.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен

НяМа 2-ра КаТо МоИтА тЕмА:Д

здр.на всички,аз сам еми на 14год.имам следният проблем-учих в град Л. 2години.този град е мн далече от моя и има ло6а слава,не е подходя6т за мен,обаче през 2-та год прекарана там се влюбих в наи прекрасния човек сега обаче родителите ми искат да се преместя в моя град за6тото учих мн далеч,аз не знам какво да правя и знам само едно че губя за винаги моето момче все пак тои няма да ме обича и чака 4 год докато завар6а учили6те ;( плс помогнете ми какво да направя ;(
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на babity
    Как какво да направиш? Депресирай се за ден - два и после давай напред! Няма незаменими хора!

Ми ще се виждате през събота и неделя. Ако не обясни на ваще кк стоят нещата и заради какво не искаш да се местиш.
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Та ти още не знаеш какво е подходящо или не за теб. Всичко е заради бошуващите хормони и развинтеното ти въображение.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    НяМа ВтОрО кАтО тОвА 3аГлАвИе
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Доколкото разбирам си осми клас?Щом казваш,че остават 4 години..
    За тези 4 години ще смениш толкова много гаджета,че просто си нямаш идея.Сега може и да мислиш,че това момче е единственото и без него няма да ти е добре.Не е така.Ще ревеш една седмица,ще си харесаш друг и това е.

Град
    unknown
    suicide

Град
    L.A. \ Moscow
    нищо не можеш да правиш! ще си намериш друг! пък и тоя ти изневерява!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Как какво да направиш? Депресирай се за ден - два и после давай напред! Няма незаменими хора!

зависи ако обичаш някой истински не можеш да го направиш ! само тези които неса обичали си мислят 4е няма незабравими хора.....

mnogo e trudno gowori s wa6te ... i ne znam
    ONE LIFE ONE LOVE

Цитирай Първоначално написано от extazytu

зависи ако обичаш някой истински не можеш да го направиш ! само тези които неса обичали си мислят 4е няма незабравими хора.....
    Напротив.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    L.A. \ Moscow
    незабравими няма, незаменими има!
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    незабравими няма, незаменими има!
    Няма незаменими хора! Има уникални, не и незаменими! Да не говорим какво е когато си на 14...

Повече от фен
    stiga be hora,mn dobre znaete 4e ima mn mom4eta no ima edin edinstven za sarcety ;( ;( ;(
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    нищо не можеш да правиш! ще си намериш друг! пък и тоя ти изневерява!
    Много интересно как го разбра ... със стъклена топка,може би ?

stiga be hora,mn dobre znaete 4e ima mn mom4eta no ima edin edinstven za sarcety ;( ;( ;(
    Единствен е до време.После ще си харесаш друг и както казаха по-горе през следващите 4 години ще смениш много момчета,от които всеки ще е единствен за сърцетУуУ И..извинявай много за въпроса,ама той знае ли,че ти го .. да кажем обичаш? Смисъл..никъде не видях да пише,че и двамата сте влюбени един в друг,че сте заедно....едни дребни,но значителни детайли.

И моля ти се,пиши на КИРИЛИЦА ! Ама буквално на кирилица ! ! ! Не да заменяш "ч" и "ш" със шестици и четворки.Пък правописа го остави,на кого е нужен: "наи прекрасния ","аз сам" и прочие.Извадих си очите,докато го прочета

Ако си сигурна в чувствата си направи всичко възможно-кажи на ваще истинската причина,ако са разбрани ще те разберат,ако не-излъжи ги,кажи,че си си намерила мн готини приятели и че ти е супер в тоя град.. Ако си те приберат се има начини да се виждате-казваш,че приятелка от тоя град те кани на гости и отиваш.. Но според мен епо-добре да поплачеш и да го забравиш,макарче е трудно,но според мен ако си с него ще ти е п-трудно и тежко.1во-защото ще сте далеч и няма да се виждате често,2ро защото според мен човека не си заслужава,по думите ти той не изпитва и половината от чувствата,които влагаш ти и ти го знеш,тогава не разбирам има ли смисъл да се бориш за него..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Повече от фен
    и тои мн ме обича,не ми го казва а показва!!знам че ще намеря друг но сега оште искам моето незаменимо момче колко време трябва да забравиш някои;( ;( ;( ;( ;( за прав път ми се случва нещо такова ;( ;(
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Е явно го обича или е МНОГО блюбена Разбирам те и ще ти препоръчам да кажеш на вашите,че ти вече си си свикнала в Л. и не искаш да се местиш,не искаш нов клас и т.н..И ако не се съгласят кажи там,че си имаш адски мн приятели и ако трябва спомени и гаджето ти
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    suicide
    +1

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Няма 2-ра такава тема... Това 487632-ра такава тема, тоест за двама души, които си се харесват, но а разделени от обстоятелствата.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

мисля че дори и да обесниш на родителелите си за какво става на въпрос те няма да ти разберат и да те оставят в град Л. но пък пробвай могат да се окажат свестни ако момчето наистина те харесва ще те разбере.наистина смао на 14 си едва ли това е най-подходящото момче за теб,но кой знае
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от ne razbiram teb
    и тои мн ме обича,не ми го казва а показва!!знам че ще намеря друг но сега оште искам моето незаменимо момче колко време трябва да забравиш някои;( ;( ;( ;( ;( за прав път ми се случва нещо такова ;( ;(
    Защо преди да си намериш друго незаменимо момче, не се научиш да пишеш?!

Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Ми ще се виждате през събота и неделя. Ако не обясни на ваще кк стоят нещата и заради какво не искаш да се местиш.
    ne smqtam 4e 6te stane tva ne6to da im obesni 6tot roditelite ne iskat decata im da sa nadale4e puk i na si4ko otgore vlybeni...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    suicide
    +1
    +2
    So free

Цитирай Първоначално написано от extazytu

Напротив,след време срещаш друг,които може даже повече да обичаш,така че наистина няма незаменими хора,разбира се първата любов не се забравя никога,но това не трябва да ти пречи за цял живот.Спокоино рано или късно ще срещнеш някое друго момче което ще те прави също толкова щастилва така че радвай се на живота,не започвай с депресий на тази възраст.Аиде успех и както за казали хората никога незнаеш какво те очаква.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си