Цитирай Първоначално написано от sw337y
1-во БЕЗ ГЛУПОСТИ !!!

Моля ви кажете ми клиника за аборти бременна съм а съм само на 14 , не знам как точно стана и ми е много неловко , ходих на гениколог в 3-тия месец съм а нашите още не знаят , Има ли възможност аборта да стане без знанието на родителите ? И моля ви препоръчайте ми добра клиника
v 3ti mesec v bg si e mnogo trydno nqkoi da se navie da ti napravi legalen abort. nqmam ideq kolko stryva, no mislq 4e moje6 da napravi6 bez roditelite ti da znaqt ako nqkoi dryg podpi6e predpolagam ili ako prosto se plati kolkoto trqbva na lekarite. predpolagam 4e roditelite ti ako ne sa skoro 6te zabelejqt tova 4e si bremenna, primerno men ba6ta mi me zabelqza 4e korema mi e ne6to po-golqm bqx v 11ta sedmica. savetvam te da kaje6 pone na maika si, no izbora si e tvoi. nadqvam se ba6tata pone da e do teb malko ili mnogo, za6toto az neotdavna napravix abort i ne dryg a maika mi be s men togava. predpolagam 4e si izpla6ena i 6okirana, pone az li4no bqx, az ne vqrvax na testa, mislex 4e e gre6en, lo6oto e kogato minat nqkolko sedmici dokato se pita6 kakvo i kak da go napravi6 za6toto togava svikva6 s misalta 4e nosi6 nov jivot, a ot tova po-krasivo ne6to nqma, a da vzeme6 re6enie da ne dari6 tozi jivot e edno ot nai-trydnite ne6ta koito edno momi4e nqkoga pravi.