.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    И на мен ми е интересно какво е станало...И аз се чудя как до 3-тия месец не е разбрала...
    най-вериятно цветна, ама и тогава е трябвало да и стане ясно, че нешо не е наред. Не знам тя все пак е на 14 а какво и да си говорим за мен сексуалната грамотност си остава на плачевно ниво
    Цветна или не,пак би трябвало да се усети...Стига сме я обвинявали.На всеки може да се сллучи.А момичето да си направи изводите.И страшно много се надявам за в бъдеще да й няма нищо,защото знам какви може да последиците...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    www.antiabort.free.bg
    За какво й е този линк? Тя е на 14. Абсурд е да износи нормално и да роди нормално. да не говорим да отгледа и възпита 1 дете. В нейния случай абортът е най-доброто решение. Добре чи си казала на майка си. Тя ще ти помогне и финансово(видях, че май няма нужда), и морално. И все пакс се замисли за последиците от ранния секс. Ти си на 14, а утре ще миаш 1 аборт зад гърба си. Това не е нормално!
    за да знае до къде е стигнала немърливоста и

SK0RP10N
    Guest
    Може и да съм прекалено груб, ама ти си тъпо парче.
    1. Ти си само на 14 години.Не си ли още малка за такива работи, които сама виждаш до къде водят ?
    2. Как може 3 месеца да не си схванала, че има нещо нередно ?
    Сигурно си чула, че е много яко и модерно да се чукаш и да не останеш по-назад - хайде и ти.Еми нека ти !

И мен ми е интересно защо не се е предпазвала като хората и защо не е разбрала... тука може много да се псува и да се обсъжда колко ни куца общата култура и т.н. Но ми е любопитно какво е станало сега след аборта.Предполагам е в депресия - нормално е!Ако не си е тогава ще ми е смешно вече!

Град
    Варна , България
    Ох , хора не ме питайте как съм , защото само който е минал през моето място знае как съм . Всичко мина ОК направихме го ( не с инжекция ) казаха ми че няма нищо увредено по организма ми и ще мога да си имам деца . Хора не ме съдете направих го и съм си горда за мен ! И не говорете за културата ми без да ме познавате ! Нямах видими признаци в 1-вите 2 месеца , нямам представа защо се получи така , всичко започна в края на 2-рия месец , закъсняваше гадене и т.н. . Може би до извесна степен беше моя грешката че не казах по-рано на майками , най-вероятно щеше да бъде по-добре ако го бях направила 3 седмици по-рано , но така се развиха нещата . Благодаря ви !
    Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !

Цитирай Първоначално написано от sw337y
    Ох , хора не ме питайте как съм , защото само който е минал през моето място знае как съм . Всичко мина ОК направихме го ( не с инжекция ) казаха ми че няма нищо увредено по организма ми и ще мога да си имам деца . Хора не ме съдете направих го и съм си горда за мен ! И не говорете за културата ми без да ме познавате ! Нямах видими признаци в 1-вите 2 месеца , нямам представа защо се получи така , всичко започна в края на 2-рия месец , закъсняваше гадене и т.н. . Може би до извесна степен беше моя грешката че не казах по-рано на майками , най-вероятно щеше да бъде по-добре ако го бях направила 3 седмици по-рано , но така се развиха нещата . Благодаря ви !
    радваме се за теб =D>

Браво.А да питам.Какво представляваше самата процедура,че ми е интересно Сори за въпроса,ако не искаш не отговаряй.

Хора , найстина МНОГО ви благодаря на всички за съветите , не спирам да се уверявам че добри хора ИМА . Много съм мислила за това да споделя с родителите ми , не споря прави сте те винаги ви желаят най-доброто , но поставете се на мое място - на 14 бременна в 3-тия месец , а и родителите ми са много набожни , не знам как ще го понеса , относно парите - наложи се да продавам каквото имам - телефони , гривни и сякви глупости - имам 700лв , нз дали ще стигнат за да не разберат нашите , но да го направи човек който си знае работата . Още един път БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
    такааа да се разберем,добри хора нема просто тия тук у форума са хора който няят ко да праят и даат съвети

иначе по темата кат си продала телефона гривните и другите глупости вашите няя ли да забележат...не съм мноо сигурен но май при 3я месец имаш леко коремче (коет ме навежда на мисълта че и аз май съм забременял О.о)

най-добрия съвет който можем да ти дадем е да кажеш на майка си .. дори и да те убият,тва ще е нищо в сравнение с тва коет можеш да си докараш от невнимание.

