.

Виж резултатите на анкетата: Ako nqkoe momche vi podari 2-3 pyti nqkakyv malyk podaryk, zashtoto VI HARESVA, bihte li si pomislil

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

23 22,12%
  • ne

81 77,88%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Град
    Испания
    Според мен си е напълно нормално Един малък жест не винаги значи подкуп
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Тя явно не може да оцени жеста ти.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Бих г0 сметнала за мн0г0 мил0 ... и ако0 г0 харесвам ... м0же да му 0бърна малк0 п0вечк0 внимание... Ама ако0 не г0 ... пр0ст0 ше му кажа, че няма смисъл да си прави труда ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Бих г0 сметнала за мн0г0 мил0 ... и ако0 г0 харесвам ... м0же да му 0бърна малк0 п0вечк0 внимание... Ама ако0 не г0 ... пр0ст0 ше му кажа, че няма смисъл да си прави труда ...

gotin podpis. haresva mi
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ох човече спри да занимаваш момичето! Не виждаш ли че си и досаден и не те харесва? Аз ако бях на нея мн по-лошо щях да те отрежа ама тя явно се опитва да е любезна. Уважи решението и и не и досаждай! Айде стига си се самосъжалявал и си се правил на жертва. Момичетата НЕ харесват лигльовци!
    +1

....

ami az lichnio ne bix si pomislila che me podkypva daje bix se zaradvala i bix kazala che vyprosnoto momche me obicha i t.n. no nikoga ne bix si pomilila che me podkypva

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Е защо и подаряваш подаръци освен, за да спечелиш любовта и вниманието и. Това си е чист подкуп.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Е защо и подаряваш подаръци освен, за да спечелиш любовта и вниманието и. Това си е чист подкуп.

podarqval sym i na praznik. Na koleda se podarqvat podaryci ako ne se lyja... a az q obicham i zatova i podarih... a na 8mi mart... tq e momiche-strahotno momiche i i podarih edin buket, zashtoto e momiche i zashtoto q obicham... Ne moga da proumeq koe pyk mu e podkupvaneto...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Коледа е семеен празник. Тя от твоето семейство ли е?
    8-ми март.... хм тя майка ли е?
    Естествено,че я подкупваш. По-смешното е,че не знаеш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на gabi_94
    при всяко момиче е различно. Аз например нямаше да си помисля че се опитваш да ме подкупиш, ама щеше да ми е неловко, особено ако не изпитвам нищо към теб и ти си влюбен в мен, пък и подаръци ми правиш.Може да го е казала просто така, за да не го правиш повече. Може би не и е приятно. Имам една приятелка, дето за всеки празник едно момче и подаряваше разни неща, понеже наистина много я хресваше, беше луд по нея. Ама тя отначало приемаше първите 2,3 подаръка, после вече отказваше, защото и беше мн неловко.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ei mom4e tva momi4e moje da ymno i nz ko o6te oba4e .... spored mene ne te zaslyjava 6tot ti i prai6 tolko mn za neq (se pak malko li e da podari6 na momi4e podaruk bez da ste gadjeta) a tq vika 4e q podkypva6

Мацката явно или е тъпа на бургия или не и пука сложно ли е брат?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

еми освен да се спукам да се хила,друго няма да направя
    ама тоя требва да е ебати загубеняка

Град
    Видин
    Момче съм и пак бих си помислил че иска да ме чука...сметай ако си момиче кво е
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Париж
    АЗ не мисля че е подкуп...ако е нещо малко нещо не ми се връзва да е подкуп ама ако става въпрос за кола,къща и т.н. определено е
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Що за глупост?Казала ти е,че се опитваш да я подкупиш...В такъв случай не осъзнава какъв човек има до себе си и не разбира,че я обичаш...

