Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
Съжалявам наистина много. Повярвай ми, знам какво чувстваш. Няма какъв съвет да ти дам, наистина. Няма нещо, с което бих ти помогнала. Казват, че времето лекува всичко. Може и да са прави. Дотогава остава болката. И спомена за случилото се.

Сигурна съм, че предпочиташ хубавите моменти с този човек, заедно с всичката тъжа, с много сълзи и болката пред това никога да не си го срещала. Затова просто го изживеей и след време продължи напред.

Успех!
Благодаря много ..
Лошото е, че ако найстина си обичал някой винаги ще чувстваш нещо към него .. и аз съм наясно, че няма да мога да спра .. Той беше моят идеал, нещо, което съм търсила толкова много време .. Точно това !! Точно НЕГО !! .. Намерих го, беше мой .. Никога не съм ценяла нещо толкова много и не съм давала толкова много за някой/нещо .. Сега знам, че го губя и не мога да си представя живота ми оттук нататък .. Знам, че са силни думи, но ............
И аз си мислех така, когато се разделих с човекът, който обичам. 3 месеца по-късно отново мисля за него. Все още го обичам.

Да забравиш някого не става туко-така. Трябва много време и още повече воля. Винаги в труден момент си казвам: "И това ще мине." Бъди сигурна, че е вярно. Ще те очакват още много хубви моменти, защото не може в живота всичко да е само болка. Ще продължаваш да го обичаш, но с времето ще свкнеш за живееш без него.

Всичко продължава