.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Омръзвам и

Така приятелката ми ми каза че отвреме навреме и омръзва с мен и иска 1-2 дена без мен за да се увери че и липсвам и че иска мен.Не се виждаме секи божи ден , виждаме се през 1-2 дена и незнам ходим 1 година и половина кат е имало 1-2 периода от 2-3 седмица в които сме били незаедно в смисъл скусали .Означава ли че вече съм и писнал и иска някой друг и т.н.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ponqkoga kogato si poveche vreme s nqkoi se zapitvash zashto si s nego.Zashtoto go obichash ili e samo navik.Moje tq iska da si otgovori tochno na tozi vypros.Nedei da si mislish vednaga,che iska da e s drug i da te ostavi.Moje bi iska prosto malko svoboda i vreme za sebe si.Dai i go ako iskash da si s neq.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    плд
    о не според мен начи с мойто се вийдаме не толкова често не не мисля че е свършило
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Понякога означава това,щом ти го е казала или просто иска да види дали наистина те обича и дали ще и липсваш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От една страна може и така да се приема, но може и да иска да усети, че си и нужен. И един вид да си и омръзнал, но не в онзи смисъл, а просто да не е сигурна в чувствата си. Понякога просто е нужно да почувстваш, че се нуждаеш от някого, за да се увериш, че го обичаш. Споко.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Омръзвам и

Цитирай Първоначално написано от twink
    Така приятелката ми ми каза че отвреме навреме и омръзва с мен и иска 1-2 дена без мен за да се увери че и липсвам и че иска мен.Не се виждаме секи божи ден , виждаме се през 1-2 дена и незнам ходим 1 година и половина кат е имало 1-2 периода от 2-3 седмица в които сме били незаедно в смисъл скусали .Означава ли че вече съм и писнал и иска някой друг и т.н.
    Според мен вие сте по навик заедно ,а не че искате да сте един с друг.Смятам ,че определено приятелката ти вече иск нещо по-различно от теб...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на miShle
    Еми аз съм сигурна,че и ти поне веднъж си се питал дали още я обичаш?Дали я има тръпката и т.н. Така е и със нея.. Може би просто прекалено еднообразна е станала връзката ви .. и вече от скука тя почва да си търси поводи и причини .. дори и да няма такива .. Ако наистина иска време дай и го .. Аз съм сигурна,че ако те обича ще разбере,че не може без тебе и също така че всичко свързано с теб ще й липсва .. Спокойно просто това е етап от всяка връзка .. не се шашкай ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

еми понякога и аз се 4увствам така-имам нужда от по4ивка,не само от гаджето,но и от пр ми,от вси4ко.дай и малко време

проблема е че след 1 седмица заминаваме на море иначе бих я оставил намира за 1-2 седмици ама ...

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от twink
    проблема е че след 1 седмица заминаваме на море иначе бих я оставил намира за 1-2 седмици ама ...

Със нея ли ще ходиш? Еми ако е така ето ти една добра възможност да закрепиш връзката си ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

това не означава непременно че си и омръзнал просто и е нужно време за да помисли накъде отивате.по спокойно ще се оправите
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

ами с моя пък кво да кажа 2 месеца ама не беше в града и чисто 1месец сме заедно ама се бяхме уляли направо нон стоп 2та и сега хем няма за какво да си говорим хем пък искам да е около мен,ама той вече не ме кара да излзиаме толкова често и аз естествено във филма

Град
    плд
    а пак аз се вийдам едва 2 пати в седмица с моя и секи пат се е дно ми е парва среща ако сте винаги заедно може си омразнете но не в лошия смисъл
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Град
    При 2-та милиона
    Жената по принцип не се слави с взимането на правилни решения по какъвто и да било въпрос така че бъди готов за най-лошото

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от NoGivinUp
    Жената по принцип не се слави с взимането на правилни решения по какъвто и да било въпрос така че бъди готов за най-лошото
    Но за сметка на това си мисли, че са най-правилните!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

може да неси и омръзнал а да иска да и покаже6 4е неможе6 бес нея

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Емм според мен е нормално да и омръзнеш малко..Т'ва е един период,който минава..И на мен ми беше омръзнал приятелят ми за близо 1-2 месеца Е излизахме през т'ва време,щото не исках да скъсаме,а исках просто почивка После стана нещо не знак какво точно и силните ми чувства пак се върнаха :P Може би са детски глупости,но нз ..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    От една страна може и така да се приема, но може и да иска да усети, че си и нужен. И един вид да си и омръзнал, но не в онзи смисъл, а просто да не е сигурна в чувствата си. Понякога просто е нужно да почувстваш, че се нуждаеш от някого, за да се увериш, че го обичаш. Споко.
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Спокойно, ако се обичате, това няма да бъде повод да се разделите.. Дано сте заедно на морето, защото иначе.. ще се получи кофти ситуация При краен случай поговри с нея сподели й всичко от което се опасяваш, тя щом те обича и е до теб, ще те разбере все пак не сте просто гаджета сте и приятели! Споделяте си, надявам се.. .. Успех!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от NoGivinUp
    Но за сметка на това си мисли, че са най-правилните!
    +1

a иначе аз не съм излизала с приятеля си от месец и не ми липсва преди щях да откача ако не го чувам

щом е издържала 2 месеца без теб значи нете обича според мен..... и после пак сте тръгнали ама не е същото щом 1 път сте скъсали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си