- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клиника за аборти
Следе третия месец аборт с хапчета НЕ МОЖЕ да се оправи. Няма да коментирам вече,че държавата ние е циганска и, че раждате деца на по 13 14 15.. Презерватива се слага лесно до колкото знам но явно за вас е прекалено трудно.. А и да намериш клиника аборта не е безплатен все пак и 300 400 лв. не знм как ще събереш. Сега ще кажете че има и за двеста лева аборт. Еми да има ама ако искаш да те осакатът и да не моеш да имаш деца повече пробвай на евтиното. До колкото родителското тяло мисля че ще ти трябват е успех с аборта и плащането май някой няма да ходи на море това лято..просто мислете за последствията преди да вършите нещо но май думите ми нямат особено влияние върху такива като теб така 4е просто ще ти кажа че ще ти трябва МНОГО късмет.
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
mila vs tuk sa pravi .nai dobre e da kaje6 na maika si .predi vsi4ko maikata e prav priqteli az ne bih si predstavila 4e maika mi znae 4e pravq sex osobeno kato i az gore dolu sam na tvoita vazrast samo s 1 godinka otgore.makar 4e imam seriozen priqtel i ne mislq 4e maika mi e glupava i da ne se dosetisamo 4e o6te ne sam sabrala sili da i go kaja v o4ite.no ako ne6to takova kato v tvoqta situaciq vednaga bih i kazala iskam ne iskam i kakvito i da sa posledicite v otno6eniqta ni. no pone 6te znam 4e 6te ima 4ovek koito da me podkrepi.osven frd razbirase .
kasmet i kaji ni posle kakvo e stanalo.
(hug)
ama ti ne si li sledai6 cikula 4e 4ak v 3tiq mesec si usetila 4e ne6to ne e nared6tom si bremenna ne ti li e stavalo sytrin lo6o ili puk ne si li imala golqm apetit ? nz za kliniki ama kaji na maika si ... ili puk ako qko se pritesnqva6 govori s gadjeto ti i pitai nqkoi lekar da bude po - diskreten . . . .. . nz ti re6ava6 no pogovori i s gadjetoti o toq vapros nai - ve4e ! moje toi da ne iska da pravi6 abort !! abe nz !!! nqma kak da ti pomogna
nadali nqma da iska da pravi abort ako daje e po golqm ot neq i palnoleten moje bi zavisi.no tova momi4e e na 14 izvinqvai.ne mislq 4e trqbva da zapazi deteto pak i tq taka jalae. prosto nqma da ima bade6te ako zapazi deteto,vseki 6te q sadi zaradi posltapkata i pak ne tova dete trqbva da bade opsipano s griji.predstavi si kogato stane na dostata4no zrqla vazrast za da razbere 4e maika i/mu e zabremenqla na 14 .pomislete i za tova vse paka pak i ne mislq 4e mom4eto 6te se zagriji malko ili mnogo 6tom tq milata e tragnala da prodava ve6tite si za da vzeme nqkakvi pari .
![]()
![]()
Хора, колкото и да ви се прави секс МОЛЯ ВИ мислете за последиците..... И какво бихте направили, как бихте постъпили в една такава ситуация.... А и не мисля, че дете ще може да гледа дете. А за бащата мисля, че е напълно безотговорен щом дори и малко не е позаинтересувал за това създание, което иска съвет от нас как да постъпи, какво да направи. Но и в двата случая тя губи супер много!! Надявам се това да е за УРОК на всички!! И да си имаме обица на ухото как, с кого и къде правим секс и с какво.
Аз съм на 20 г. и изтръпвам когато прочета или чуя по новините нещо такова!!
НЕКА НЕ БЪДЕМ КАТО МЪЖЕТЕ ДА МИСЛИМ С ДОЛНАТА СИ ГЛАВА КАКТО ТЕ ГО ПРАВЯТ, НЕКА МИСЛИМ ТРЕЗВО И КАТО ГОЛЕМИ ХОРА! НЕКА МИСЛИМ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА РОДИТЕЛИ СИ, защото не мисля че на някой от вас ще му е приятно да отиде при родителите си (на 14, 15, 16, 17, 18 годишна възраст) и им каже - "Мамо, тате бременна съм"! Да те ще ви подкрепят, но повярвайте ми няма да им стане хубаво и донякъде ще изгубите тяхното доверие, защото те до този момент ще са ви считали за големи и трезви хора и в един момент .......... всичко продапа!!
