- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да забия едно момиче... help!
Ами има едно момиче от с което се познаваме от няколко години. На по 19 сме и дваамата. Са е свободна тая, а па аз съм и навит да му се невиди. Разхубави се и просто ... едно че е свестна. Какво да направа за да я забия. За сега като приятели се държим ама нз какво да направа хем да не се изложа и да прееба и тва, хем да ми я привлека с нещо... От време се виждам с тая и какво да права, как да се и държа нз вече![]()
Ясно е че за да стане нещо, трябва аз да започна, но незнам какво!!! Приятелите ми ги лъжат яко момичетата а аз гола вода ...
Абе голем съм карък с тия момичета и просто ... свикнал съм да губа![]()
Но в крайна сметка е приятелче и неща да го прееба и тва и да се изложа и после за тапак да ме мисли тя и общите ни познати като ме разнесе![]()
![]()
Бъди себе си !!!
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Начии аз като стана на 19 ако пиша така, ще се гръмна.
По темата: Ми пич, каквито и съвети да ти даваме, то нещата се свеждат до 1. Правиш и намеци ала бала и после я целуваш и ако стане- стане, ако не-не.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Тема номер 545452152! по темата ако ти не можеш да я свалиш където я познваш мн по добре от нас какво очакваш да направим ние аман от идиоти във форумите...
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
аз съм си себе си, ама тая е мн трудна и съм сигорен че е проблема защото нз как да я предразположаПървоначално написано от Xtuning
сори за неграмотното писане ама са съм изморен и ме болят очите за да мисля и върху тва...
Трудн е баба ти Миланка! Няма трудно момиче има лесна и недостъпна или може би тя не е трудна ти си смотан говори напрао с нея щот по форумите няма да я свалишПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
тва че съм смотан не ми дреме... какво да и говора е въпроса?! Ти освем да се заяждаш моеш ли да дадеш полезно мнение или не?!Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
От форумите мое да се извлече информация или идей какво би могло да се прави - пределно ясно ми е че няма да стане на магия![]()
Да ама няма и да стане ако седиш да се оплаквш тука щото ние нито я познаваме нито знаеме как ще реагира си4ко зависи от тебе целуни я прегърни я ако те одреже фък ю и аре у лево се пак не е единствена..
Първоначално написано от 6ibanqka
Добре братле , никой тука не може да ти каже как да постъпиш .Нито познаваме теб нито момиче . Искаш примерен съвет ли !
1 - Бъди весел и забавен - момичетата много се кефяткогато някое момче ги кара да се чувстват добре
2- след 2-3-4 дена когато вече си е създаа мнение че си весел и забавен човек с който и е кеф да общува , започваш с леки намеци под формата на базици или некви такива
3- Започваш да ставаш малко по сериозен и да наблягаш да факта .че искаш да има нещо между вас ( но без думи , с дехствия ) - Неловка прегрътка и т.н
4- вече си я грабнал и е разбрала че отношението ти към нея не само приятелско ...Е тога и казваш . Има 2 варианта да / не .
Никой не може да ти каже точната формула по която тя ще е 100% твоя ! С всеки е така . Като не стане - на света има 7 милиарда човека 3.9 от тях са жени ......
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ем ако е некое свестно момиче а не тъпа селска курва покажи и че си готин забавен добър (ако си) проай да я черпиш некои сладолед некоя мастика можеш да я навиеш да се разходите някъде уж кат фр или да идете у вас да гледате филми.то кат сте поече време заедно е лесноПървоначално написано от 6ibanqka
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
самата тя ще ти покаже как.. просто се опитвай да я разбираш..
Do you speak Salsa? .......
ОМГ твойте пр не ми харесватужас.добре 4е не си кат тях
на 19 и не си много опитен.няма лошо просто тука 90% от хората пишат такива глупости че не е истина просто..
как да я свалиш?- мии щом сте фр може да я накараш да излезнете двамката ама приятелски карай го забавното и най-вероятно ще те хареса..още няколко пъти така ии я целуни като ти отвърне добре кат не голема работа![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
пич поработи малко в/у себе си..... на 19г. а не знаеш как да свалиш 1 мацка![]()
![]()
![]()
![]()
"Тая" ... Някой ако говори за мен така повярвай ми няма да има шанс !
Животът е адът описан в Библията!
Абсолютно...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Rest In Peace....We Will Never Forget You
+1 и си купи тирбушонПървоначално написано от PePeLePew
И да иска не може да бъде друг.Дори да се преструва на някъв,то ще го прави по свой уникален за него начин.Тъп отговор от твоя страна.Първоначално написано от Xtuning
какво по-точно имаш в предвид?Първоначално написано от PePeLePew
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
въпросното момиче едва ли ще чете тази тема и ще знае кой я пуска
С нея говора нормално , а не грубо.
..мнезнам, ама аз щях да отида и да си й кажа всичко право в очите... без да спестявам нищо...
А на мен вече ми омръзна този начин да го прилагам. До сега не съм имал успех с него.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Знам, че за 19 годишен човек наистина е жалко да бъде в такова положение - да не знае какво да прави и как да подходи,но...![]()
зависи къде искаш да я забиешПървоначално написано от 6ibanqka
за земята с тесла
за стената с чук
за небето с жонга баце
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз п1к винаги с1м печелил с тоя начин..ама винаги..неуспехите се броят на пр1стите на едната ми р1ка.. ( не че се хваля )![]()
e да ама тая я познавам и от тва си права изводите че нема да помогне тва!