- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sad but true
Лунатик,
ожени се за мен
![]()
Бахти тъпата тема...ОМG. Я кфо пишете тъпотий всеки да си вярва в квото иска то ясно, че без насилие няма да се убедим един други![]()
wosh недей така бе Пешо си е супер,какво да направи момчето,че е от друга романтична планета,където такива като нас несъществуват.Първоначално написано от w0sh
А относно пожарогасителя...![]()
![]()
...Аз си мислех за маркуч примерно
![]()
![]()
![]()
колко плащаш ?Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
е тцтц нали аз щях ти давам пари беПървоначално написано от Lunatic-
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lunatic-
Не ми изкривявай думите - сещаш се за какво говоря, не се прави на смешен. Не, това не е любов, ти го знаеш, а аз не виждам защо трябва да се правиш на бавноразвиващ се (искрено се надявам, че само се правиш). А, и по същата логика (по твоята логика) аз мога да започна да изреждам колко си смешен, след като харесваш това съчетание - все пак аз не го смятам за подходящо (и да, опитвала съм).
Както каза GregoryHouse, някой вярва в едно, друг - в друго. Безсмислено е всеки да си налага мнението върху другите! Жив пример: един вярва в в Буда, друг в Мохамед и Аллах, трети в Иисус Христос и Господ. Не можеш да ги спреш, това е в тяхната ценностна система. Щом ти не вярваш, че любов съществува, хубаво. Но не обиждай тези, които имат други убеждения! Както казах веднъж, всеки си намира майстора в крайна сметка, и твоят ред ще дойде.
И в края на краищата, на колко годинки ще дойдеш?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Днес ядох мусака. Влюбен съм в нея. Ако някой каже, че любов м/у нас двамата не съществува ще ми падне в очите.. ( мен и мусаката ^^ )
The Spark
Любовта на 14 :
-Оххх сега какво да му кажа?
-Погледа ме, дали ме харесва?
-да тръгна ли с него при положение, че си говори с моята приятелка?
-По скайп се държи много мило с мен, а на живо ме отбягва.
Е не е ли сладко![]()
На мене са ми много сладки дечицата в 1-2 клас, които се държат за ръчичка и като порастнат ще се оженят... наистина има нещо сладко в това![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
и аз си имах гадже 1 клас, ама не се оженихме :P държахме се за ръчичка и ме изпращаше до вкъщи(бяхме си съседчета).
То вашето не е толкова романтично! Като бях втори клас всеки ден пишех любовни писма на едно момче от моя клас и ги парфюмирах и му ги оставях под чина.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си имах едно в детската градина и едно в първи клас (с което пак бяхме в 1 група в детската... съвпадение) и се държахме за ръчичка... а с това в детската градина щяхме да се оженим и да си имаме футболен отбор от деца
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Като не ти харесва не си длъжен да влизаш във форума и да "цапаш" с тъпите си изказвания.И освен това този форум е именно за това-тийнейджърите да си казват проблемите,а другите да помагат.
някои не искат да се влюбват... това просто се случва....
абе деца тъпи
толкова сте плиткоумни
че не разбирате какво имам предвит
the hottie и wosh разбраха мисълта ми
и още 2ма, 3ма
останалите сте толкова жалки
нямам думи просто
аре трайте
Айде, стоп с флууда.Тъпо е да слагаш всички под общ знаменател и да обиждаш всички.Но пък е вярно, че някои правят големи драми.Заключвам.