.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Знам, че не аз съм човекът ,които да ти определя ккво тряба з теб, но мнението ми определено е, че тя не зне какво иска и не е за теб ако е искала д е с теб да е била.
    Ами как да знае момичето какво иска като е на 15
    Ти пък все едно знаеш.Шът да фък ъп.
    По темата: Когато си трезвен си помисли хубаво к'фо ще правиш и наистина "тактиката" зарибявам - омитам се,действа...
    Ейш я по спокойно!!!От къде знаеш че не знам??
    Убедена съм,че не знаеш...Welcome to the Earth
    Знам много повече от колкото си мислиш :P
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

gdd

ЕЙ ЕЙ.. ДЕЦА.. НЕ СЕ КАРАЙТЕ ДЕ ОБЪРНЕТЕ МИ ВНИМАНИЕ..

искам да пожелая на всички 15 годишни да си пазят дупетата и устенцата че вече май е по безопасно да близнеш мифката в обществена .. абе както и да е

Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Знам, че не аз съм човекът ,които да ти определя ккво тряба з теб, но мнението ми определено е, че тя не зне какво иска и не е за теб ако е искала д е с теб да е била.
    Дет викат тука +1

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ами...признай и че я обичаш. Накрай я да се чувства уникална и единствена. Според мен това в дискотеката го е направила, за да те накара да ревнуваш. Бори се за нея щом знаеш, че можеш да я имаш и знаеш, че ако не го направиш по-късно ще съжаляваш.

Като за начало я покани на кафе.

Успех!
    Ти добре ли си Pliok0019? Да й върви още ли след гъза?

Цитирай Първоначално написано от andrea335
    gledai sa az sam momi4e i 6e ti kaja moito mnenie po tfoq vapros...prodaljavai da i pra6ta6 smsi i da i zvuni6 prez 5 min 4esno kazano poe4e ot momi4eta obi4at vnimanie nekoi ot vas mom4eta tfa ne go razbirat ...naistina ako q haresva6 i durji6 na neq,prosto i go napi6i v sledva6tia sms :P i su6to taka i kaji kak se 4ustva6 kato si s neq
    Ти също май не си добре andrea335?
    Какво да се прави на елементарен! На някаква п*тка ,където върви след гъза на първата срещната коза?Момичето ще загуби интерес към него ,ако й звъни през 5 минути и ако й праща смс-и : ,,Обичам те ,мило!'' , ,,Немога без теб! :* '' , ,,Липсваш ми ! (hug) '' и още какви ли не простотий!!!
    Я се стегни ! Остави я сега тя да ти върви след гъза! Супер ги мразя пикли незнаят какво искат! Чудят се как да се наебат с колкото се може повече момчета в рамките на 2 часа ,в тоалетните на някоя дискотека!
    П.П. Към автора: Я не й обръщай внимание ,тя да не е принцеса? Стегни се ! Успех!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: gdd

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    ЕЙ ЕЙ.. ДЕЦА.. НЕ СЕ КАРАЙТЕ ДЕ ОБЪРНЕТЕ МИ ВНИМАНИЕ..

искам да пожелая на всички 15 годишни да си пазят дупетата и устенцата че вече май е по безопасно да близнеш мифката в обществена .. абе както и да е
    Е какво,тя погали ли змея?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен

Re: Прави ми се на интересна май :)

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle

аз и писах че е ебати човека - че не е единствената и ако продължава да ми се прави на интересна ще я резна.. оная откачи някаква.
    казал си й, че не е единствена за теб и че ако продължава така ще я резнеш дааа наистина мн чудно защооо ли си е променила отношението... да ти е хрумвало, че грешката е в теб? едва ли...

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    може па и да не те иска

Струваш ми се несриозен.. И нея не я приемаш насериозно, щом е по - малка, донякуде е правилно, но.. Ти си мислиш, че знаеш какво иска.. Смяташ, че четеш мисли и чувства? Но не знаеш как стоят нещата.. много си самоуверен, как искаш така да я спечелиш, като един вид се имаш за нещо повече (имам предвид на акъл и години). Не я знам каква е, но не е хубаво да нахалстваш или да се натрапваш. Ако те иска, сама ще те потърси, не се впрягай.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    СОФИЯ city
    Мисля, че на теб въобще на те е*е за това момиче,,,,изобщо ,,,,, 5 пари не даваш за нея ...Така ли е ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си