- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- спешна нужда от помощ
проблема е следният.... най-добрият ми фр в понеделник има рд обаче е на 500-600 км и няма как да му пратя подарък... даите ми някакви идеи да му направя някакво монтажче на фотошопа като подарък за рождения ден , ще ви бъда много благодарна![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
направи си няколко снимки гола и направи нещо по тяхили може едно клипче като галена
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еиии аиде даите по сериозни идеи де !!! вие пък... тц тц.. наистина е спешен случая ... и голи снимки няма да го зарадват разликата ни е 13 години...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Явно не познаваш мъжката същностПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Еми защо не направиш нещо като клипче с музика с ваши снимки заедно,ако имате.Дай малко повече въображение и ти може би и сама ще се сетиш какво,все пак ти го познаваш.
Може да му пратиш подарък.Използвай Еконт или Fedex.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Аз подкрепям идеята с клипчето.Може да е с някаква любима песничка(ваша) и ваши снимки или някакви трогателни картинки![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ми НОРМАЛНИТЕ хора могат да подаряват подаръци и на други дати.
Примерно се сещам СЛУЧАЙНО за датата, когато се връща
Еми не мисля , че ще е толков фатално ако изпратиш нещо в колет и то пристигне с два три дена по късно.. точно ще го изненадаш
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
еее 13 години доста интересно...
голи снимки не че сигурно си малка![]()
но снимки можеобщи или на негови любимци любима музика....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
samo e toi si idva 2 ili max 3 puti godishno ...Първоначално написано от w0sh
![]()
А например клипче както ти казах,аз мисля че много ще се зарадва.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
mnogo vi blagodarq =]]] napravih klip4eto i she mu go pratq utre, nadqvam se da mu haresa![]()
Ми щом ти е най добър фр.. Мисля че знаеш какво обича... Направи my в фотошопа... Ч.р.д и някакво пожелание и снимка където сте заедно... Или му направи клипче ... нещо от този сорт
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Ами както повечето предлагат с клипче някакво което да символизира приятелството ви ...![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough