Мразя да пиша сълзливи теми .. Ма**а му .. Съжалявааааааам, явно нямам достатъчно подходящи хора около себе си, на които да кажа тези неща ..
Добре, мразя се .. Не ви карам да го четете .. Губя най-скъпия човек за себе си и може би най-скъпия, който съм имала до момента .. Не съм срещала по-подходящ човек за мен.. Не съм си и помисляла, че мога да срещна човек, който да прилича толкова много на мен .. Не съм мислила, че ще го изгубя, ценях всеки един миг с него .. Всяка една секунда ми беше ценна и не бих я заменила .. Всяка една сълза по него е била искрена и за нито една няма да съжалявам .. Няма да съжалявам, че му се отдадох изцяло, че го обичах, че го обичам и ще продължавам да го обичам..... Не знам дали някога ще обикна друг по този начин. Мислех си, че съм обичала, но явно жестоко съм се лъгала, защото онова чувство тогава не може да се сръвни по никакъв начин с чувството, което изпоитвам в момента .. Не съм човек, който си губи времето в писане на сълзливи темички, но имам нужда да споделя.. Няма начин да ми помогнете, няма да начин да ме разберете, не ви и карам .. Не за друго >> просто ситуцията е адски сложна и няма смисъл да ви пълня гавите с чужди проблеми, сигурна съм, че си имате достатъчно ваши ..
Знам как се преудолява раздяла, не ми е първа, няма и да е последна, но просто тази единствена едва ли ще мога да преглътна .. Не мога да си представи живота си без този човек, без да го прегръщам, да усещам аромата му .. А този аромат никога няма да го забравя .. И сега накъде?!

Мисля да не продължавам ............ просто няма смисъл от нищо.