- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на косми
ISKAM DA POPITAM KAK MOGA DA SI IZSVETLQ KOSMITE PO RACE I T.N. KISLORODNA VODA,PERXIDROL.....................SQKVO INFO E OT POLZA
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
mi az sam 4uvala 4e sas kislorodna voda trqbva da se maje s nqkakaf pamuk ili tampon ddz i posle da sdi6 na slance aide uspeh![]()
ами то има такива теми, но все пак мисля че беше с кислородна вода 6%, и едно паму4е и се мажеш, след което стоиш на слънце. нооо.. съм чувала и други варианти
Аз знам че с кислородна вода става обаче космите стават кофти цвят така че не бих ти го препоръчала![]()
Аз лично ползвам един препарат и съм страшно доволна...Харесва ми защото абсолютно нищо не личи...
Освен да ти кажа,че във всяка аптека го има с друго не бих те улеснила,незнам как точно се казва,но фармацевтите ще ти обяснят всичко...успееХ
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Мисля че на Личия имаше такъв крем за изсветляване на космите по тялото.
по ок не се тормози с това изсветляване много нерви
Lof YAaA..!
Абе я направо ги махни с епилатор. И аз мислех да изсветля моите, ама се отказах. На месец веднъж с епилатора ги махам, защото ми растат бавно и не боли с епилатора, досега на ръцете 3 пъти съм го използвала. А пък и ако ти е чувствителна кожата от тези изсветлители може нещо да се възпали и да се обринеш. По-добре не рискувай.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Блондор ... ама моят съвет е да ги минеш с епилатора или евентуално кола маска![]()
+1Първоначално написано от BallFace
А и аз искам да си ги изветлч, ама да не станат бели, щото аз съм черна![]()
mindscan