- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нахално ли ще е?
Zdraveite. Pak sym azSamo problemi v tozi jivot
Moje da izlezne malko dylgo, no dano pone nqkoi go prochete. Iskam otnovo da vi pitam neshto, glavno momichetata. Predi nqkolko az i edna priqtelka otidohme do kvartirata na edna nasha priqtelka ot nashiq klas, v kqto sym mnogo vliuben
Rodi i se bradceh i nie bqhme vzeli edno malko meche i az edin buket... I sled kato i gi podarihme tq edin vid me otrqza... Kaza che iska da sme si samo priqteli. No mi stana mnogo gadno, zashtoto az otidoh s namerenieto nai posle da q pokana da izleznem i za pryv pyt da i kaja che q haresvam lichno, a ne po skype, i iskah da i kaja nqkoi neshta... No sled kato kaza che... me obicha kato priqtel... tova, koeto iskah da naprava nqkak si izgubi smisyla si... se pak me otrqza... No az vse oshte iskam pone da si i kaja tova, koeto iskah. Momicheta, spored vas prekaleno nahalno i naglo li shte e ot moq starana ako utre sled daskalo q popitam dali iska da izleznem prosto kato priqteli (imam i da q cherpa ot edin bas). I togava da i kaja tova, koeto iskah. Celta mi ne e da q nakaram da promeni reshenieto si, iskam prosto da i kaja tova, tova koeto iskah, zashtoto posle shte syjalqvam adski mnogo, che ne sym go napravil... Kakvo shte me posyvetvate??? I ako moje otgovorete byrzo, che nqmam nikakvo vreme
PLS Help MY
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(