Ох човече спри да занимаваш момичето! Не виждаш ли че си и досаден и не те харесва? Аз ако бях на нея мн по-лошо щях да те отрежа ама тя явно се опитва да е любезна. Уважи решението и и не и досаждай! Айде стига си се самосъжалявал и си се правил на жертва. Момичетата НЕ харесват лигльовци!
    Подкрепям slun4ice
    И аз преди имах такова гадже лиглио и му бих шута...и той зел ,че се разревал щот'о като ми пишеше по skype и аз му викам кв'o правиш?и той ми вика ми рева... и аз паднах от стола щот'o ce cчуих да се хиля...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Това момиче е много глупаво, щом не оценява и най-малкия ти жест спрямо нея... Тя не знае какво иска, кое какво значи ... Кое момиче няма да харесва подаръчета... Я стига, аз при едната роза се разтапям, пък това тук... Явно твоето момиче не заслужава вниманието ти, но това нямам право да ти го казвам аз.. Това си е просто моето лично мнение...

Emi kaji i 4e go pravi6 ot lubov,a ne 4e iska6 da q podkupi6...Kazva6 e 4e po tozi na4in iska6 da i pokaje6 4uvstvata si i....Struva mi se e e leko pov1rhnostna....

извинявай че ще ти го кажа ама тая или и страшно тъпа или просто нещо я е избила съчмата и ти го е казала...нооо....по принцип момчета които искат да бъдат с някое момиче за една нощ..не биха си направили труда и цвете да купят даже..а аз лично даже бих се зарадвала ако някой се сети на най-хубавите ни празници да ми подари нещо малко,но от сърце !
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Град
    In Devil's Castle
    тази нещо не е добре...такъв мил жест и да си реши,че я подкупваш....аз никога не бих си помислила такова нещо
    someone else...

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    аз бих си помислила това, но зависи много от човека когато е нещо мъничко и миличко и от сърце е много глупаво... и в такъв случей бих се зарадвала много Успех следващия път!

+1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Re: Въпрос към момичетата, плс отговорете :(

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Zdraveite. Iskam da vi zadam edin vypros, po-tochno kym momichetata. Kakvo bihte si pomislili ako nqkoe momche, koeto adski mnogo vi obicha, vi podari nqkakyv podaryk, po nqkakyv povod, naprimer koleda.. 8mi mart... 2-3 pyti sym podarqval na edno momiche, koeto adski mngoo obicham, nqkakyv podaryk... ne nqkakyv golqm ili skyp podaryk... ami cvete i takiva raboti... I predi nqkolko dena tq kaza, che kogato sym i podarqval neshto sym se opitval da q podkupq... Kak moje da si pomisli neshto takova Vinagi kogato sym i podarqval neshto sym go pravel, zashtoto adski mnogo q obicham, a ne za da q podkupq... Tva napravo e brutalno, kak moje dori da i mine prez uma takava prustotiq... Napravo me razbi... Kak moje da si go pomisli... Napravo nqmam dumi...
    pich zemi bii shuta na taz typa krava, kak moje da tyrpish da ti govori takiva glusposti. Kak moje da si e pomislila che q podkupvash

Re: Въпрос към момичетата, плс отговорете :(

Цитирай Първоначално написано от ivanchooo
    Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Zdraveite. Iskam da vi zadam edin vypros, po-tochno kym momichetata. Kakvo bihte si pomislili ako nqkoe momche, koeto adski mnogo vi obicha, vi podari nqkakyv podaryk, po nqkakyv povod, naprimer koleda.. 8mi mart... 2-3 pyti sym podarqval na edno momiche, koeto adski mngoo obicham, nqkakyv podaryk... ne nqkakyv golqm ili skyp podaryk... ami cvete i takiva raboti... I predi nqkolko dena tq kaza, che kogato sym i podarqval neshto sym se opitval da q podkupq... Kak moje da si pomisli neshto takova Vinagi kogato sym i podarqval neshto sym go pravel, zashtoto adski mnogo q obicham, a ne za da q podkupq... Tva napravo e brutalno, kak moje dori da i mine prez uma takava prustotiq... Napravo me razbi... Kak moje da si go pomisli... Napravo nqmam dumi...
    pich zemi bii shuta na taz typa krava, kak moje da tyrpish da ti govori takiva glusposti. Kak moje da si e pomislila che q podkupvash

pyrvo nqma kak da i biq shuta, shtoto tq veche mi go bi I vtoro, vypreki che me otrqza dosta gadno az vse tolkova silno q obicham i ne pozvolqvam da q obijdash po takyv nachin. Vse pak mersi za komentara

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си