- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НяМа 2-ра КаТо МоИтА тЕмА:Д
здр.на всички,аз сам еми на 14год.имам следният проблем-учих в град Л. 2години.този град е мн далече от моя и има ло6а слава,не е подходя6т за мен,обаче през 2-та год прекарана там се влюбих в наи прекрасния човексега обаче родителите ми искат да се преместя в моя град за6тото учих мн далеч,аз не знам какво да правя и знам само едно че губя за винаги моето момче все пак тои няма да ме обича и чака 4 год докато завар6а учили6те ;( плс помогнете ми какво да направя ;(
![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Как какво да направиш? Депресирай се за ден - два и после давай напред! Няма незаменими хора!
Ми ще се виждате през събота и неделя. Ако не обясни на ваще кк стоят нещата и заради какво не искаш да се местиш.
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
Та ти още не знаеш какво е подходящо или не за теб. Всичко е заради бошуващите хормони и развинтеното ти въображение.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
НяМа ВтОрО кАтО тОвА 3аГлАвИе
Доколкото разбирам си осми клас?Щом казваш,че остават 4 години..
За тези 4 години ще смениш толкова много гаджета,че просто си нямаш идея.Сега може и да мислиш,че това момче е единственото и без него няма да ти е добре.Не е така.Ще ревеш една седмица,ще си харесаш друг и това е.
suicide
нищо не можеш да правиш! ще си намериш друг! пък и тоя ти изневерява!
Raise your fist!
Първоначално написано от babity
зависи ако обичаш някой истински не можеш да го направиш ! само тези които неса обичали си мислят 4е няма незабравими хора.....![]()
mnogo e trudno gowori s wa6te ... i ne znam
ONE LIFE ONE LOVE
Напротив.Първоначално написано от extazytu
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
незабравими няма, незаменими има!
Raise your fist!
Няма незаменими хора! Има уникални, не и незаменими! Да не говорим какво е когато си на 14...Първоначално написано от MostHated
stiga be hora,mn dobre znaete 4e ima mn mom4eta no ima edin edinstven za sarcety ;( ;( ;(
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Много интересно как го разбра ... със стъклена топка,може би ?Първоначално написано от MostHated
![]()
Единствен е до време.После ще си харесаш друг и както казаха по-горе през следващите 4 години ще смениш много момчета,от които всеки ще е единствен за сърцетУуУstiga be hora,mn dobre znaete 4e ima mn mom4eta no ima edin edinstven za sarcety ;( ;( ;(И..извинявай много за въпроса,ама той знае ли,че ти го .. да кажем обичаш? Смисъл..никъде не видях да пише,че и двамата сте влюбени един в друг,че сте заедно....едни дребни,но значителни детайли.
И моля ти се,пиши на КИРИЛИЦА ! Ама буквално на кирилица ! ! ! Не да заменяш "ч" и "ш" със шестици и четворки.Пък правописа го остави,на кого е нужен:"наи прекрасния ","аз сам" и прочие.Извадих си очите,докато го прочета
Ако си сигурна в чувствата си направи всичко възможно-кажи на ваще истинската причина,ако са разбрани ще те разберат,ако не-излъжи ги,кажи,че си си намерила мн готини приятели и че ти е супер в тоя град.. Ако си те приберат се има начини да се виждате-казваш,че приятелка от тоя град те кани на гости и отиваш.. Но според мен епо-добре да поплачеш и да го забравиш,макарче е трудно,но според мен ако си с него ще ти е п-трудно и тежко.1во-защото ще сте далеч и няма да се виждате често,2ро защото според мен човека не си заслужава,по думите ти той не изпитва и половината от чувствата,които влагаш ти и ти го знеш,тогава не разбирам има ли смисъл да се бориш за него..![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
и тои мн ме обича,не ми го казва а показва!!знам че ще намеря друг но сега оште искам моето незаменимо момчеколко време трябва да забравиш някои;( ;( ;( ;( ;( за прав път ми се случва нещо такова ;( ;(
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Е явно го обича или е МНОГО блюбенаРазбирам те и ще ти препоръчам да кажеш на вашите,че ти вече си си свикнала в Л. и не искаш да се местиш,не искаш нов клас и т.н..И ако не се съгласят кажи там,че си имаш адски мн приятели и ако трябва спомени и гаджето ти
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Няма 2-ра такава тема... Това 487632-ра такава тема, тоест за двама души, които си се харесват, но а разделени от обстоятелствата.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
мисля че дори и да обесниш на родителелите си за какво става на въпрос те няма да ти разберат и да те оставят в град Л. но пък пробвай могат да се окажат свестниако момчето наистина те харесва ще те разбере.наистина смао на 14 си едва ли това е най-подходящото момче за теб,но кой знае
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Защо преди да си намериш друго незаменимо момче, не се научиш да пишеш?!Първоначално написано от ne razbiram teb
ne smqtam 4e 6te stane tva ne6to da im obesni 6tot roditelite ne iskat decata im da sa nadale4e puk i na si4ko otgore vlybeni...Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
+2Първоначално написано от LastWarrior
So free
Напротив,след време срещаш друг,които може даже повече да обичаш,така че наистина няма незаменими хора,разбира се първата любов не се забравя никога,но това не трябва да ти пречи за цял живот.Спокоино рано или късно ще срещнеш някое друго момче което ще те прави също толкова щастилва така че радвай се на живота,не започвай с депресий на тази възраст.Аиде успех и както за казали хората никога незнаеш какво те очаква.Първоначално написано от extazytu