.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен

Едно съсипано приятелство

Здравейте!За мен не е характерно да пиша по форумите за собствените си проблеми,да споделям,да търся съчувствие и да натоварвам хората със собствените си проблеми.Просто напоследък станаха толкова много,че имам нужда да споделя с някого,а няма с кого.Не искам да се оплаквам,а просто ако можете да ми помогнете да изляза от дълбоката депресия,в която съм.Баща ми е извън страната вече 6 месеца,но живот и здраве,скоро ще се връща.Влюбена съм от 4 години в момче,което дори предпочита да съм мъртва.Но това не е най-важното.Мислех си,че в живота си имам човек,който вярва в мен и ме подкрепя.Но явно съм грешала.Говоря за най-добрия си приятел.С него сме истински приятели от 4 години,т.е. бяхме до скоро.Не твърдя,че съм го направила човек,но той беше зубар,който не общуваше с никого.Аз бях единственият човек,който му подаде ръка и му показа как се живее.Но не търся благодарност.Преди няколко месеца го запознах с едно момче от 6-ти клас(с него се познаваме от състезания по математика,където ходим заедно).От тогава той говори само за него,изолираме,не излиза с мен,само за да могат да си пишат по скайпа.На скоро ми каза,че той означава всичко за него,че аз съм на второ място и че не го интересувам.Единственото нещо,което го интересува,е този 6-то класник.Дори ми сподели,че ако се наложи да избира между живота на двама ни,щял да избере неговия и ако се наложи,би ме убил(ако 6-то класника му каже),защото той е неговият идол и живее заради него.При всеки възможен случай ми натяква колко много е момчето пред мен и че дори аз,8-ми клас,съм нищо в ставнение с него.За ''най-добрият ми приятел'' 6-то класникът е идол и той иска да прилича на него.Постоянно ми говори за него и аз вече не издържам.За мен това е едно дълбоко предателство на 4-годишно приятелство.Чувствам се много обидена и огорчена.Вие какво мислите за това?Извинявам се за дългата тема,но имах нужда да споделя
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Така се случва с 1-вата "любов". като му бие един шамар ще се върне пак при тебе.
    Пейшънс както се вика.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тоя е някво мега-зле.......
    The Spark

Неблагодарници винаги е имало и винаги ще има!!!Кофти е да,но се случва.Опитай се да го преодолееш...
    A qui

Мега фен Аватара на babity
    може да е педераст

кофти живота продължава...може би с други или нови пр...

Град
    Скитосвам по улиците
    Абе това момче много е зле...Как може да ти каже,че ако шестокласникът го накара щял да те убие...Тоя не е с всичкия си...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Да не ти пука, има 'приятели', които идват и си отиват. Аз имах една приятелка, на която много държах, много обичах, а в един момент разбрах, че зад гърба ми излива какви ли не помии. Еми ОК, нека си говори, аз просто си я загърбих и изобщо не се занимавах с нея. Съветвам те и ти да направиш същото.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Надявай се да е само някаква временна мания...чакай,чакай...КАКВО?М омче си "пада" по по-малко от него момче и го избира пред тебе?
    Знаеш ли,с това убиване ми става подозрително,като че ли се опитва да те накара да ревнуваш,не може ей така да ти ги изръси всичките тия идолски простотии и че би те убил.Ако и той те е смятал допреди за най-добра приятелка не би ти наговорил тия работи,но може оня шестокласника да го кара да те дразни и да го наговаря против тебе.Ми почни ти да правиш мръсно на дребния,наговаряй ги един срещу друг и ще се скарат,за по-добра идея не можах да се сетя (освен ако не си намериш наемен убиец и не убиеш дребния)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от babity
    може да е педераст
    Възможно и още как !

Животът е адът описан в Библията!

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Оле Твоя най-добър фр добре ли е с главния мозък Що не го зарежеш бе като иска да си върви с т'ва лайно Как може да ти говори такива неща Винаги има такива "приятели",които ти забиват нож в гърба при 1-я момент Я го зарежи
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Цитирай Първоначално написано от vesssiii
    Оле Твоя най-добър фр добре ли е с главния мозък Що не го зарежеш бе като иска да си върви с т'ва лайно Как може да ти говори такива неща Винаги има такива "приятели",които ти забиват нож в гърба при 1-я момент Я го зарежи
    + 1 ..явно не ти е бил толкова добър приятел..със сигурност ти е супер гадно..не съм ревала толкова за момчета,колкото за приятели..най-лошото е да изгубиш приятел
    но хубавото е,че може да намериш нови приятели лесно..

частта с убиването ми се стори много странна.има такива деца се пак е 8 клас остави го да се радва на 6-класничето после ще дотича пак при теб но ти му обърни гръб!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

или е гей,или след време е разбере е какво е приятелство....тва не мога да го разбера да движишс лапето...в смисъл приятелят ти....явно тоя е с детски акъл все още......[/i]

Супер фен
    Град
    България
    [quote="pet_14"]или е гей,или след време е разбере е какво е приятелство....тва не мога да го разбера да движишс лапето...в смисъл приятелят ти....явно тоя е с детски акъл все още......

+1 Съгласен съм!
    Приятеля ти или е гей или е супер неблагодарник!Ако е гей има вероятност да опита с това момче ,защото малките деца се примамват по-лесно!Ако е неблагодарник като мен (поне според най-добрия ми приятел ,при условие ,че аз нищо не съм казал!Хората му напълниха главата с вълшебства ,но това е друга тема) просто забрави това момче!
    П.П. Ще осъзнае грешката си ,но твърде късно!
    УСПЕХ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Slivnica
    mI..Istinski priqtel..kachestven predatel.. Mislq che tova si e istinata... su6to i "Nqmam nujda ot priqteli i sama moga da si sasipq jivota" ! A toi 6tom e postapil taka sigurno tezi 4 godini ne sa bili ni6to za nego i te e lagal....
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    40 Miles from the Sun
    Според мен е обратен и/или безгранично тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си