- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво сега
Днес подарих 1 книга на момиче, което харесвам, но тя ми каза че ме мрази и ми затръшна вратата пред мен. Какво означава това?
Ами означава,че....наистина не те понася.Съжалявам много!Тя не се прави на недостъпна,просто наистина не изпитва нищо към теб.Пък и днешните девойки не четат книги (затова са толкова кухи),така че нищо чудно,че не е оценила жеста ти.
Е какво означава според теб като ти кажат, че те мразят ?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
da ne bi da e stanalo taka poneje bqh ql nqkakav fasul s 4esan predi tova i mai mi miri6e6e ustata na 4esan
може би не обича да чете![]()
Хахах може и от тва да е, пък може и да си много тъп ?Първоначално написано от ironmanthebest
Я виж май второто е по-вярно![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ами явно си има при4ина за да те мрази...ако не харесва книги или не харесва теб щеше да го каже.
Скъсан сиПървоначално написано от ironmanthebest
Такам,вече съм убедена,че темата е ебавка !Обаче днес умирам да раздавам съвети на кьораво и сакато,затова ще ти отговоря :Първоначално написано от ironmanthebest
![]()
Ако темата не е ебавка,искам да ти кажа,че ти си много,ама много....тъп.Отиваш при момичето,което харесваш с дъх на 80 годишенСлед време(50-60 години) може и да те харесва такъв,ама сега е просто невъзможно.Ти не си ли чувал за дъФки,ментови бонбони,ала-бала
sega predi malko bqh pak do tqh i zanesoh edin pastet ot 2 leva i pak mi tru6na vratata
Леле,добре че се появява някой идиот като теб в тоя форум,че иначе щях да си умра от скука![]()
Е т'фа си е чиста гавра...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
между другото,тоя,автора на темата беше написал още една тема че се запознал с момиче по интернет и като са се видяли са ходили един час без да си говорят и той накрая тръгнал да я целува,тя се отдръпнала и той пита що така.
След няколко мнения той пак изръси:
"да не би да е защото бях ял фасул с чесън"![]()
Дееемек някой се ебава ... Пфу,че сте ...Първоначално написано от sabaku_no_gaara
![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Купи и 1 кашон царска туршия и ще те ареса..гарантирам
хахахаха
може да не обича книги но пък това е лошо за нея..
книгата си е книга пък да вика че те мрази нека позная на 13-15 години сте![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ми според мен наистина те мрази... ако не те мразеше сиг нямаше да направи така..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
таиа тема пак е ебавка,бах му майката ,не ви ли омръзна вече...![]()
Руса кукличка
Аман от невъзпитани хора...![]()
Дай малко предистория
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
hahah na men ako mi se poqvi s tova pred vratata 6te vzema ka6ona i togava 6te mu tru6na vratata..hahahaПървоначално написано от LastWarrior
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
За книгата - явно не обича да чете книги, а относно 2та лева и пастета - е дамн за кво са и тия 2 лева - на тех ли че си маже пастета.. да и беше купил един хлеб .. Зимаш и една тенджера с там кво беше боба с чесъна, туршията, която предложиха преди мене и ето ти романтичен обяд за двама - в кърпа ще ти е вързана ..