.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Bravo,momi4e,fakt e 4e si dopusnala gre6ka,no e naistina silna postupka da kaje6 na maika si ida se durji6 taka adekvatno v dadenata situaciq.
    P.S.-do 20-godi6nata,koqto ti dade suvet da ne kazva6 na roditelite si-ti NAISTINA li si na 20?!?!Izob6to.....be nqmam dumi za tebe!
    Найстина не мисли адекватно за 20-годишна, но според мен просто не се поставя на мястото на момичето .. То е на 14, а тя на 20 - на нея не й трябва подпис от родител, тя е пълнолетна .. Не й е задължително нито да им иска подпис, нито пари, нито да им казва .. За това така е реагирала .. поне това е моето обяснение .. Не се е поставила на нейно място ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Бургас естествено!
    За това деца, зрелоста се достига до 18-20 години. Не щото вече имате мензис и мазга а щото можете да използвате главите си.
    KORN FOREVER!

Град
    Razgrad Cartel
    Цитирай Първоначално написано от Spraymaster
    Не щото вече имате мензис и мазга а щото можете да използвате главите си.
    Това е постът - единствен и неповторим!

Град
    тhe middLe of nowhere
    Ти наред ли си направо мени памперсите на 14 и го кърми на толкова това бебе ;дд което ме подсеща,че една в мойто даскало,която е на 14 наистина е бременна,ама гледа да си крие корема
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Малеееееее,докъде я докарахте.
    И как смееш да пишеш на темата си "БЕЗ ГЛУПОСТИ",като ти самата си направила всевъзможно най-голяма глупост.
    "Не знам как е станало",аз ще ти кажа как е станало,сваляла си си гащите,на много места и сексуалната ти култура е ниска,за това сега си на тва дередже.
    И можеше да напишеш в кой град живееш примерно,аз мога да ти кажа клиника в Хасково,ама ако си от София,какво те грее кника в Хасково.
    И да ти кажа в третия месец,много малко доктори ще се навият да те абортират,че и без родител.

За клиника да ти кажа, не знам от къде си, но отивай веднага иначе няма да можеш след по - малко от две седмици да си премахнеш грешката!Ти си на 14 и ще ти тябва подпис от родител задължително искаш или не искаш!По - добре действай и не чакай.

^
    Е можехте да погледнете датата на темата...,че е от преди има няма половин година...,а пък ако бяхте си направили труда и да прочетете всички мнения,преди да пишете вашите...щеше да е приказка
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    ^
    Е можехте да погледнете датата на темата...,че е от преди има няма половин година...,а пък ако бяхте си направили труда и да прочетете всички мнения,преди да пишете вашите...щеше да е приказка
    И аз така викам,ама винаги всички пишат без да гледат.

Момичето направи аборт вече..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1. abort se pravi do 3q mesec
    2.da, moge bez znanieto ne roditelite ,no trqbva da plati6 pove4e za nelegalen

Абе какво продължавате да давате безсмислени мнения по темата? Момичето направи аборт вече, то ако не беше вече щеше да сменя памперси... а и да я обвинявате, и да не я обвинявате живота си е нейн! Аз лично евала и правя за смелостта... всеки прави грешки, идеята е да не ги повтаря и колкото се може по-бързо да се отърве от последствията...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Темата е от лятото

Супер фен
    Кажи на родителите си! Може и да отнесеш караници, но......КАЖИ ИМ!!

Какво става след испиване на Ескапелле :?

С приятелката ми праивихме секс ... и презервативат се скъса . И след 12 часа тя изпи едно Ескапелле ... какво трябва да стане ... след колко време г/д трябва да и дойде мензиса ... и дали Ескапеллето действа 100%

първо има нещо като описание на това как се пие лекарството , ефекти дефекти , съставки ,кога да се пие кога да не се пие квот се сетиш и второ откъде някой би могъл да знае кога ще и дойде да не му знаеме разписанието посъветвай се с лекар ,иил поне питай в аптеката ?!?!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си