.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Повече от фен

Как да забия едно момиче... help!

Ами има едно момиче от с което се познаваме от няколко години. На по 19 сме и дваамата. Са е свободна тая, а па аз съм и навит да му се невиди. Разхубави се и просто ... едно че е свестна. Какво да направа за да я забия. За сега като приятели се държим ама нз какво да направа хем да не се изложа и да прееба и тва, хем да ми я привлека с нещо... От време се виждам с тая и какво да права, как да се и държа нз вече
    Ясно е че за да стане нещо, трябва аз да започна, но незнам какво!!! Приятелите ми ги лъжат яко момичетата а аз гола вода ...
    Абе голем съм карък с тия момичета и просто ... свикнал съм да губа
    Но в крайна сметка е приятелче и неща да го прееба и тва и да се изложа и после за тапак да ме мисли тя и общите ни познати като ме разнесе

Бъди себе си !!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Начии аз като стана на 19 ако пиша така, ще се гръмна.
    По темата: Ми пич, каквито и съвети да ти даваме, то нещата се свеждат до 1. Правиш и намеци ала бала и после я целуваш и ако стане- стане, ако не-не.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Тема номер 545452152! по темата ако ти не можеш да я свалиш където я познваш мн по добре от нас какво очакваш да направим ние аман от идиоти във форумите...
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Бъди себе си !!!
    аз съм си себе си, ама тая е мн трудна и съм сигорен че е проблема защото нз как да я предразположа

сори за неграмотното писане ама са съм изморен и ме болят очите за да мисля и върху тва...

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Бъди себе си !!!
    аз съм си себе си, ама тая е мн трудна и съм сигорен че е проблема защото нз как да я предразположа

сори за неграмотното писане ама са съм изморен и ме болят очите за да мисля и върху тва...
    Трудн е баба ти Миланка! Няма трудно момиче има лесна и недостъпна или може би тя не е трудна ти си смотан говори напрао с нея щот по форумите няма да я свалиш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Бъди себе си !!!

Трудн е баба ти Миланка! Няма трудно момиче има лесна и недостъпна или може би тя не е трудна ти си смотан говори напрао с нея щот по форумите няма да я свалиш
    тва че съм смотан не ми дреме... какво да и говора е въпроса?! Ти освем да се заяждаш моеш ли да дадеш полезно мнение или не?!
    От форумите мое да се извлече информация или идей какво би могло да се прави - пределно ясно ми е че няма да стане на магия

Да ама няма и да стане ако седиш да се оплаквш тука щото ние нито я познаваме нито знаеме как ще реагира си4ко зависи от тебе целуни я прегърни я ако те одреже фък ю и аре у лево се пак не е единствена..

Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Бъди себе си !!!

тва че съм смотан не ми дреме... какво да и говора е въпроса?! Ти освем да се заяждаш моеш ли да дадеш полезно мнение или не?!
    От форумите мое да се извлече информация или идей какво би могло да се прави - пределно ясно ми е че няма да стане на магия

Добре братле , никой тука не може да ти каже как да постъпиш .Нито познаваме теб нито момиче . Искаш примерен съвет ли !

1 - Бъди весел и забавен - момичетата много се кефяткогато някое момче ги кара да се чувстват добре
    2- след 2-3-4 дена когато вече си е създаа мнение че си весел и забавен човек с който и е кеф да общува , започваш с леки намеци под формата на базици или некви такива
    3- Започваш да ставаш малко по сериозен и да наблягаш да факта .че искаш да има нещо между вас ( но без думи , с дехствия ) - Неловка прегрътка и т.н
    4- вече си я грабнал и е разбрала че отношението ти към нея не само приятелско ...Е тога и казваш . Има 2 варианта да / не .

Никой не може да ти каже точната формула по която тя ще е 100% твоя ! С всеки е така . Като не стане - на света има 7 милиарда човека 3.9 от тях са жени ......
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Re: Как да забия едно момиче... help!

Ами има едно момиче от с което се познаваме от няколко години. На по 19 сме и дваамата. Са е свободна тая, а па аз съм и навит да му се невиди. Разхубави се и просто ... едно че е свестна. Какво да направа за да я забия. За сега като приятели се държим ама нз какво да направа хем да не се изложа и да прееба и тва, хем да ми я привлека с нещо... От време се виждам с тая и какво да права, как да се и държа нз вече
    Ясно е че за да стане нещо, трябва аз да започна, но незнам какво!!! Приятелите ми ги лъжат яко момичетата а аз гола вода ...
    Но в крайна сметка е приятелче и неща да го прееба и тва и да се изложа и после за тапак да ме мисли тя и общите ни познати като ме разнесе
    ем ако е некое свестно момиче а не тъпа селска курва покажи и че си готин забавен добър (ако си) проай да я черпиш некои сладолед некоя мастика можеш да я навиеш да се разходите някъде уж кат фр или да идете у вас да гледате филми.то кат сте поече време заедно е лесно
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Град
    L.A. \ Moscow
    хха
    Raise your fist!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

самата тя ще ти покаже как.. просто се опитвай да я разбираш..
    Do you speak Salsa? .......

ОМГ твойте пр не ми харесват ужас.добре 4е не си кат тях

на 19 и не си много опитен.няма лошо просто тука 90% от хората пишат такива глупости че не е истина просто..
    как да я свалиш?- мии щом сте фр може да я накараш да излезнете двамката ама приятелски карай го забавното и най-вероятно ще те хареса..още няколко пъти така ии я целуни като ти отвърне добре кат не голема работа
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    pz city
    пич поработи малко в/у себе си..... на 19г. а не знаеш как да свалиш 1 мацка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    "Тая" ... Някой ако говори за мен така повярвай ми няма да има шанс !

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Скитосвам по улиците
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Абсолютно...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    +1 и си купи тирбушон

Бъди себе си !!!
    И да иска не може да бъде друг.Дори да се преструва на някъв,то ще го прави по свой уникален за него начин.Тъп отговор от твоя страна.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    какво по-точно имаш в предвид?

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    въпросното момиче едва ли ще чете тази тема и ще знае кой я пуска С нея говора нормално , а не грубо.

Град
    РЮАР
    ..мнезнам, ама аз щях да отида и да си й кажа всичко право в очите... без да спестявам нищо...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ..мнезнам, ама аз щях да отида и да си й кажа всичко право в очите... без да спестявам нищо...
    А на мен вече ми омръзна този начин да го прилагам. До сега не съм имал успех с него.

Знам, че за 19 годишен човек наистина е жалко да бъде в такова положение - да не знае какво да прави и как да подходи,но...

Град
    Враца

Re: Как да забия едно момиче... help!

зависи къде искаш да я забиеш
    за земята с тесла
    за стената с чук
    за небето с жонга баце
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    РЮАР
    Аз п1к винаги с1м печелил с тоя начин..ама винаги..неуспехите се броят на пр1стите на едната ми р1ка.. ( не че се хваля )

Повече от фен
    e да ама тая я познавам и от тва си права изводите че нема да помогне тва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си