- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Най-Хубавият ден
аз мисля, че, за да е човек наистина щастлив, трабва да е удовлетворен от начина на живот, който води. Ако например на човек му липсва нещо, не е доволен докато не го намери, но като го намери пак се устремява към търсене на нещо друго. Не мисля, че мобем да сме 100 процента щастливи
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Невъзможно е всичките ми мечти да се сбъднат за един ден!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хах,ако в един ден се изпълнят всичките ми мечти,не съм сигурна,че ще бъда щастлива,много пъти не знаем какво си пожелаваме,колкото и красиво да изглежда.Но дори и да съм,винаги ще има още и още какво да се опознае.Така,че няма да умирам а ще продължава напред.
Никой не казва че е възможно! Човекът просто казва да си представите. Е,аз ще съм толкова щастлива,че определено ще ми се живее.Ще изживявам мечтите си и ще се радвам много![]()
![]()
Пък и моите мечти никога не свършват
Постоянно стават все повече и повече
Така че,ще има смисъл да продължа живота си,защото ще се появи друга мечта,която да преследвам.
препочитам сама да постигна мечтите си .. а не да се случат просто ей така в един ден ..
дори и това, което искам да е "невъзможно" НЯМА ДА СПРА ! .. да ще направя мечтите си реалност ..
и когато виждам, че постигам целите си .. тогава разбирам какво е живота ..
по темата : да ще има смисъл да продължа, за да се насладя докрай !
![]()
![]()
![]()
Да,ще има смисъл.Когато една цел се осъществи се появява друга цел.Първоначално написано от lsd43
When you dream anything can happen.
Мечта и цел не са еднозначни думи ^^![]()
Винаги имам нови и нови мечти.. това устройва ли те като отговор
![]()