- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клиника за аборти
1-во БЕЗ ГЛУПОСТИ !!!
Моля ви кажете ми клиника за аборти бременна съм а съм само на 14 , не знам как точно стана и ми е много неловко , ходих на гениколог в 3-тия месец съм а нашите още не знаят , Има ли възможност аборта да стане без знанието на родителите ? И моля ви препоръчайте ми добра клиника
т.7
krem4et0
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
За клиники не знам,но доколкото към информирана е възможно ако някой друг възрастен се навие да подпише вместо родител...някоя твоя учителка или майката на момчето примерно...За медицински аборт(с инжекция) май е късно,ще се прибегне до другия...Момчето ще даде ли парите?И не я съдете,мамка му,колкото и да се пазиш може да се случи......
Стига бе , кво ви има ????? Като не знаеш как до го правиш , недей по дяволите. Онтосно въпроса ти , клиники не знам , но не мисля че може да стане без вашите да разберат !!!
pogovori s genekologa dali moje da se napravi abort s lekarstva no nz moje i da e kasni4ko ve4e za abort![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Отиди в Първа акушеро-гинекологична болница "Света София".
Ако наистина искаш аборт си приготви поне 300 - 400 лева. Успех и побървай, след третия месец е невъзможно да направиш аборт.
Ако платиш достатъчно вашите няма да разберат. Но след това 2-3 дни ще си като пребита, не е толкова лека операцията, но можеш да кажеш че си болна...
Аз не познавам родителите ти и как стоят нещата при теб, но ако срам и притеснение е единственото което те спира да им кажеш, по-добре го направи. Подкрепата която би могла да получиш от тях, вярвам си струва "неловката" ситуация. Разбира се това е в общия случай.
Желая ти успех.
Тая тема ми се струва тоя път много сериозна![]()
За жалост аа best-buy може презервативът да се е скъсал не се знае ..
![]()
Ама тя е от Варна...аз за там не знамПървоначално написано от Sigrina
Аз казвам просто да се обърнем към някой възрастен който си избере и той да я заведе където трябва,най-вероятно ще знае.
Ако е презерватива разбирам , но тя казва че НЕ ЗНАЕ КАК Е СТАНАЛО и малко ме съмнява да е това , дано аз да греша![]()
malii kfi si gi navudila i tii... no govori s ginekologa i poburzai ako e tolkova zle govori s maika si nadqvam se da ti pomogne pone tq no edvali tq znae 4e si pravila sex nz az predlagam v kraen slu4ai da govorish s maika ti yspeh kaji posle kfo e stanalo 4e 6te te mislq tebe baq vreme
Наистина първо се посъветвай с генеколога си и след това поговори с ваще ,все пак са ти родители ,и ти мислят доброто ,ще ти помогнат по всевъзможен начин ... довери им се независимо от това че те е срам и т.н.т. БЪДИ СИЛНА![]()
![]()
![]()
Обадих се на един приятел, ще пита утре и ще ти кажа. Аз не видях, че става дума за Варна. Ще уредим нещо, но наистина трябва да имаш пари. Пиши ми на лична
МОМИЧЕ!!!! Изобщо недей ходи при други хора... най-добре кажи на майка си.. не си мисли, че н знам колко е трудно! И моята не знае, че правя секс и може би наистина ако бях на 14 нямаше да искам да й кажа, но вече на 17 мога да те уверя, че няма човек на земята който да ти мисли по-доброто...! Определено ТРЯБВА да и кажеш. Тук в този фоум няма да получиш най-добрия съвет... тя може да вика да е в шок може всичко, но ще ти помогне! Така, че моя съвет е КАЖИ НА МАЙКА СИ!
И как така чак в третия месец се сети, че си бременнаСрам, не срам отиваш при майка ти по възможно най-бързия начин и и казваш всичко преди да е станало прекалено късно, защото, ако историята ти е вярна то си чакала прекалено много. След като си на 14 аборт без разрешението на родителите си не можеш да направиш, освен ако не е на черно, но за това изобщо не си и помисляй - само ще те осакатят.
eee vav varna se trqbva da ima genekologiq nqma kak da otide tam i vse pak vzemei go tva mom4e i da si glasi nai mn 500 lv i varvete che tuka vsichi mn ni splashi i mi se struva che mn vreme shte te mislim za tva o6te utre nai k1sno sled 2-3 dena varvi che nqma vreme ne iskam da te plashaa i moje6 da kaje6 na maika si vqrvam che tq pone shte te razbere vqrno moje da ne e ochakvala da se izchuka6 na 14 ama vse nqkoga e shtqlo da stane ta taka de kolkoto se moje po b1rzo go napravi tos abort i posle kaji kakvo e stanalo
![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
еми ей затва не искам да правя секс-на 16 съм![]()
leleee :S gorkata ti.. :S ne ti zavijdam..ama znam 4e nai-dobroto e da kaje6 na maika ti...az kazvam dosta raboti koito me pritesnqvat.....predi 2,3 godini po BEL pisahme za maikata: i az bqh napisala... : ''maikata e hram v koito moje6 da se izpovqdash!! '' napravi go..!!uspexi..!! no zadyljitelno i spodeli..po-takti4no...
