.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Наказание преместване в друго училище?!

Така изхърлиха един пич от класа ми, тая година отиде в друга гимназия,обаче на негово място дойде една нова ученичка,сега сме 28 с нея и се чудя дали догодина,макар че сме 28 ще го върнат и него пак в нашия клас,тва наказване за преместване в друга гимназия за година ли важи или? Догодина сме 12 клас.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

До колкото знам наказанието си важи за винаги в смисъл, че повече този ученик не може да постъпи, като ученик на тази гимназия
    Така трябва да е ако не се лъжа нещо
    Аз съм имал такова наказание, но никога не са ме премествали, все съм се оправял някак си
    Just do it ...

Град
    Terra incognita!
    Не мисля,че ще го преместят отново в твоя клас,наказанието не се отменя,то си е вид изключване!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Няма да го върнат нали затова е наказание. Той добре се е оредил 1 година преди завършване явно не го инт. мн па ти си седнал да го мислиш ходи ти при него той няма как да се върне.
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

Град
    Враца

Re: Наказание преместване в друго училище?!

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Така изхърлиха един пич от класа ми, тая година отиде в друга гимназия,обаче на негово място дойде една нова ученичка,сега сме 28 с нея и се чудя дали догодина,макар че сме 28 ще го върнат и него пак в нашия клас,тва наказване за преместване в друга гимназия за година ли важи или? Догодина сме 12 клас.

да за една година важи след което се връща обратно в стария клас там ако иска нещо такова иначе е за една година
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    София

Re: Наказание преместване в друго училище?!

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Ами това е наказание - изключване.

Не, няма да можеш да се върнеш в стария си клас.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си