- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзвам и
Така приятелката ми ми каза че отвреме навреме и омръзва с мен и иска 1-2 дена без мен за да се увери че и липсвам и че иска мен.Не се виждаме секи божи ден , виждаме се през 1-2 дена и незнам ходим 1 година и половина кат е имало 1-2 периода от 2-3 седмица в които сме били незаедно в смисъл скусали .Означава ли че вече съм и писнал и иска някой друг и т.н.
ponqkoga kogato si poveche vreme s nqkoi se zapitvash zashto si s nego.Zashtoto go obichash ili e samo navik.Moje tq iska da si otgovori tochno na tozi vypros.Nedei da si mislish vednaga,che iska da e s drug i da te ostavi.Moje bi iska prosto malko svoboda i vreme za sebe si.Dai i go ako iskash da si s neq.
о не според мен начи с мойто се вийдаме не толкова често не не мисля че е свършило
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Понякога означава това,щом ти го е казала или просто иска да види дали наистина те обича и дали ще и липсваш.
От една страна може и така да се приема, но може и да иска да усети, че си и нужен. И един вид да си и омръзнал, но не в онзи смисъл, а просто да не е сигурна в чувствата си. Понякога просто е нужно да почувстваш, че се нуждаеш от някого, за да се увериш, че го обичаш. Споко.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Според мен вие сте по навик заедно ,а не че искате да сте един с друг.Смятам ,че определено приятелката ти вече иск нещо по-различно от теб...Първоначално написано от twink
Еми аз съм сигурна,че и ти поне веднъж си се питал дали още я обичаш?Дали я има тръпката и т.н. Така е и със нея.. Може би просто прекалено еднообразна е станала връзката ви .. и вече от скука тя почва да си търси поводи и причини .. дори и да няма такива .. Ако наистина иска време дай и го .. Аз съм сигурна,че ако те обича ще разбере,че не може без тебе и също така че всичко свързано с теб ще й липсва .. Спокойно просто това е етап от всяка връзка .. не се шашкай ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
еми понякога и аз се 4увствам така-имам нужда от по4ивка,не само от гаджето,но и от пр ми,от вси4ко.дай и малко време![]()
проблема е че след 1 седмица заминаваме на море иначе бих я оставил намира за 1-2 седмици ама ...
Първоначално написано от twink
Със нея ли ще ходиш? Еми ако е така ето ти една добра възможност да закрепиш връзката си ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
това не означава непременно че си и омръзнал просто и е нужно време за да помисли накъде отивате.по спокойно ще се оправите![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
а пак аз се вийдам едва 2 пати в седмица с моя и секи пат се е дно ми е парва среща ако сте винаги заедно може си омразнете но не в лошия смисъл
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Жената по принцип не се слави с взимането на правилни решения по какъвто и да било въпрос така че бъди готов за най-лошото![]()
Но за сметка на това си мисли, че са най-правилните!Първоначално написано от NoGivinUp
Първоначално написано от Say It Right
може да неси и омръзнал а да иска да и покаже6 4е неможе6 бес нея
Емм според мен е нормално да и омръзнеш малко..Т'ва е един период,който минава..И на мен ми беше омръзнал приятелят ми за близо 1-2 месецаЕ излизахме през т'ва време,щото не исках да скъсаме,а исках просто почивка
После стана нещо не знак какво точно и силните ми чувства пак се върнаха :P Може би са детски глупости,но нз ..
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
+1Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Спокойно, ако се обичате, това няма да бъде повод да се разделите.. Дано сте заедно на морето, защото иначе.. ще се получи кофти ситуацияПри краен случай поговри с нея сподели й всичко от което се опасяваш, тя щом те обича и е до теб, ще те разбере все пак не сте просто гаджета сте и приятели! Споделяте си, надявам се..
.. Успех!
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от comics
a иначе аз не съм излизала с приятеля си от месец и не ми липсва преди щях да откача ако не го чувам
щом е издържала 2 месеца без теб значи нете обича според мен..... и после пак сте тръгнали ама не е същото щом 1 път сте скъсали