- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как го приемате
Добре го приемам.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мъжете трябва да имат косми!
What you give is what you get!
Ама като ще чакаме да мине лятото, аз да поотгледам и тези около зърната.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Не го приемам!
Мъжко, без косми по краката, не е мъжко!
Въпрос на личен избор е, но за мене си е малко гейско..
abe sa kat se zamislq ako sa po dulgi yt kosata mi....![]()
![]()
moje da im napraish '' pri4eska''
![]()
Не ме кефи, но да правят квото искат![]()
Аз не обичам да определям нещата като "нормални" или "ненормални", защото като се замислиш всъщност какво значи нормално? Значи общоприето. Т.е. всички трябва да живеят според общоприетото, за да се впишат в нормалното? Това отделно...
Иначе относно космите по краката - не ме кефи и аз лично не си ги махам. Който иска да си го прави - к'во ме грее...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Не знам дали е нормално ама не ме кефи като си ги махнат...някво странно
Не харесвам метросексуални мъже.
ХАхаха ти добре си се гордееш с твоите, но има хора които са като вълциПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Не ме кефи особено като идея, но пък въпрос на личен избор. Като се чувстваш по-удобно без косми - бъди без косми![]()
Демокрацията дава "равни" права на всички да правят каквото си пожелаят. Твърдо против.
Абе то наистина няма особено голям смисъл , но все пак е малко гадно да си с косми ...Първоначално написано от BallFace
аз моите не ги обезкосмявам.като цяло..приемам го, но не мисля, че е нормално.
хъхъ..
умерено косматите мъже са си най-добре,горилите нещо не ме привличат,но и тези,които са по-гладки от мен-също
всеки да прави каквото си иска-обезкосмяването на краката ми се вижда по-мъжествено от оскубани мъжки вежди...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
всеки решава за себе си на мене ми е се тая кво правят другите
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]