Не си проваляйте нах- хубавите години в правене на безразборен секс!!
Отиди или се обади в Майчин дом във Варна и си запиши час при д-р Яков, правят аборти и в събота .. не се притеснявай малка си но няма страшно това е един от най-добрите специалисти много е внимателен и ще ти каже какво трябва да направиш..не губи време а отивай... това е сайт на болницата има и телефони...
http://www.maichindom-varna.com/index.php
Благодаря за съветите ви , оказахте се прави . Казах на майка ми , отначало беше в ШОК но по късно свикна с мисълта и се съгласи да не каже на баща ми . Нещата с момчето не се развиха много добре , за което много съжелявам , майка ми се свърза с тях и им каза - доколкото разбрах изгонили са го на село за цяло лято, но пък родителите му веднага казаха че са готови да поемат всички разходи и че много съжеляват . Относно аборта - имам записан час в Понеделник и се моля всичко да стане както трябва . Благодаря ви !
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
bravo mili4ka radvam se za teb . dano vs varvi po voda ot tuk natatak. a mislq 4e mom4eto ne si e polu4ilo zaslujenoto , no vse nqkoga 6te mu se varneuspeh4eta i drug pat si go imai kato obica na uhoto i vnimavai mnogo
![]()
Айде бе сега , много се дразня като почнете така , защо слагаш всички момчета под общ знаменател , кво , все едно да кажа ВСИЧКИ жени са некадърни шофьори !Първоначално написано от SeXy_BeBe
+1 .best_buy написа : Айде бе сега , много се дразня като почнете така , защо слагаш всички момчета под общ знаменател , кво , все едно да кажа ВСИЧКИ жени са некадърни шофьори
Първоначално написано от sw337y
Радвам се,че всичко се разви така
ОоО не го бях видял тоя пост , браво найстина добре си направила . Дано всичко мине както трябваПървоначално написано от sw337y
![]()
Първоначално написано от best_buy
хахахахахахаха добре де не го приемай лично !! не съм искала да ви обидя .....
bravoradvam se 4e si namerila sili da kaje6 na maika si i 4e tq go e priela dobre
i 4e vse pak 6te napravi6 aborta
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Браво, че си казала на майка си. Стискам палци.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от TotallySexy
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Е аз убийства на умрели не съм чувала да има...Първоначално написано от RoSKo0o0
Оставете момичето,досадници,та тя е само на 14!!!
За какво й е този линк? Тя е на 14. Абсурд е да износи нормално и да роди нормално. да не говорим да отгледа и възпита 1 дете. В нейния случай абортът е най-доброто решение. Добре чи си казала на майка си. Тя ще ти помогне и финансово(видях, че май няма нужда), и морално. И все пакс се замисли за последиците от ранния секс. Ти си на 14, а утре ще миаш 1 аборт зад гърба си. Това не е нормално!Първоначално написано от sexita
sw337y... няма да те съдя , станалото - станало. Само мисля , че е трябвало по рано да кажеш на майка си , за да вземете заедно решението , защото колкото по рано се направи аборта - толкова по малък е риска за товето здраве.
Сега само трябва да си спокойна и да си мислиш , че всичко , което правиш е за твое добро ... и да обещаеш това да ти е за урок занапред да внимаваш ... Защото наистина абортът е сериозна крайна мярка , която оставя дълбок отпечатък на едно момиче до края на живота му...
Утре ако можеш да пишеш как е минало и как се чувстваш , аз ще ти стискам палци... и колкот и да си в шок рябва да си силна.
та какво стана?
ам 1во как така няма да знаеш как е станало? Да не си Дева Мария? Съжалявам, ама подкрепям мнението, за това, че като незнаете как да правите секс, недейте да правите. А за аборт, мисля, че вече е късно. Да се нядаваме, че това няма да се повтаря.
Аз до сега не съм писала по тази тема, но я изчетох и ще ми бъде приятно да разбера,ч е всикчо е минало наредПървоначално написано от BeBoNcHeTo
А за мнението ми вече късно важното е да си добре
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
И на мен ми е интересно какво е станало...И аз се чудя как до 3-тия месец не е разбрала...
най-вериятно цветна, ама и тогава е трябвало да и стане ясно, че нешо не е наред. Не знам тя все пак е на 14 а какво и да си говорим за мен сексуалната грамотност си остава на плачевно нивоПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?