Някога чувствали ли сте се сами? Без да си имате никого? Без да можете да споделите на никой за това, което чувствате в момента? И да знаете, че само 1 човек може да Ви разбере, но той е далеч от сърцето Ви и не си говорите и виждате с него? Трудно е да бъдеш сам, но още по трудно е да се сетиш за спомени, които никога повече няма да се случат. Никога повече няма да можеш да почувстваш онези чувства, които са те карали да летиш..никога повече няма да чуеш гласа й..Не мога да повярвам в какво се превърнах, не мога да повярвам, че успях да я мразя много. Но чак сега осъзнавам, че е било просто заблуждение. Винаги ще я обичам и винаги ще си бъде моето момиче. Не знам какво ме накара да се влюбя толкова много в нея, но знам, че винаги ще я помня и винаги ще се сещам за нея. Тя беше най близкия ми човек, а я изгубих по най-шибания начин. Боже как искам да върна времето назад точно с 1 година.. Бих изчакал всичките 2 месеца, които не беше до мен. Бих издържал всяко едно напрежение, всяко едно чувство на ревност, бих й показал какво значи за мен и колко много я обичам. Но вместо това показвах лоши черти от характера ми. Не се бях чувствал така никога..бях объркан.. Надявам се някога да ми прости...А обичах..