Здравейте на Всички ! Попринцип не се подзовавам много в писането на теми тук но все пак ... От както се помня имма 1 такъв проблем че или съм много глупав или много наивен и не мога да направя нищо по въпроса ! Когато съм с някое момиче винаги се старая да правя така че на нея да и е хубаво да не прекалявам едва ли не каквото ми каже това да правя дори и най-голямата лъжа да е просто вярвам.... Страшно бързо се привързвам към момиче/момче било то за приятел или за гадже и в крайна сметка задължително ми забиват нож в гърба Никога не мисля лошо на хората винаги се държа възможно наи възпитано и възможно най-добре със всеки човек около мен , дори речника ми на обиди е доста беден . И просто вече ми писна аз да съм приятеля в нужда и всяко момиче да ми казва "ми аз просто толкова много те обичам като приятел че не искам да имаме нещо повече да не загубя това приятелство" и разбира се винаги се съгласявам и в краина сметка само и само за да не се скарам със нея аз страдам стига само тя да е щастлива ... Какво да направя ??? Има ли накакъв начин да го променя това нещо защотото просто сърцето ми е толкова разбито (знам как звучи но все пак...) че вече дори не смея да изляза с момиче щотото съм сигурен че малко ще ми хареса и щом схване колко съм наивен ще ме изполва !! Плс ако някой е бил в мойта позиция или има някаква идея как да постъпя МОЛЯ помогнете !!