.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Град
    там където си излишен!

а сега какво ?!

снощи бях на рд на един фр....вс въървеше добре докато не дойде и момчето на сърцето ми просто като го видях сетих се за вс което ми причини но нз защо просто цяла вечер не отдели поглед от мен просто ме спедеше каде хоса и с кого говоря и некфо хем ми стана хубаво хем и тъпо та той си има нея но това не е вс по едно време моя фр който е рожденник започна да се държи по така с мен то веше гушкане мачкане и целевки а до нас стоеше моето момче някак си ми стана гадно само като го видях как ни гледаше но той е с нея а аз сама а и нали не му пукаше за мен имам право да правя квото искам и с когото искам но за капак на вс преди да си тръгна с рожденика си седме на тераската лафи ме си и той просто ме награби в истинския смисъл награби аз се дърпах но той не и не забога вс ни зяпаха почувствах се ацки тадно ами ако моето момче ни е сидъло това си помислих но защо ми пука та той се подрига с мен рожденника ме изпрати и след това си писахме той ми призна че мн ме харесвал и иска да е с мен но забога как като аз съм влюбена в неговия бест фр просто нз какво да правя дайте съвети ;(
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ъъ?
    загини?
    спри да ползваш емотикони?
    Това са съветите, които ми идват на ум.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    там където си излишен!
    съжалявам ако има грешки но все още не съм изтредняла долре

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    в 2 часа?
    Младото поколение е доста деградирало.

и last.fm-ец

бъди себе си и не залъгвай хората около теб.. кажи това което мислиш и чувстваш . това наистина ще ти помогне
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    там където си излишен!
    ъъъ затова са емотиконите ще пра, квот искам ае пали

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    в 2 часа?
    Младото поколение е доста деградирало.

съгласна
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    там където си излишен!
    еми това момче и моя и дрто знаят какво чувствам то с моя любим не бяха само чувства та аз спах с него общо взето рожденника знае за чувствата ми и за това че съм спала с М а М снае че имам чувства съм него но аз просто му бях момичето за .... нз толкова съм объркана

на колко си?
    мисля 4е трябва 1 да поговориш с тоя в който си влюбена да видиш дали нещо може да стане

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Колко си годишна?

и last.fm-ец

Град
    там където си излишен!
    16 еми аз съм говорела с него и той само ми даваше напразни надежди за да му тичам по гъзъ докато накрая не се осъзнах но забога липсва ми искам го но знам че трябва да го забравя

Мега фен Аватара на babity
    Ти срамиш името на нас, 16 - годишните! Бих повърнала само като гледам лигавия ти аватар, а след това и емотиконите... да не си посмяла да кажеш на някой друг, че си на 16!!!

Marzi me da 4eta dalgite,GLUPAVI temi (koito daje ne sa razkazani dobre) pak kvo ostawa i da ti gledam smotanite emotikonki prez dve dymi..

еми това момче и моя и дрто знаят какво чувствам то с моя любим не бяха само чувства та аз спах с него общо взето рожденника знае за чувствата ми и за това че съм спала с М а М снае че имам чувства съм него но аз просто му бях момичето за .... нз толкова съм объркана
    повярвай ми и ние сме адски объркани. почти нищо не ти се разбира.
    по темата: след като приятелят му знае за чувствата ти към "твоето момче" и все пак иска да в с теб, това означава, че наистина мн те харесва.
    моя съвет към теб е да му дадеш шанс, може да се получи, а и може да излекува любовната ти мъка все пак клин клин избива
    успех от мен
    be a good boy!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Ти срамиш името на нас, 16 - годишните! Бих повърнала само като гледам лигавия ти аватар, а след това и емотиконите... да не си посмяла да кажеш на някой друг, че си на 16!!!

лелеле 4е аз като бях на 12 не пишех като нея
    тцтц моми4е фани се стегни малко !!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Боже, да не би да има някакво химическо вещество, което кара хората да се развиват ужасно бавно? Едно време 16 годишните не бяха с акъл на 12...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Съвета ми е поговори с момчето с което сте имали връзка и т.н., може да има вариянт да се съберете... но първо си изясни отношенията с него... и след това ако няма начин да сте заедно, погледни другото момче, може пък да се получи нещо, щом те харесва. А пък и поне ще знаеш че човека до теб наистина те харесва Успех!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Marzi me da 4eta dalgite,GLUPAVI temi (koito daje ne sa razkazani dobre) pak kvo ostawa i da ti gledam smotanite emotikonki prez dve dymi..

мхм.. и аз така... само кат' видях емотиките и преминах на долу при коментарите..

П.С Т'ва на снимката в подписа ти ли си ?

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Дай шанс на рожденика, може пък да излезе нещо хубаво
    И забрави за това "твое момче" щом те е наранил, не си заслужава да продължаваш да мислиш за него

Skapa da ti kaja i ti ne6to sa obarka az ve4e ne razbrax s koi si spala i s koi ne?Kvo e tva, pove4eto momi4enca qvno ne znaqt kakvo ozna4ava dumata lubov

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}

мхм.. и аз така... само кат' видях емотиките и преминах на долу при коментарите..

П.С Т'ва на снимката в подписа ти ли си ?
    хах да и аз не я прочетох цялата..
    аз съм да ..и на аватара

Много емотикони,много нещо!

~*~ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ -пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!~*~

Нали си "кучка" как така те е наранил а аз си мислех,че кучките си нямат "момче на сърцето" нещо съм изостанала.

Град
    PlD ;]
    имам чувството че в тоя форум секи цели да докаже колко по-умен, по-развит и т.н. е от другия ... като имате кво да кажете или да помогнете коментирайте в крайна сметка момичето търси помощ, а не забележки как пише и с колко емотиконки пише

по темата : щом цяла вечер те е гледал значи изпитва нещо към теб според мен пробвай се с рожденика пък кфото стане ... най.молкото е,че един ден няма да се чудиш кво щеше да стане ако беше тръгнала с него

no doubt-don't speak

леле ти здравата си стигнала с тоя дет си влюбена той те е използвал но пък най-добрият му приятел най-вероятно е влюбен в теб дай му шанс като преди това му кажи как стоят нещата с приятеля му!
    и съвет спри да пишеш с толкова емотиконки!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми