Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
Цитирай Първоначално написано от Xtuning
Бъди себе си !!!
аз съм си себе си, ама тая е мн трудна и съм сигорен че е проблема защото нз как да я предразположа

сори за неграмотното писане ама са съм изморен и ме болят очите за да мисля и върху тва...
Трудн е баба ти Миланка! Няма трудно момиче има лесна и недостъпна или може би тя не е трудна ти си смотан говори напрао с нея щот по форумите няма да я свалиш
тва че съм смотан не ми дреме... какво да и говора е въпроса?! Ти освем да се заяждаш моеш ли да дадеш полезно мнение или не?!
От форумите мое да се извлече информация или идей какво би могло да се прави - пределно ясно ми е че няма да стане на магия

Добре братле , никой тука не може да ти каже как да постъпиш .Нито познаваме теб нито момиче . Искаш примерен съвет ли !

1 - Бъди весел и забавен - момичетата много се кефяткогато някое момче ги кара да се чувстват добре
2- след 2-3-4 дена когато вече си е създаа мнение че си весел и забавен човек с който и е кеф да общува , започваш с леки намеци под формата на базици или некви такива
3- Започваш да ставаш малко по сериозен и да наблягаш да факта .че искаш да има нещо между вас ( но без думи , с дехствия ) - Неловка прегрътка и т.н
4- вече си я грабнал и е разбрала че отношението ти към нея не само приятелско ...Е тога и казваш . Има 2 варианта да / не .

Никой не може да ти каже точната формула по която тя ще е 100% твоя ! С всеки е така . Като не стане - на света има 7 милиарда човека 3.9 от тях са жени ......