- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя??
ЗдравейтеСлучи се така ,че по интернет се запознах с едно момче.Момче-момче-21год.Излизахме 2 пъти и по време на срещите той почти открито ми заявяваше,че искал сериозна връзка и едва ли не да станем сериозни "гаджета" след първата среща.В същото време имах проблеми и с гаджето си,който ме зарязваше заради работата си(един вид-работата преди мен) и се срещахме май само за да правим секс.Както и да е,докато излизах с "момчето от интернет" ми беше хубаво,ама тва форсиране на връзката не ми се нравеше,понеже си мислех че иска просто да си ме вкара в леглото и реших да му го призная.Писахме си по скайп тогава и помня че ми наговори куп гадости за това,че аз съм била виновна че така съм постъпила и нз си кво и ме блокира..От тогава да са минали към 2 седмици,обаче се усещам че почвам да се привързвам към него а като добавим и проблемите с гаджето-съвсем.Търпях,търпях и говорих с приятеля си и му обясних,че искам да се разделим заради безбройните обещания,че повече няма да ме зарязва и ще ми обръща внимание повече,и в крайна сметка се скарахме и се разделихме.Сега се чудя дали да потърся другото момче или да не се занимавам и с двамата?То си е ясно че гаджето се отписва,но много се колебая дали да не опитам поне да опитам да потърся онова момче.А ме е страх от личния контакт.Ние се виждаме всеки ден,защото работи точно до училище ама нещо нз..все едно се страхувам от него..нз Посъветвайте ме.И моля без ебавки
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...