.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

какво сега

Днес подарих 1 книга на момиче, което харесвам, но тя ми каза че ме мрази и ми затръшна вратата пред мен. Какво означава това?

Ами означава,че....наистина не те понася.Съжалявам много!Тя не се прави на недостъпна,просто наистина не изпитва нищо към теб.Пък и днешните девойки не четат книги (затова са толкова кухи),така че нищо чудно,че не е оценила жеста ти.

Град
    Dreamland Varna
    Е какво означава според теб като ти кажат, че те мразят ?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

da ne bi da e stanalo taka poneje bqh ql nqkakav fasul s 4esan predi tova i mai mi miri6e6e ustata na 4esan

Мега фен
    може би не обича да чете

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от ironmanthebest
    da ne bi da e stanalo taka poneje bqh ql nqkakav fasul s 4esan predi tova i mai mi miri6e6e ustata na 4esan
    Хахах може и от тва да е, пък може и да си много тъп ?
    Я виж май второто е по-вярно
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ами явно си има при4ина за да те мрази...ако не харесва книги или не харесва теб щеше да го каже.

Град
    Shove IT
    Скъсан си

Такам,вече съм убедена,че темата е ебавка !Обаче днес умирам да раздавам съвети на кьораво и сакато,затова ще ти отговоря :

Ако темата не е ебавка,искам да ти кажа,че ти си много,ама много....тъп.Отиваш при момичето,което харесваш с дъх на 80 годишен След време(50-60 години) може и да те харесва такъв,ама сега е просто невъзможно.Ти не си ли чувал за дъФки,ментови бонбони,ала-бала

sega predi malko bqh pak do tqh i zanesoh edin pastet ot 2 leva i pak mi tru6na vratata

Леле,добре че се появява някой идиот като теб в тоя форум,че иначе щях да си умра от скука

Е т'фа си е чиста гавра...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

между другото,тоя,автора на темата беше написал още една тема че се запознал с момиче по интернет и като са се видяли са ходили един час без да си говорят и той накрая тръгнал да я целува,тя се отдръпнала и той пита що така.
    След няколко мнения той пак изръси:
    "да не би да е защото бях ял фасул с чесън"

Цитирай Първоначално написано от sabaku_no_gaara
    между другото,тоя,автора на темата беше написал още една тема че се запознал с момиче по интернет и като са се видяли са ходили един час без да си говорят и той накрая тръгнал да я целува,тя се отдръпнала и той пита що така.
    След няколко мнения той пак изръси:
    "да не би да е защото бях ял фасул с чесън"
    Дееемек някой се ебава ... Пфу,че сте ...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Shove IT
    Купи и 1 кашон царска туршия и ще те ареса..гарантирам

хахахаха
    може да не обича книги но пък това е лошо за нея..
    книгата си е книга пък да вика че те мрази нека позная на 13-15 години сте
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Slivnica
    Ми според мен наистина те мрази... ако не те мразеше сиг нямаше да направи така..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    Велико Търново
    таиа тема пак е ебавка,бах му майката ,не ви ли омръзна вече...
    Руса кукличка

Аман от невъзпитани хора...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Дай малко предистория
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Е какво означава според теб като ти кажат, че те мразят ?
    ..че го обича?

Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Купи и 1 кашон царска туршия и ще те ареса..гарантирам
    hahah na men ako mi se poqvi s tova pred vratata 6te vzema ka6ona i togava 6te mu tru6na vratata..hahaha
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    The Land Of The Doomed
    За книгата - явно не обича да чете книги, а относно 2та лева и пастета - е дамн за кво са и тия 2 лева - на тех ли че си маже пастета.. да и беше купил един хлеб .. Зимаш и една тенджера с там кво беше боба с чесъна, туршията, която предложиха преди мене и ето ти романтичен обяд за двама - в кърпа ще ти е вързана ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си