.

Виж резултатите на анкетата: Ako nqkoe momche vi podari 2-3 pyti nqkakyv malyk podaryk, zashtoto VI HARESVA, bihte li si pomislil

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

23 22,12%
  • ne

81 77,88%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Въпрос към момичетата, плс отговорете :(

Zdraveite. Iskam da vi zadam edin vypros, po-tochno kym momichetata. Kakvo bihte si pomislili ako nqkoe momche, koeto adski mnogo vi obicha, vi podari nqkakyv podaryk, po nqkakyv povod, naprimer koleda.. 8mi mart... 2-3 pyti sym podarqval na edno momiche, koeto adski mngoo obicham, nqkakyv podaryk... ne nqkakyv golqm ili skyp podaryk... ami cvete i takiva raboti... I predi nqkolko dena tq kaza, che kogato sym i podarqval neshto sym se opitval da q podkupq... Kak moje da si pomisli neshto takova Vinagi kogato sym i podarqval neshto sym go pravel, zashtoto adski mnogo q obicham, a ne za da q podkupq... Tva napravo e brutalno, kak moje dori da i mine prez uma takava prustotiq... Napravo me razbi... Kak moje da si go pomisli... Napravo nqmam dumi...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Shove IT
    Офф, човек забрави я, само си вредиш

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior

ne moga be chovek... se pak sme i v edin klas... nqma kak da q zabravq, nito pyk veche da ne q obicham... vinagi shte q obicham...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Усмивката :Р
    аз бих си помислила това, но зависи много от човека когато е нещо мъничко и миличко и от сърце е много глупаво... и в такъв случей бих се зарадвала много Успех следващия път!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

еми моми4ето явно си е тъпи4ко...аз ако бях на нея.... :P

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    аз бих си помислила това, но зависи много от човека когато е нещо мъничко и миличко и от сърце е много глупаво... и в такъв случей бих се зарадвала много Успех следващия път!
    nqma da ima sledvasht pyt... osven moje bi na rojdeniq i den... ne znam... prosto... Sled vsichko, koeto mi kaza.... nqma kak...

Град
    Велико Търново
    ami obqsni i,4e ne si takav 4ovek i parite za teb ne sa vajni v edna vrazka.kaji i,4e q obi4a6 i 4e tezi podaraci sa ot sarce,a ne za drugo.uspeh !
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    naprotiv... vyobshte ne e typa, daje tochno obratnoto... strashno umna e... (ne e zubar, prosto e mnogo umna). I ti kakvo ako beshe na neq... i ti shteshe da mi biesh shuta... HaH

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ami obqsni i,4e ne si takav 4ovek i parite za teb ne sa vajni v edna vrazka.kaji i,4e q obi4a6 i 4e tezi podaraci sa ot sarce,a ne za drugo.uspeh !

kakva vryzka we... Tva beshe mnogo gotin vic... tykmo predi da q pokana da izleznem tq mi mi kaza che me obicha prosto kato priqtel... Pri tova pred edna priqtelka

Град
    Велико Търново
    e kvo da praim sq i az bih si pomislila ne6to podobno ,kato neq.
    Руса кукличка

Град
    Targovishte
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

ne moga be chovek... se pak sme i v edin klas... nqma kak da q zabravq, nito pyk veche da ne q obicham... vinagi shte q obicham...
    Да,вечно ще я обичаш,няма да срещнеш друга,няма да се ожениш и да си имаш деца,защото ще обичаш само тая твойта съученичка Като почнете такива да ги ръсите се заливам от смях. И да сте и да не сте от един клас,училището свърши.И да не е ,скоро идва 30 юни и няма да се видите 2 месеца.През тея 2 мес. ще се случат сума ти и неща. И да не е офтопик:

Ако ми подаряват цветя или ... ъъ..бонбони например няма да си помисля,че момчето ме подкупва.Ама ако ми подарява разни дребни подаръченца от рода на сребърни или златни пръстени или гривни-логично е да се опитва да купи любовта ми.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ох човече спри да занимаваш момичето! Не виждаш ли че си и досаден и не те харесва? Аз ако бях на нея мн по-лошо щях да те отрежа ама тя явно се опитва да е любезна. Уважи решението и и не и досаждай! Айде стига си се самосъжалявал и си се правил на жертва. Момичетата НЕ харесват лигльовци!

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~

Да,вечно ще я обичаш,няма да срещнеш друга,няма да се ожениш и да си имаш деца,защото ще обичаш само тая твойта съученичка Като почнете такива да ги ръсите се заливам от смях. И да сте и да не сте от един клас,училището свърши.И да не е ,скоро идва 30 юни и няма да се видите 2 месеца.През тея 2 мес. ще се случат сума ти и неща. И да не е офтопик:

Ако ми подаряват цветя или ... ъъ..бонбони например няма да си помисля,че момчето ме подкупва.Ама ако ми подарява разни дребни подаръченца от рода на сребърна или златни пръстени или гривни-логично е да се опитва да купи любовта ми.
    hahah ne prysteni, grivni... ili tem podobni, a angelche s krilca...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ох човече спри да занимаваш момичето! Не виждаш ли че си и досаден и не те харесва? Аз ако бях на нея мн по-лошо щях да те отрежа ама тя явно се опитва да е любезна. Уважи решението и и не и досаждай! Айде стига си се самосъжалявал и си се правил на жертва. Момичетата НЕ харесват лигльовци!

emi... ne mislq che sym bil dosaden... ili ne znam... prosto moe mnenie... i spoko ostavqm q... No shte si q obicham vypreki tova...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Да. бих си помислила, че се опитва да ме подкупи. Момчето може и да не е с такива намерения, но на мен така ще ми изглежда. А и ще си помисля, че може би не намира друг начин да привлече вниманието ми и затова го прави. Веднъж - два пъти да ми купи нещо - хубу, ама за секи празник....

Иначе ти изглежда си голям кавалер. Ама по добре спри с тея подаръци. От постовете ти разбирам, че нея мн не й пука, тей че ти колкот и да я обичаш няма смисъл...

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от maharbal

Е, виж, това вече е гадно. Пробвай да си хванеш някое хубаво момиче и я накарай да ревнува.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    +1
    a tq znae li 4e q obi4ash????

Град
    Terra incognita!
    Не го смятам за подкуп,тук важен е жестът на внимание и обич!Обясни й го и да не се заблуждава,че я подкупваш или подобно,наистина не знам как е могла да измисля подобно обяснение,доста странно!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Е, виж, това вече е гадно. Пробвай да си хванеш някое хубаво момиче и я накарай да ревнува.

hah ne sym takyv chovek, che da q karam da revnuva, pyk i tq nqma da revnuva

ами тая е надута.. начи е ено цвете са опитваш да я подкупиш да й иам и мозъка на тая
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Цитирай Първоначално написано от evil_angel69
    ами тая е надута.. начи е ено цвете са опитваш да я подкупиш да й иам и мозъка на тая
    eiii bez obidi Moje da mi e bila shuta, no q obicham i dyrja na neq :X

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

emi... ne mislq che sym bil dosaden... ili ne znam... prosto moe mnenie... i spoko ostavqm q... No shte si q obicham vypreki tova...
    Обичай си я тихо и кротко. Просто я остави намира може би един ден ще разбере какво е изгубила... може и да не разбере естествено...
    Абе не и досаждай защото само я отблъскваш Знам от личен опит колко е гадно да виждаш някой само като приятел и той да ти тича по гъза и да ти показва и казва колко е влюбен.

Guest
    e momi4eta maina..iznervihte me s vashte typi komenti....toi mom4eto se opitfa da i pokaje 4e naistina q obi4a...4e ima interes kym neq...a ne da q podkypfa..tfa e super mil jest maina...nikfo podkypvvane....prosto..prosto podaryci....ddz...az ne sym go priemala taka ...i vse oshte ne go priemam taka...mom4eto kato mi podarqva podaryk primerno...usmihvam mu se...gu6kam go..i ve4er primerno kat si 4atim po skype mu pisha blagodarq mn...mersi 4e prai6 tfa za men...no mislq 4e nqmashe nujda..nqkfi takifa.. ii ako ne go haresvam prosto po nai-delikatniq na4in mu kazvam che ne moga da sym s nego..ili pyk che ne izpitfam nishty...i che sym mu blagodarna za tfa det e napravil za men...no prosto nqma da stane nishty...tfa ne e podkup zaboga..!!

Обичай си я тихо и кротко. Просто я остави намира може би един ден ще разбере какво е изгубила... може и да не разбере естествено...
    Абе не и досаждай защото само я отблъскваш Знам от личен опит колко е гадно да виждаш някой само като приятел и той да ти тича по гъза и да ти показва и казва колко е влюбен.
    hahaha veche sym reshil che shtq q ostava namira iii ne sym i tichal po gyza da i kazvam che q haresvam... daje tochno obratnoto... nikoga ne ysm i kazval lichno che q haresvam ili neshto takova, daje se opitvah da go skriq pred drugite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си