- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клиника за аборти
Найстина не мисли адекватно за 20-годишна, но според мен просто не се поставя на мястото на момичето .. То е на 14, а тя на 20 - на нея не й трябва подпис от родител, тя е пълнолетна .. Не й е задължително нито да им иска подпис, нито пари, нито да им казва .. За това така е реагирала .. поне това е моето обяснение .. Не се е поставила на нейно място ..Първоначално написано от darla_f
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това е постът - единствен и неповторим!Първоначално написано от Spraymaster
Ти наред ли синаправо мени памперсите на 14 и го кърми на толкова това бебе ;дд което ме подсеща,че една в мойто даскало,която е на 14 наистина е бременна,ама гледа да си крие корема
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Малеееееее,докъде я докарахте.
И как смееш да пишеш на темата си "БЕЗ ГЛУПОСТИ",като ти самата си направила всевъзможно най-голяма глупост.
"Не знам как е станало",аз ще ти кажа как е станало,сваляла си си гащите,на много места и сексуалната ти култура е ниска,за това сега си на тва дередже.
И можеше да напишеш в кой град живееш примерно,аз мога да ти кажа клиника в Хасково,ама ако си от София,какво те грее кника в Хасково.
И да ти кажа в третия месец,много малко доктори ще се навият да те абортират,че и без родител.
За клиника да ти кажа, не знам от къде си, но отивай веднага иначе няма да можеш след по - малко от две седмици да си премахнеш грешката!Ти си на 14 и ще ти тябва подпис от родител задължително искаш или не искаш!По - добре действай и не чакай.
^
Е можехте да погледнете датата на темата...,че е от преди има няма половин година...,а пък ако бяхте си направили труда и да прочетете всички мнения,преди да пишете вашите...щеше да е приказка![]()
A qui
И аз така викам,ама винаги всички пишат без да гледат.Първоначално написано от Erica
Момичето направи аборт вече..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
1. abort se pravi do 3q mesec
2.da, moge bez znanieto ne roditelite ,no trqbva da plati6 pove4e za nelegalen
Абе какво продължавате да давате безсмислени мнения по темата? Момичето направи аборт вече, то ако не беше вече щеше да сменя памперси... а и да я обвинявате, и да не я обвинявате живота си е нейн! Аз лично евала и правя за смелостта... всеки прави грешки, идеята е да не ги повтаря и колкото се може по-бързо да се отърве от последствията...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кажи на родителите си! Може и да отнесеш караници, но......КАЖИ ИМ!!
С приятелката ми праивихме секс ... и презервативат се скъса . И след 12 часа тя изпи едно Ескапелле ... какво трябва да стане ... след колко време г/д трябва да и дойде мензиса ... и дали Ескапеллето действа 100%![]()
първо има нещо като описание на това как се пие лекарството , ефекти дефекти , съставки ,кога да се пие кога да не се пие квот се сетиш и второ откъде някой би могъл да знае кога ще и дойде да не му знаеме разписанието посъветвай се с лекар ,иил поне питай в аптеката ?!?!...