- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата, плс отговорете :(
Вместо да се радва, че си се сетил да й подариш нещо, по случай празника .....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Postapila e tapo no moje da se e izbazikala a ti da ne razbral![]()
hah opredeleno ne beshe bazik... Ti mai si golqm opimistПървоначално написано от VinDa
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
ами подарявали са ми![]()
..
аз съм си мислела че ми ги подаряват щото тоя човек ме обича
а тфойта приятелка не струва![]()
според мен т`ва е мн мило и на мен такъв отг ми се струва направо смешен![]()
![]()
Ако хората говорят зад гърба ти значи все още си пред тях
vij sq 6te ti kaja edno ne6to ama da ne stane samo da go pro4ete6 i da si kaje6 "ne moga be"... ok?!?!? edinstveniq izhod e da q zabravi6 a dokato se vijdate tolkova 4esto e mn mn mn trudno i za da prestane6 da misli6 za neq po tozi na4in edinstvenoto re6enie e da go poiska6.. na tebe sq ti e gotino da si misli6 za neq i da si me4tae6 4e nqkoi den.. bla bla bla.... da ama NE... samo ako poiska6 da q zabravi6 togava 6te stane... kazvam ti go ot li4en opit i znam kakvo e2 godini bqh ludo vlubena v edin suu4enik ama toi ne znae6e po prostat pri4ina 4e 6te6e da mi se izsmee v liceto i ako 6te6 vqrvai za okolo sedmica ve4e ne bqh vlubena v nego... uspeh.. zaebi gi teq podaruci .. i q zabravi
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Гласувах с: Не. Но много зависи и какви са подаръците, защото някой може да си помисли, че имат друг предтекст![]()
Гласувах НЕ, но зависи от случая
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Вмомента може да си хлътнал много здраво,но чак пък винаги да я обичашПървоначално написано от maharbal
...гарантирам ти няма да стане така. Може би чувствата ти към нея са наистина много силни, даже ако не се лъжа и друг път в разни теми са си проличавали отношенията ви,ти я обичаш прекалено силно,а тя теб-явно не. Забрави я...Истинското удолетворения от любовта е тя да е взаимна,не разбираш ли?
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Не мисля че е редно всички да обиждате момичето. Явно някоя от нейните приятелки и е казала, че се опитваш да я подкупиш. Всички момичета биха послушали приятелките си колкото и глупави съвети да дават понякогаа ти не се отказваи ...
![]()
Странна болка е да умираш
от носталгия по нещо,
което никога няма да изживееш...
Naprotiv... strahotna e... ne smao kato priqtelka ami i kato chovek i vyobshte sichko...Първоначално написано от GlOrSiTy
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Първоначално написано от s0m30n3
hah.. veche se opitvam da se otkaja... az pak shte q obicham prosoto.... shte si traq i nqma da go pokazvam.... qvno nqma nikakyv smisyl veche...
ne nqma da si pomislq,4e me podkypva,em tq nz ,kvo iska,kaji i ,4e si i kypil vsi4ki tezi ne6a,za6oto q obi4a6 i ,ako ne iska ve4e ,ne e kypavai
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да ме подкупи,ли ?Ама че тъпо ?
![]()
Това никога не ми се е случвало !
Тва незначи че като ти подаряват,те и подкупват !![]()