.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92

Тема: sad but true

Град
    Terra incognita!
    Като имаш такова мнение и предразсъдъци,просто не чети!Това ли да те учим!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Като имаш такова мнение и предразсъдъци,просто не чети!Това ли да те учим!
    абстрахирай се от темата

Мега фен Аватара на babity
    Еееее 'ма к'ви сте гаднииии! С тая пропаганда ше докарате още няколко 14 - 15 - 16 годишни до самоубийство. Знаеш ли колко е трудно да си тийнейджър, целия свят да ти се вижда черен и да нямаш какво да си осмислиш живота? Разбирам, че сте реалисти, но не бъдете жестоки!

Град
    unknown
    "I feel hollow inside; vengeance is all mine."

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Това беше грозно изказване. Аз пък смятам, че няма по-жалки същества от тези, които твърдо вярват, че любовта е нещо грозно и че няма да ги застигне. Но както се казва, всеки си намира майстора рано или късно - и твоят ред ще дойде. Надявам се тогава да има кой да ти покаже твоите врели-некипели от сега.
    Също така ти ли ще спреш хората да си мислят, че ти просто завиждаш, че си имат някого до себе си?
    И моля те, не класифицирай всички в графата си тъпи деца, защото точно в момента, със своя инат да не приемеш нещата от живота, ти също влизаш там, откъдето спорът ми с "тъпо дете" става безсмислен.
    любовта няма да я приема никога
    тя не съществува
    всичко е временно увлечение
    а вие дето казвате, че е най важното нещо в живота
    сте пълна скръб
    олигофрени тъпи
    Друга работа ли си нямаш, че си тръгнал да обиждаш всеки и всичко наред? Някой досега да те е нарекъл директно тъп, олигофрен, чума? Я се успокой малко! А пък и се замисли, какво те кара да вървиш напред, да се усъвършенстваш или просто да си правиш кефа в живота? Любовта към самия себе си, не мислиш ли? И щом ти не приемаш тази емоция, кфо те бърка другите да го правят? Имаш си мнението, хубуу, защо обиждаш всеки на различно мнение? Все едно аз да обиждам тези, които обичат малини (аз лично не ги обичам).
    А пък аз не мога да разбера как в сайтове, където не става специално дума за споделяне на мнението, веднага биват заглушавани потребители, които ругаят другите. Йохоу, модераторите, къде сте?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    unknown
    по твоята логика
    може и ти да се абстрахираш

Град
    Като не си искал ничие мнение, да не си пускал тема. А не друг, а ти започна да обиждаш.
    Пак приканвам модераторите да вземат пример от други сайтове...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Напълно съм съгласна с т'ва,което каза MoOnLiGhT_ShAdOw Точно път хората,които не обичат са кръгла 0-ла,а не тези,които обичат 1-во пишеш темата (ясно е,че ще има мн мнения) после видждаш,че по-голяма част не са съласни с теб и започваш"чуми и т.н".. Всеки си има мнение к'во се париш толкова..Като не обичаш еми брао недей обичай к'во обиждаш другите..Се едно,че ти не си бил на 15
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    unknown
    Като не си искал ничие мнение, да не си пускал тема. А не друг, а ти започна да обиждаш.
    е нали изказвам менение бе клоун
    смешни сте
    веднага модераторите
    лъжа ли е нещо от това дето съм написал
    кретен скапан

хахаха по-жалки има
    ама на 14 почти никой не е истински влюбен просто харесват някой и айде немога да живея без него
    когато се влюбиш друго ще викаш
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

А бе любовта е за жалките неосъзнали се мижитурки,които нямат други цели в живота си.Аз съм амбициозно момиченце и животът ми си е лично мой,откъде -накъде ще давам на някъв си дришльо да се разполага с него.Имам си мечти и любовта не е срид тях,Земята се върти около 3 неща-слънцето,орбитата си и РЕАЛНОСТТА!

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Когато срещтнеш някоя,дето да ти завърти главата-друга песен ще запееш
    +1
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    смешни сте
    веднага модераторите
    кретен скапан

Ти изказа мнение, което явно не търпеше други... Аз също изказах мнение, както и тези отгоре. Ти си този, който взе да обижда другите заради мнението си - станахме чуми, клоуни, смешни, тъпи, олигофрени, кретени и пр. За такова нещо по принцип се заглушава потребител, а след като това е форум, мисля, че е е нужен поне временен бан.
    И да, веднага модераторите, защото в тоя форум трябва да има малко ред и дисциплина, а не своеволие! Това им е работата, затова са на този пост! Ако не им изнася да си гледат задълженията, да отстъпят мястото на някой друг. И без това има някакъв, дето откакто са го сложили модератор, едно мнение не е написал.

q 4akai malko we kuf si ti da kaa6 koe su6testvuva koe ne,kfo e huavo i koe ne we,aman bate aman....some people have too much free time

Hhahahaah тоя как ви се смее сега...И двете страни дадоха добри тези

Град
    unknown
    смешни сте
    веднага модераторите
    кретен скапан

Ти изказа мнение, което явно не търпеше други... Аз също изказах мнение, както и тези отгоре. Ти си този, който взе да обижда другите заради мнението си - станахме чуми, клоуни, смешни, тъпи, олигофрени, кретени и пр. За такова нещо по принцип се заглушава потребител, а след като това е форум, мисля, че е е нужен поне временен бан.
    И да, веднага модераторите, защото в тоя форум трябва да има малко ред и дисциплина, а не своеволие! Това им е работата, затова са на този пост! Ако не им изнася да си гледат задълженията, да отстъпят мястото на някой друг. И без това има някакъв, дето откакто са го сложили модератор, едно мнение не е написал.
    къв бан бе бавен
    това е истинска тема за дискутиране !!!
    някой да напише нещо ВЯРНО и веднага бан
    аз бих ви баннал всички с лигавите си теми

Град
    unknown
    е тая пумия е за банн от живота
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=177934

Град
    in my world!
    az si mislq 4e lubov ima no rqdko se sre6ta,az li4no imam celi kam koito se stremq i za men ne vsi4ko e lubov,tq ne e glavnoto.ponqkoga mi se iska da nqma lubov,a moje bi i nqma,makar 4e sega sam vlubena,no prosto nz naistina ima li,nqma li lubov?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    е тая пумия е за банн от живота
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=177934
    AHAHHAHUAHUAHAHUAHUAHUAHUAHU
    The Spark

po ubavo ot chikiqta bate nema

Град
    (: Русе :)
    Към автора: Абсолютно те подкрепям Само дето малко трудно ще убедиш тия дето са срещу тебе като ги храниш, за тва просто им затвори устите с живи примери ... иначе няма смисъл :P
    So free

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    "Join me, or die."
    i join you
    любовта съкс.
    Join the dark side! We have cookies

еми кат те дразнят не ги чети ... ся ти кат не си влюбен и кат не искаш да си ... твой проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си