- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С к0я песен ...
Richard Marx - Right Here Waiting![]()
Linkin Park - The Little Things Give You Away
Maimunite Ft. Bogito- Nqma te do men
Cascada-Everytime we touch :P
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
The Calling - When It All Falls Down "but I don't even understand myself" -> много вярно, що се отнася до любовния ми живот![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
С 1 песен да се опише всичкото, което съм преживяла с приятеля си? А стига, бе!Няма начин.
Моооже би за мен Meatloaf - It's All Coming Back to Me, а приятелят ми напоследък все твърди, че вече можел да почувства песента на Bryan Adams - Have You Ever Really Loved a Woman, защото е ипитал това чувство, за което се пее... (Е, не пропуснах тук да се похваля, че съм го понаучила да е романтичен и той доста добре усвои материала.)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+ My ImmortalПървоначално написано от vesssiii
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Morandi - Save Me![]()
Bisou-Die erste Tr
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Bisou-Die erste Tr
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Сантра и Кристо - Как не
Ricky Martin-I don`t care
малеее колко песниза моментното ми състояние Nickelback-Far away ...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Nicole-Baby Love![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Мира - дай ми дай![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Sunrise Avenu - Fairytale Gone Bad........
3 Doors Down - Landing In London
Sunrise Avenu - Fairytale Gone Bad...............
Bon Jovi - All About Loving You
"Lejos" на Мариана Попова и Орлин Горанов
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Katy Perry - Hot 'n' cold http://www.youtube.com/watch?v=rfNm8...eature=related
Mariqna Popova - Let me cry![]()
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
Kingise-Za neq![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
akon-never took the time.mp3![]()
When there's something you really want,fight for it,And when you've lost hope,ask yourself if you're gonna wish you gave it one more shot,because the best things in life don't come free! ||