Най-добрата ми приятелка няма цикъл,нито води полов живот...да кажа

.Отдолу всичко й се беше подуло и я болеше.Отначало тя си мислеше,че понеже не й е дошло и от това може да е.Ок,съгласих се,логично е при всеки етапа преди менструация да минава различно.Отиде тя на лекар.Правиха й някакво изследване на кръвта,нямаше й нищо.Дадоха й някакъв лосион,да се маже и й казаха да ползва интимни кърпички.Да де,ама нея почна още повече да я боли и отиде (пак с майка си) на гинеколог.Казал й,че има гъбички

Аз останах шокирана,понеже знам,че се прихващат или от полов контакт или лоша хигиена,или.....мръсни ръце при....всички се сещат

Аз питах приятелката ми:"Ама как така имаш гъбички,при положение,че не водиш полов живот и няма от къде да ги прихванеш ?

" и тя:"Знам,обаче ги имам.Гинеколога обясни,че било понеже много бързо съм станала възрастна.Смисъл нямала съм детство.Постоянно съм трябвала да уча или да чистя и подреждам в нас" .
?!?! 
Тя не подрежда толкова в тях,не мие чинии.Аз дето вкъщи оправям целия апартамент и постоянно уча,не съм прихванала гъбички,та тя ще има.Казах й го естествено.Та я ми обяснете какво е това тъпо обяснение на диагноза и то от гинеколог и какво мислите вие по въпроса.