.

Виж резултатите на анкетата: Ako nqkoe momche vi podari 2-3 pyti nqkakyv malyk podaryk, zashtoto VI HARESVA, bihte li si pomislil

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

23 22,12%
  • ne

81 77,88%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Вместо да се радва, че си се сетил да й подариш нещо, по случай празника .....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Postapila e tapo no moje da se e izbazikala a ti da ne razbral

Цитирай Първоначално написано от VinDa
    Postapila e tapo no moje da se e izbazikala a ti da ne razbral
    hah opredeleno ne beshe bazik... Ti mai si golqm opimist
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

ами подарявали са ми ..
    аз съм си мислела че ми ги подаряват щото тоя човек ме обича
    а тфойта приятелка не струва

според мен т`ва е мн мило и на мен такъв отг ми се струва направо смешен
    Ако хората говорят зад гърба ти значи все още си пред тях

vij sq 6te ti kaja edno ne6to ama da ne stane samo da go pro4ete6 i da si kaje6 "ne moga be"... ok?!?!? edinstveniq izhod e da q zabravi6 a dokato se vijdate tolkova 4esto e mn mn mn trudno i za da prestane6 da misli6 za neq po tozi na4in edinstvenoto re6enie e da go poiska6.. na tebe sq ti e gotino da si misli6 za neq i da si me4tae6 4e nqkoi den.. bla bla bla.... da ama NE... samo ako poiska6 da q zabravi6 togava 6te stane... kazvam ti go ot li4en opit i znam kakvo e 2 godini bqh ludo vlubena v edin suu4enik ama toi ne znae6e po prostat pri4ina 4e 6te6e da mi se izsmee v liceto i ako 6te6 vqrvai za okolo sedmica ve4e ne bqh vlubena v nego... uspeh.. zaebi gi teq podaruci .. i q zabravi
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Гласувах с: Не. Но много зависи и какви са подаръците, защото някой може да си помисли, че имат друг предтекст

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Гласувах НЕ, но зависи от случая
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Офф, човек забрави я, само си вредиш

ne moga be chovek... se pak sme i v edin klas... nqma kak da q zabravq, nito pyk veche da ne q obicham... vinagi shte q obicham...
    Вмомента може да си хлътнал много здраво,но чак пък винаги да я обичаш ...гарантирам ти няма да стане така. Може би чувствата ти към нея са наистина много силни, даже ако не се лъжа и друг път в разни теми са си проличавали отношенията ви,ти я обичаш прекалено силно,а тя теб-явно не. Забрави я...Истинското удолетворения от любовта е тя да е взаимна,не разбираш ли?
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Не мисля че е редно всички да обиждате момичето. Явно някоя от нейните приятелки и е казала, че се опитваш да я подкупиш. Всички момичета биха послушали приятелките си колкото и глупави съвети да дават понякога а ти не се отказваи ...
    Странна болка е да умираш
    от носталгия по нещо,
    което никога няма да изживееш...

Цитирай Първоначално написано от GlOrSiTy
    ами подарявали са ми ..
    аз съм си мислела че ми ги подаряват щото тоя човек ме обича
    а тфойта приятелка не струва
    Naprotiv... strahotna e... ne smao kato priqtelka ami i kato chovek i vyobshte sichko...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от s0m30n3
    Не мисля че е редно всички да обиждате момичето. Явно някоя от нейните приятелки и е казала, че се опитваш да я подкупиш. Всички момичета биха послушали приятелките си колкото и глупави съвети да дават понякога а ти не се отказваи ...

hah.. veche se opitvam da se otkaja... az pak shte q obicham prosoto.... shte si traq i nqma da go pokazvam.... qvno nqma nikakyv smisyl veche...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne nqma da si pomislq,4e me podkypva,em tq nz ,kvo iska,kaji i ,4e si i kypil vsi4ki tezi ne6a,za6oto q obi4a6 i ,ako ne iska ve4e ,ne e kypavai
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Да ме подкупи,ли ? Ама че тъпо ?
    Това никога не ми се е случвало !
    Тва незначи че като ти подаряват,те и подкупват !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си