доколкото знам аборта боли почти колкото раждането пък ти ако наистина си на 14 че дори и по малка просто кат си предстаям ква ти е малка и недоразвита путката,не моа си предстая как ше го раждаш тва бебе...ма така е кат не мислите навреме дано поне ся да ти дойде акъла...в случай че не си некое мангалче от гетото и имаш някви чувства и майчин инстинкт болката от тва да гледаш как ш угасва живота в твойто бебе ш е дори по-силна от тва коет ш изпиташ докат го изкарат.определено не ми се иска да съм на твоето място...

за тея който казаха за презервативите и колко са надежни...ако иска с железен презерватив да го е праила тя е направила грешка че без нужните познания го е правила (както предполагам от възраста и)

1во има противозачатъчни
    2ро не може просто да нахлузиш кондома и да мислиш че сичко е под контрол,тряя и малко да мислиш (при сваляне на кондома може да я е опръскал или недай си боже да го е използвал 2 пъти...)
    3то въобще не е тряяло да го правиш...още си малка за такива неща.за мен човек е готов да прави секс тогава когато е готов да поеме отговорноста да бъде баща или поне да е достатъчно голям за това

п.с. поне знаеш ли кой е бащата? според мен тряя хуаво да си поговориш с него
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

опс знаех си че тряя да прочета и мненията на последната страница...ем браво
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    http://zazz.bg/play:9a0688d5 Изгледайте това клипче и се замислете ...

Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Ако сте с слаби сърца не гледайте

диваче...кат ти скиах линка викам ш изгледам таз простотия и ш си напрая некой бъзик за нея ама предстай си аз дет на телефона съм имал десетки клипове как се колят и избиват брутално,чак аз се разчуствах О.о мноо гаден клип кат си помислиш че тва са някви малки бъдещи бебета,невинни деца чийто право на живот е отнето зарад тва че майките им са тъпи умрели курви,боклуци и оръфляци и гледат само те да живеят и да си праят кефа,а кат има последствия другите да ги понесат...нищо лично към авторката на темата
    Admin-Coki:

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Ако сте с слаби сърца не гледайте

диваче...кат ти скиах линка викам ш изгледам таз простотия и ш си напрая некой бъзик за нея ама предстай си аз дет на телефона съм имал десетки клипове как се колят и избиват брутално,чак аз се разчуствах О.о мноо гаден клип кат си помислиш че тва са някви малки бъдещи бебета,невинни деца чийто право на живот е отнето зарад тва че майките им са тъпи умрели курви,боклуци и оръфляци и гледат само те да живеят и да си праят кефа,а кат има последствия другите да ги понесат...нищо лично към авторката на темата

A teq bydeshti maiki...,da ne bi vsichkite da sa zachenali sami...Kyde ostavat glavnite deistvashti lica "bydeshtite tatkovci"...

Kym avtorkata,radvam se che vsichko se e podredilo...,i che nqma opasnost i za v bydeshte shte mojesh da si imash dechica!
    A qui

искам да ви кажа нещо на всички.аз сам на 20г. и на мен ми се случи...и добре че нямаше никой като вас около мен, че можах да го преживея!!! аз мога да си представя какво и е и спрете с упреците!!!! може и на вас да се случи НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!!! миличка трябва ти много подкрепа...за инжекция ти е мн късно за жалост.По - добре не казвай на родителите си....успех миличка.ако искаш питай каквото те интересува,ще ти отговоря на всичко понеже знам какво е да няма кой да ти каже какво те очаква

