало на прекаленото превъзбуждане през деня, на многото неща, за които мислим и правим планове като си легнем и още много причини които не ни позволяват да заспим.А по отношение на хапчетата и аз мисля, че няма нужда от тях.След определено време на постоянна употреба /приблизително 3-4 месеца/ те започват да не действат защото организмът привиква.
    Лежа на земя от илюзии,ръце съм положила на тревата от страх,обсебена гледам небето-красиво...Чувствам се толкова малка...Как искам да открия себе си...да разбера защо живея...

..... NeReaLen JiVoT, nErEaLni MeChti, NeReaLna LuBoV, a ReaLn0 BoLi....

Guest
    mm i az sym imala takiva momenti..minaliq den imah izpit..a predi tfa cql den imah strahotni izjivqvaniq..i cqla veer mislih za tqh...ii za po-nataty6noto im razvitie..i na drugiq den zaspah na izpita za malko.. poonesoh se..ii edin syu4enik me butna za da prepi6e nqkakyv vypros tam..i az se stresnah taka... i kvestorkata me izgleda kat zombie.. beshe golqm smqh... ..i drug pyt mi se e slu4valo..i naistina e ot prevyzbuda...ama spox..ve4er kato legnesh...prosto ne misli za nishto..pusni tiho muzikata....zatvori ochi...i NE MISLI za nishto...!! i bi trqbvalo da zaspish sladko sladko PRIQTNI SYNISHTA!! ;D :P

probvai da po4nesh da y4ish garantiram ti 4e na 2-ta minuta 6te si out pri men taka se polu4ava

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблеми със съня

Цитирай Първоначално написано от SweEety
    Така значи от отдавна не бях писала във тоя форум но сега искам да ви попитам какво да правя за да заспивам по-лесно напоследък се чувствам много уморена но въпреки това не мога да заспя.Предпочитам да не взимам успокоителни,приспивателн или каквито и да са други хапчета тъй като съм само на 14 и смятам че това изобщо не е полезно за организма ми.Ако се сетите за нещо по-просто моля кажете ми го плс
    мента+глог+валериан. хап

или ако си толкова предубедена - чай от същите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си