- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sad but true
Значи, позачетох се и направих следните изводи
NaNa_SladuRana - Феминистка.
Lunatic- и kzteam - чикиджии.
Така, сега ми е интересно как може да ми говорите за любов като сте още на чикии.Просто действията ви показват възраста ви, но ако все пак греша и не сте лапета, то тогава е просто противно да слушам дърт чикиджия, който ще ми твърди че няма любов.
А за феминистката ще кажа, че всеки си има право на позиция, ама помисли и виж кой е мижитурката, а да и Земята няма как да се върти около реалноста.![]()
Приятен ден на всички.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
NaNa_SladuRana - Феминистка.
Имам си приятел от 2 години,компанията ми се състои предимно от момчета,но просто преди всичко обичам себе си и гледам реално на нещата![]()
Добре, бе, печен. Ти написа нещо, което според теб е вярно. Другите изказаха мнение, което според тях е вярно. Някой друг освен теб да е тръгнал да обижда хората, без дори да ги познава? Ако другото е лигаво, то твоето, да не приемаш чуждо мнение, е недорасло и закостеняло. Ако ти пречи "лигавото", не влизай в този раздел, мисля, на че потребителите, които влизат тук, няма да им липсват обидите ти. Емоционалните проблеми се срещат под път и над път в тийнейджърска възраст. Не може да обвиниш никого, че иска съвет, когато е объркан.Първоначално написано от Lunatic-
Ако толкова искаш да налагаш бан за такива хора, създай си собствен форум, обиждай влюбените, чувствителните, емоционалните, трий профила на всеки такъв, влязъл ти във форума и си живей живота.
И пак ти казвам, любов има и ти си я изпитал. Дали си обичал родителите си, дали обичаш себе си (а по мненията ти е ясно, че е така), дали е нещо друго - изпитал си я!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от LastWarrior
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо пумии се пише с О --> ПОМИИ.... Пък второ, ако за теб тези хора за жалки, то за тях да си влюбен може да дава смисъл на съществуването им... ( ако си щастливо влюбен) .. А дори и да не си, за всеки има различни неща, които го правят щастлив и т.н.
Whisper_to_me Няма спор в това,но на 14 да обичаш истинскиНе си ли чела теми от сорта "Ходим от 2 месеца,аз не мога да живея без него,а той каза,че не ме обича както преди"
![]()
обичам таратор с ракияПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
това любов ли е ?![]()
поет бой
ти млъквай
сигурно си ми набори на първата чекия
хомоактивист долен
Твърдо заставям зад Lunatic-![]()
а така![]()
Внимавай, баце! Тая иска да те изненада анално!!!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Ами не смятам да млъквам скоро.![]()
Lunatic- може и да ти е гадно, но любовта е в теб, заложена е биологично.Дори може да си я бутилираш ако искаш, и разбира се ако разбираш от химия.![]()
спри халюциногенитеПървоначално написано от Poet_Boy
или намали грамажа от 3 на 1
че е опасно
може да влезнеш в delirium tremens
а излизане от него няма![]()
това е опасноПървоначално написано от babity
![]()
Жалко,че нямам с какво да атакувамПървоначално написано от Lunatic-
![]()
![]()
![]()
Повтарям, ако разбираш от химия, но явно не е така.
Фенилетиламин,допамин,окси тоцин,ендорфин - това може да се каже, че е химичният състав на любовта.Но ако искаш някой да се влюби в теб, само и фенилетиламина ти върши работа.![]()
не, не искамПървоначално написано от Poet_Boy
искам 3 грама хавайска роза
+ чаша лимонов сок
тия неща си ги използвай ти
Щом казваш.Първоначално написано от Lunatic-
Човек никога не знае откъде можеш да изкараш нещо твърдо!!!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нещо твърдо.
пожарогасител, примерно.
Ааааааа! Ти си брутален!![]()
![]()
![]()
бих казала че това е възможно най - ограничената тема в форума.. !!!! човек който твърди ,че никога не се е влюбвал как може да коментира изобщо чувството... прекалено ограничен си !![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
hah az pyk ne gledam sapunki, dori i komedii pochti ne gledam. Gledam samo ujasi i kreminalni filmi, tam liubov nqma, samo klane... Taka che ne mi gi govorei na men tiq... Az sym syshto sym vliuben v edno momiche... i sym pochti na 16...Първоначално написано от Lunatic-
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Няма тема, където да не се похвалиш колко си мизерен и жалък нали?Първоначално написано от maharbal