- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави ми се на интересна май :)
Знам много повече от колкото си мислиш :PПървоначално написано от magi_megi
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
ЕЙ ЕЙ.. ДЕЦА.. НЕ СЕ КАРАЙТЕ ДЕОБЪРНЕТЕ МИ ВНИМАНИЕ..
искам да пожелая на всички 15 годишнида си пазят дупетата и устенцата че вече май е по безопасно да близнеш мифката в обществена .. абе както и да е
![]()
Дет викат тука +1Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
![]()
Ти добре ли си Pliok0019?Първоначално написано от Pliok0019
Да й върви още ли след гъза?
![]()
![]()
Ти също май не си добре andrea335?Първоначално написано от andrea335
![]()
Какво да се прави на елементарен! На някаква п*тка ,където върви след гъза на първата срещната коза?Момичето ще загуби интерес към него ,ако й звъни през 5 минути и ако й праща смс-и : ,,Обичам те ,мило!'' , ,,Немога без теб! :* '' , ,,Липсваш ми !(hug) '' и още какви ли не простотий!!!
Я се стегни ! Остави я сега тя да ти върви след гъза! Супер ги мразя пикли незнаят какво искат! Чудят се как да се наебат с колкото се може повече момчета в рамките на 2 часа ,в тоалетните на някоя дискотека!![]()
![]()
П.П. Към автора: Я не й обръщай внимание ,тя да не е принцеса? Стегни се ! Успех!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Е какво,тя погали ли змея?Първоначално написано от desert_eagle
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
казал си й, че не е единствена за теб и че ако продължава така ще я резнешПървоначално написано от desert_eagle
дааа наистина мн чудно защооо ли си е променила отношението... да ти е хрумвало, че грешката е в теб? едва ли...
може па и да не те иска![]()
Струваш ми се несриозен.. И нея не я приемаш насериозно, щом е по - малка, донякуде е правилно, но.. Ти си мислиш, че знаеш какво иска.. Смяташ, че четеш мисли и чувства? Но не знаеш как стоят нещата.. много си самоуверен, как искаш така да я спечелиш, като един вид се имаш за нещо повече (имам предвид на акъл и години). Не я знам каква е, но не е хубаво да нахалстваш или да се натрапваш. Ако те иска, сама ще те потърси, не се впрягай.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Мисля, че на теб въобще на те е*е за това момиче,,,,изобщо ,,,,, 5 пари не даваш за нея ...Така ли е ?