.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Какво да правя??

Здравейте Случи се така ,че по интернет се запознах с едно момче.Момче-момче-21год.Излизахме 2 пъти и по време на срещите той почти открито ми заявяваше,че искал сериозна връзка и едва ли не да станем сериозни "гаджета" след първата среща.В същото време имах проблеми и с гаджето си,който ме зарязваше заради работата си(един вид-работата преди мен) и се срещахме май само за да правим секс.Както и да е,докато излизах с "момчето от интернет" ми беше хубаво,ама тва форсиране на връзката не ми се нравеше,понеже си мислех че иска просто да си ме вкара в леглото и реших да му го призная.Писахме си по скайп тогава и помня че ми наговори куп гадости за това,че аз съм била виновна че така съм постъпила и нз си кво и ме блокира..От тогава да са минали към 2 седмици,обаче се усещам че почвам да се привързвам към него а като добавим и проблемите с гаджето-съвсем.Търпях,търпях и говорих с приятеля си и му обясних,че искам да се разделим заради безбройните обещания,че повече няма да ме зарязва и ще ми обръща внимание повече,и в крайна сметка се скарахме и се разделихме.Сега се чудя дали да потърся другото момче или да не се занимавам и с двамата?То си е ясно че гаджето се отписва,но много се колебая дали да не опитам поне да опитам да потърся онова момче.А ме е страх от личния контакт.Ние се виждаме всеки ден,защото работи точно до училище ама нещо нз..все едно се страхувам от него..нз Посъветвайте ме.И моля без ебавки
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Еми потърси го. Опитайте може да се получи. Ако не те накара да праите секс в първия месец или вт0рия и не иска само това от теб значи няма от ккво да се приетесняваш.
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

Мега фен Аватара на babity
    последно виждане с пича от нет-а и после ако не ти понася се изнасяш

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Дай си малко почивка между връзката която си загърбила и тази която смяташ да започваш. Може чуствата ти да са породени от това че точно отношението което си получавала от "момчето от интернет" ти е липсвало от приятела ти.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

ем,които харесваш пове4е него ще търсиш

Град
    Terra incognita!
    Според мен е по-добре да не се занимаваш с никого от двамата,защото са се отнесли зле с теб,дори не са се извинили-защо трябва да им сваляш звезди,отърси се от глупостите!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    L.A. \ Moscow
    тегли има майните, намери си друг!
    Raise your fist!

spored men ne se zanimavai pove4e s biv6iq si priqtel-nqma nikak1v smis1l ot takava vr1zka.Qvno tozi 4ovek ne d1rji na teb 6to ne ti e obr16tal vnimanie.Ako s mom4eto ot neta ti e bilo hubavo pot1rsi go moje i da izlezze ne6to

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Благодаря ви много за съветите,в крайна сметка реших да не се занимавам с никой, да са си почина Наистина благодаря,че ме разбрахте
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Според мен си взела най-правилното решение :P
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

малко почивка от първата връзка и може след това да потърсиш момчето от нета още повече че не искаш личен контакт най-добре забрави за всички
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Дай си малко почивка от връзки и помисли добре какво ще правиш занапред.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си