- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Блондинки или брюнетки?
kakvi momi4eta pove4e predpo4itate blondinki ili brionetki? pitam za6toto mai rusite po se zabelqzvat
???
т.7
krem4et0
Ми да русите по им се кефят щот мязат на куклички, мен пък ме нервят някви такива пачи...
xsscs az puk mislq 4e ne zavisi ot cveta na kositeama ima vse pak nqkvo zna4enie
![]()
Всеки с вкуса си, ама аз не съм по блондинките като цяло. Но не мога да кажа тия ме кефят, пък тия не.
xaxax efalaaz puk sam briunetka
![]()
off/
@ubuntu - мамка му - изгледах ти това от подписа и втори ден не мога да спя като хората![]()
Да знам гадно е и аз като го гледах за пръв път не можах да стана омекнаха ми капачките .... а и в същото време трябваше да излитам с колата не ме питай как съм карал ....Първоначално написано от WaKo
Ама е по ефектно ако го изгледаш като мен без да очакваш каквото и да било с колоните на макс усилени .....
Ммммм ми на всяка различен цвят си и отива зависи ...... а инче колкото до темата аз сам влубен в руса
винаги съм мислил че блондкинките ми харесват повече, но да ви кажа честно не гледам цвета на косата!![]()
оффф влюбен съм
Raise your fist!
приятеля ми не харесва блондинки - ето още едно мъжко мнение![]()
само тей си мислиш!Първоначално написано от the_hottie
![]()
Raise your fist!
Може само так да казва..., но пък може и така да е. :PПървоначално написано от MostHated
И аз съм момиче и мисля, че блондинките повече се забелязват... ха-ха
A.D.I.D.A.S.
всички хубави жени се забелязват...![]()
Do you speak Salsa? .......
Да и аз го гледах, даже беше преди доста време, но още ми въздейства.. Ужасно е наистинаПървоначално написано от ubuntu
А по темата-приятелят ми преди да тръгнем винаги е казвал, че харесва само руси, а аз съм с кестенява косаИ сега и сега не спирам да го бъзикам.. казва че аз съм го променила..
![]()
Аз съм момиче и ще кажа , че винаги са ме привличали тъмнокоси МОМЧЕТА![]()
![]()
.. Русите ме привличат ако е естествен цвят
или са от друга държава
![]()
![]()
Да и при мене е така .. Той каза че забелява повече ТъпоглавитеПървоначално написано от rammsteinkata_666
(нищо лично към никоя руса) Аз съм с кестенява коса и каза , че съм го променила
![]()
Попринцип русите са по желани нооо ... но няма нищо по секси от една дяволски красива брюнетка![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
За мен са без голямо значение ама в последно време все налитам на брюнетки![]()
brat mi e trvurdo ZA blondinki ama kazva 4e ve4e nqma krasivi .. moje bi za tfa toi se izrysi ..(brunetka sum .. )
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Начи блондинките са по-желани, щото са по-лесни.
В наши дни да си блондинка е синоним на лесна жена, която обича пари, коли и много секс.
Докато брюнетките са по-загадъчни, мистериозни, по-недостъпни и интересни. И затова печелят моя глас![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
xaxax zna4i da ne se boqdisvam rusaa ds si ostana brionetka a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Блонд ФТВ