.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4

Изсветляване на косми

ISKAM DA POPITAM KAK MOGA DA SI IZSVETLQ KOSMITE PO RACE I T.N. KISLORODNA VODA,PERXIDROL.....................SQKVO INFO E OT POLZA
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

mi az sam 4uvala 4e sas kislorodna voda trqbva da se maje s nqkakaf pamuk ili tampon ddz i posle da sdi6 na slance aide uspeh

Отиди на козметик

ами то има такива теми, но все пак мисля че беше с кислородна вода 6%, и едно паму4е и се мажеш, след което стоиш на слънце. нооо.. съм чувала и други варианти

Аз знам че с кислородна вода става обаче космите стават кофти цвят така че не бих ти го препоръчала

Аз лично ползвам един препарат и съм страшно доволна...Харесва ми защото абсолютно нищо не личи...
    Освен да ти кажа,че във всяка аптека го има с друго не бих те улеснила,незнам как точно се казва,но фармацевтите ще ти обяснят всичко... успееХ
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Мисля че на Личия имаше такъв крем за изсветляване на космите по тялото.

по ок не се тормози с това изсветляване много нерви
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Абе я направо ги махни с епилатор. И аз мислех да изсветля моите, ама се отказах. На месец веднъж с епилатора ги махам, защото ми растат бавно и не боли с епилатора, досега на ръцете 3 пъти съм го използвала. А пък и ако ти е чувствителна кожата от тези изсветлители може нещо да се възпали и да се обринеш. По-добре не рискувай.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Блондор ... ама моят съвет е да ги минеш с епилатора или евентуално кола маска

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    ^Идва ми се да ви избаням с некой градински маркуч като почнете така!

Момичето пита с какво да се изруси!Не ви иска съветите дали да се оскубе!Аман значи!
    +1
    А и аз искам да си ги изветлч, ама да не станат бели, щото аз съм черна
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си