- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sad but true
Като имаш такова мнение и предразсъдъци,просто не чети!Това ли да те учим!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
абстрахирай се от тематаПървоначално написано от Memento mori!
Еееее 'ма к'ви сте гаднииии! С тая пропаганда ше докарате още няколко 14 - 15 - 16 годишни до самоубийство. Знаеш ли колко е трудно да си тийнейджър, целия свят да ти се вижда черен и да нямаш какво да си осмислиш живота? Разбирам, че сте реалисти, но не бъдете жестоки!
"I feel hollow inside; vengeance is all mine."![]()
Друга работа ли си нямаш, че си тръгнал да обиждаш всеки и всичко наред? Някой досега да те е нарекъл директно тъп, олигофрен, чума? Я се успокой малко! А пък и се замисли, какво те кара да вървиш напред, да се усъвършенстваш или просто да си правиш кефа в живота? Любовта към самия себе си, не мислиш ли? И щом ти не приемаш тази емоция, кфо те бърка другите да го правят? Имаш си мнението, хубуу, защо обиждаш всеки на различно мнение? Все едно аз да обиждам тези, които обичат малини (аз лично не ги обичам).Първоначално написано от Lunatic-
А пък аз не мога да разбера как в сайтове, където не става специално дума за споделяне на мнението, веднага биват заглушавани потребители, които ругаят другите. Йохоу, модераторите, къде сте?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
по твоята логика
може и ти да се абстрахираш
Като не си искал ничие мнение, да не си пускал тема. А не друг, а ти започна да обиждаш.
Пак приканвам модераторите да вземат пример от други сайтове...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Напълно съм съгласна с т'ва,което каза MoOnLiGhT_ShAdOw![]()
Точно път хората,които не обичат са кръгла 0-ла,а не тези,които обичат
1-во пишеш темата (ясно е,че ще има мн мнения) после видждаш,че по-голяма част не са съласни с теб и започваш"чуми и т.н"..
Всеки си има мнение к'во се париш толкова..Като не обичаш еми брао недей обичай к'во обиждаш другите..Се едно,че ти не си бил на 15
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
е нали изказвам менение бе клоунПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
смешни сте
веднага модераторите
лъжа ли е нещо от това дето съм написал
кретен скапан
хахаха по-жалки има
ама на 14 почти никой не е истински влюбен просто харесват някой и айде немога да живея без него![]()
когато се влюбиш друго ще викаш![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
А бе любовта е за жалките неосъзнали се мижитурки,които нямат други цели в живота си.Аз съм амбициозно момиченце и животът ми си е лично мой,откъде -накъде ще давам на някъв си дришльо да се разполага с него.Имам си мечти и любовта не е срид тях,Земята се върти около 3 неща-слънцето,орбитата си и РЕАЛНОСТТА!
+1Първоначално написано от VerryBerry
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Първоначално написано от Lunatic-
Ти изказа мнение, което явно не търпеше други... Аз също изказах мнение, както и тези отгоре. Ти си този, който взе да обижда другите заради мнението си - станахме чуми, клоуни, смешни, тъпи, олигофрени, кретени и пр. За такова нещо по принцип се заглушава потребител, а след като това е форум, мисля, че е е нужен поне временен бан.
И да, веднага модераторите, защото в тоя форум трябва да има малко ред и дисциплина, а не своеволие! Това им е работата, затова са на този пост! Ако не им изнася да си гледат задълженията, да отстъпят мястото на някой друг. И без това има някакъв, дето откакто са го сложили модератор, едно мнение не е написал.
q 4akai malko we kuf si ti da kaa6 koe su6testvuva koe ne,kfo e huavo i koe ne we,aman bate aman....some people have too much free time
Hhahahaah тоя как ви се смее сега...И двете страни дадоха добри тези
къв бан бе бавенПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
това е истинска тема за дискутиране !!!
някой да напише нещо ВЯРНО и веднага бан
аз бих ви баннал всички с лигавите си теми
е тая пумия е за банн от живота
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=177934![]()
az si mislq 4e lubov ima no rqdko se sre6ta,az li4no imam celi kam koito se stremq i za men ne vsi4ko e lubov,tq ne e glavnoto.ponqkoga mi se iska da nqma lubov,a moje bi i nqma,makar 4e sega sam vlubena,no prosto nz naistina ima li,nqma li lubov?
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
AHAHHAHUAHUAHAHUAHUAHUAHUAHUПървоначално написано от Lunatic-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Към автора: Абсолютно те подкрепямСамо дето малко трудно ще убедиш тия дето са срещу тебе като ги храниш, за тва просто им затвори устите с живи примери ... иначе няма смисъл :P
So free
Join the dark side! We have cookiesПървоначално написано от w0sh
еми кат те дразнят не ги чети ... ся ти кат не си влюбен и кат не искаш да си ... твой проблем![]()
![]()