едно маце на 15.. абе кво да ви кажа, не беше в града.. в скайп голяма любов.. келеша имах чувството че живее за да ме види (тогава още не беше в моя град от няколко месеца живееше при баща си някъде ..) както и да е .." ще се върна само заради теб, подлудяваш ме ала бала". ем дойде си, целунах я, нямах чувства но ми липсваше. после си разменихме някой друг смс, казах и че наистина ми е липсвала.. тя не ми отговаряше. аз и писах че е ебати човека - че не е единствената и ако продължава да ми се прави на интересна ще я резна.. оная откачи някаква. Тая вечер се целува с някъф, май че ходили. аз стоях в дискотеката и се хилих за толкова елементарен ли ме вземаше. както и да е,. отидох при нея и ин казах че искам да поговорим ,. тя "не оставиме не искам" аз " защо бе " не не искам бе.. аз викам "успокой се, искам просто като приятели. тя не.. аз съм на 19.. знам ще си кажете поредния педофил.. ама не е така, просто наистина искам да съм с нея, винаги съм бил искрен с нея. мисля че проблема е че тя не го разбира... както и да е, не ми е фикс идея, но не искам да пропада и да ходи с утрепки след като може да е с мен.. тя е тук за малко, но искам за нея най доброто. тази вечер определено разбрах че няма да я имам :P .. но все пак искам 1 вечер на спокойсвтие с нея.. ИСКАМ ДА Я ИМАМ. по принцип тва не е проблем за мен ( когато искам едно момиче просто го имам ... ) но тя се отчуждава от мен или поне си го налага като цел.
та пиян и заинтригуван ви питам: как характеризирате поведението и.. искам я, не защото се дърпа, а защото винаги съм я искал. ще я искам още няколко дена и после ще ми писне да я искам... но знам че после ще съжалявам. помогнете бе гхора .. извиняавам се за състоянието си