- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата, плс отговорете :(
Според мен си е напълно нормалноЕдин малък жест не винаги значи подкуп
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Тя явно не може да оцени жеста ти.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Бих г0 сметнала за мн0г0 мил0 ... и ако0 г0 харесвам ... м0же да му 0бърна малк0 п0вечк0 внимание... Ама ако0 не г0 ... пр0ст0 ше му кажа, че няма смисъл да си прави труда ...![]()
Първоначално написано от sexy_eJlz
gotin podpis. haresva mi
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
+1Първоначално написано от slun4ice
ami az lichnio ne bix si pomislila che me podkypvadaje bix se zaradvala i bix kazala che vyprosnoto momche me obicha i t.n. no nikoga ne bix si pomilila che me podkypva
![]()
Е защо и подаряваш подаръци освен, за да спечелиш любовта и вниманието и. Това си е чист подкуп.
Първоначално написано от w0sh
podarqval sym i na praznik. Na koleda se podarqvat podaryci ako ne se lyja... a az q obicham i zatova i podarih... a na 8mi mart... tq e momiche-strahotno momiche i i podarih edin buket, zashtoto e momiche i zashtoto q obicham... Ne moga da proumeq koe pyk mu e podkupvaneto...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Коледа е семеен празник. Тя от твоето семейство ли е?
8-ми март.... хм тя майка ли е?
Естествено,че я подкупваш. По-смешното е,че не знаеш.
при всяко момиче е различно. Аз например нямаше да си помисля че се опитваш да ме подкупиш, ама щеше да ми е неловко, особено ако не изпитвам нищо към теб и ти си влюбен в мен, пък и подаръци ми правиш.Може да го е казала просто така, за да не го правиш повече. Може би не и е приятно. Имам една приятелка, дето за всеки празник едно момче и подаряваше разни неща, понеже наистина много я хресваше, беше луд по нея. Ама тя отначало приемаше първите 2,3 подаръка, после вече отказваше, защото и беше мн неловко.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ei mom4e tva momi4e moje da ymno i nz ko o6te oba4e .... spored mene ne te zaslyjava 6tot ti i prai6 tolko mn za neq (se pak malko li e da podari6 na momi4e podaruk bez da ste gadjeta) a tq vika 4e q podkypva6
Мацката явно или е тъпа на бургия или не и пука сложно ли е брат?
еми освен да се спукам да се хила,друго няма да направя![]()
![]()
![]()
ама тоя требва да е ебати загубеняка
![]()
Момче съм и пак бих си помислил че иска да ме чука...сметай ако си момиче кво е![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
АЗ не мисля че е подкуп...ако е нещо малко нещо не ми се връзва да е подкупама ако става въпрос за кола,къща и т.н. определено е
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Що за глупост?Казала ти е,че се опитваш да я подкупиш...В такъв случай не осъзнава какъв човек има до себе си и не разбира,че я обичаш...![]()
Подкрепям slun4iceПървоначално написано от slun4ice
И аз преди имах такова гадже лиглио и му бих шута...и той зел ,че се разревал щот'о като ми пишеше по skype и аз му викам кв'o правиш?и той ми вика ми рева...![]()
и аз паднах от стола щот'o ce cчуих да се хиля...
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Това момиче е много глупаво, щом не оценява и най-малкия ти жест спрямо нея... Тя не знае какво иска, кое какво значи ... Кое момиче няма да харесва подаръчета... Я стига, аз при едната роза се разтапям, пък това тук... Явно твоето момиче не заслужава вниманието ти, но това нямам право да ти го казвам аз.. Това си е просто моето лично мнение...
Emi kaji i 4e go pravi6 ot lubov,a ne 4e iska6 da q podkupi6...Kazva6 e 4e po tozi na4in iska6 da i pokaje6 4uvstvata si i....Struva mi se e e leko pov1rhnostna....
извинявай че ще ти го кажа ама тая или и страшно тъпа или просто нещо я е избила съчмата и ти го е казала...нооо....по принцип момчета които искат да бъдат с някое момиче за една нощ..не биха си направили труда и цвете да купят даже..а аз лично даже бих се зарадвала ако някой се сети на най-хубавите ни празници да ми подари нещо малко,но от сърце !
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
тази нещо не е добре...такъв мил жест и да си реши,че я подкупваш....аз никога не бих си помислила такова нещо![]()
someone else...
Първоначално написано от keep_smiling
+1
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Първоначално написано от slun4ice
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
pich zemi bii shuta na taz typa krava, kak moje da tyrpish da ti govori takiva glusposti. Kak moje da si e pomislila che q podkupvashПървоначално написано от maharbal
![]()
Първоначално написано от ivanchooo
pyrvo nqma kak da i biq shuta, shtoto tq veche mi go biI vtoro, vypreki che me otrqza dosta gadno az vse tolkova silno q obicham i ne pozvolqvam da q obijdash po takyv nachin. Vse pak mersi za komentara