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от spooky`f
    искам да ви кажа нещо на всички.аз сам на 20г. и на мен ми се случи...и добре че нямаше никой като вас около мен, че можах да го преживея!!! аз мога да си представя какво и е и спрете с упреците!!!! може и на вас да се случи НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!!! миличка трябва ти много подкрепа...за инжекция ти е мн късно за жалост.По - добре не казвай на родителите си....успех миличка.ако искаш питай каквото те интересува,ще ти отговоря на всичко понеже знам какво е да няма кой да ти каже какво те очаква

Добре бе деба ... кат ша си даваш мнението поне прочети ЦЯЛАТА ТЕМА ..

Град
    na moreto

re

do 52 dena ima abort s hap4eta a v 3tiq mesec mislq che shte e s operaciq mislq che nqma kak da stane bz vashite da uznaqt no po dobre im kaji te sthe napravqt vsi4ko vyzmojno da te predpazqt vinagi trqbva da imash vqra na vashite zashtoto te vinagi shte ti pomognat USPEH TI JELAQ OT CQLOTO SI SYRCE
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

Град
    na moreto

re

opa bravo be ti si golqma rabota znaeh si che trqa da pro4eta celiq aide uspeh za v budeshte i da vnimavash
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Отиди в Първа акушеро-гинекологична болница "Света София".
    Ако наистина искаш аборт си приготви поне 300 - 400 лева. Успех и побървай, след третия месец е невъзможно да направиш аборт.
    Ако платиш достатъчно вашите няма да разберат. Но след това 2-3 дни ще си като пребита, не е толкова лека операцията, но можеш да кажеш че си болна...
    1vo-NE e vqrno,4e sled tretiq mesec e nevuzmojno da napravi6 abort!!!Prosto e adski opasno.(da ne govorim,4e spontanniq se slu4va po vsqko vreme a tq e malka i eventualno nqma da uspee da go zadurji-ima i takuv varianr)
    2ro-NE e vqrno,4e 3 dni 6te e kato prebita."Operaciqta"ne e tolkova stra6na i neveroqtno otvratitelna,kakto vsi4ki q opisvat! Stiga ste se filmirali s toq i-net.Naistina pri vseki organizum se otrazqva razli4no i vseki se vazstanovqva po razl na4in ot dadeni manipulacii ama 4ak kato prebita....PLS ne presilvaite ne6tata!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Bravo,momi4e,fakt e 4e si dopusnala gre6ka,no e naistina silna postupka da kaje6 na maika si ida se durji6 taka adekvatno v dadenata situaciq.
    P.S.-do 20-godi6nata,koqto ti dade suvet da ne kazva6 na roditelite si-ti NAISTINA li si na 20?!?!Izob6to.....be nqmam dumi za tebe!

На авторката мога да кажа само евала 4е си го направила и си казала на майка си. Аз съм на 15, не съм изпадала в такава ситуация, но бих постъпила като тебе.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

е може ли бе на 14 с бебе и кажи на вашите а и след 12 седмица аборта е забранен демек теа е 3 месец и аборта е гадно нешто аз правих на 19 съм
    вазможни са много усложнения след аборт никав секс 3 месеца

Ти си едва на 14,а си готова да убиеш друг човешки живот!Не знам клиника,ДАНО успея да се запазя и никога да не науча за такава клиника!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ти си едва на 14,а си готова да убиеш друг човешки живот!Не знам клиника,ДАНО успея да се запазя и никога да не науча за такава клиника!
    Изкара момичето убийца... На 14 да родиш по-хубаво ли е?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Изкара момичето убийца... На 14 да родиш по-хубаво ли е?
    +1

Супер фен Аватара на rakiQ
    момееее кажи на майка ти или на баща ти... просто НЯМА ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аборт съм чувала че с еправи до 3-я месец !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 бързоооо + тва ти трябва родител!!!!!!!1

Град
    Бургас естествено!
    Аз шсам кръсника! ЧЕСТИТО! ДА ви е живо и здраво
    KORN FOREVER!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си