![]()
Хора , найстина МНОГО ви благодаря на всички за съветите , не спирам да се уверявам че добри хора ИМА . Много съм мислила за това да споделя с родителите ми , не споря прави сте те винаги ви желаят най-доброто , но поставете се на мое място - на 14 бременна в 3-тия месец , а и родителите ми са много набожни , не знам как ще го понеса, относно парите - наложи се да продавам каквото имам - телефони , гривни и сякви глупости - имам 700лв , нз дали ще стигнат за да не разберат нашите , но да го направи човек който си знае работата . Още един път БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
milsq 4e vsqka 1 ot nas moje da se postavi na tvoeto polojenie az sam na 15 i ako na6ite razberat 4e pravq sex krai s men no pak ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da kaja na maika si pak i e po dobre da i kaje6 za6toto abortat moje da si pri4ini kravoizlivi i da ne moje6 pove4e da ima6 deca i zatva e po dobre da kaje6 pone na maika si dalji6 i go sled kato te e otgledala i vqrvam 4e te e vazpitala mn dobre![]()
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
дано се справиш мила..... стискам палци.... и после пиши,колкото и трудно да ти е.... и следващия път внимавай малко повече...
Аз съм на 20 и мога да ти кажа, юе наистина се поставям на твое място ..... Кофти е. Не съм правила аборт, но ми се случи с последния ми приятел докато правихме секс да ни се скъса презерватива......... повярвтай ми тогава просто незнаех какво да направя какво да кажа как да реагирам... добре, че той е беше по голям от мен и веднага отиде до аптеката и ми купи хапче, което веднага изпих.... и всичко се оправи. Незнам как не си разбрала........ смятам, че всяко момиче трябва да си следи цикъла и при най малкото закъснение да си направи тест да отиде на лекар и да разбере какво е. А защо приятелят ти не ти даде тези пари, а ти трябва да ги вадиш от собстшения си джоб? Не мисля, че е правилно.... ГРЕШКАТА НЕ Е САМО ТВОЯ!!!
Моля те пиши ми на лична. Искам да поговорим. По голяма съм и мога да ти дам някои съвети,ако искаш разбира се![]()
v 3ti mesec v bg si e mnogo trydno nqkoi da se navie da ti napravi legalen abort. nqmam ideq kolko stryva, no mislq 4e moje6 da napravi6 bez roditelite ti da znaqt ako nqkoi dryg podpi6e predpolagam ili ako prosto se plati kolkoto trqbva na lekarite. predpolagam 4e roditelite ti ako ne sa skoro 6te zabelejqt tova 4e si bremenna, primerno men ba6ta mi me zabelqza 4e korema mi e ne6to po-golqm bqx v 11ta sedmica. savetvam te da kaje6 pone na maika si, no izbora si e tvoi. nadqvam se ba6tata pone da e do teb malko ili mnogo, za6toto az neotdavna napravix abort i ne dryg a maika mi be s men togava. predpolagam 4e si izpla6ena i 6okirana, pone az li4no bqx, az ne vqrvax na testa, mislex 4e e gre6en, lo6oto e kogato minat nqkolko sedmici dokato se pita6 kakvo i kak da go napravi6 za6toto togava svikva6 s misalta 4e nosi6 nov jivot, a ot tova po-krasivo ne6to nqma, a da vzeme6 re6enie da ne dari6 tozi jivot e edno ot nai-trydnite ne6ta koito edno momi4e nqkoga pravi.Първоначално написано от sw337y
Мхм..Първоначално написано от best_buy
![]()
Аборт в 3-ти месец - ТРУДНО
Аборт (легален) на 14, без подписите и на ДВАМАТА родители - почти НЕВЪЗМОЖНО, освен ако не играят много пари и рошвети. . .
Много съжалвам, че се е получило така! Не мога да дам съвет, защото не съм попадала в такава ситуация, но МАЙКАТА е човека, на когото трябва да кажеш! Тя е човека, който ще те разбере! Тя трябва да е преди всичко твоя приятелка и след това твоя майка!
КАЖИ И!!! От веднъж, просто и го кажи, защото тя единствена ще ти помогне !!!
ПОМНИ, ти си тяхно дете и те никога няма да те оставят да страдаш! Просто, за да помогнеш на себе си - КАЖИ ИМ, поне на майка си, ако не на баща си !!!
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
Първо ! - Аборт не е нещо което може да правиш през ден ,Да си чувала ,че заради тоя аборт мойе да останеш без деца в бъдеще и шанса това да стане е доста малък .
Второ ! - Без майка или баща не може със сигурност ...нензнам другите от каде си измислиха че може![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love