.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

Ооо Я стиГа аЗ сЕ мъчА да отсЛабНа тЯ ше ми наДебеЛявааа пО ЛошО е да си деБеЛл аЗ сам 1.60 и сам 60 кГ вЯрвай 60кГ са много (проСто съВет аКо исКаш ме слушай тфоЯ си рабоТа)

Цитирай Първоначално написано от the_beautiful_smile

Ооо Я стиГа аЗ сЕ мъчА да отсЛабНа тЯ ше ми наДебеЛявааа пО ЛошО е да си деБеЛл аЗ сам 1.60 и сам 60 кГ вЯрвай 60кГ са много (проСто съВет аКо исКаш ме слушай тфоЯ си рабоТа)
    а защо си мислиш че да си много слаб е хубавоо и не много прилично да говориш на момичето по този начин.....

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами кой каквото няма това иска, аз се съм пълна и искам да съм слаба, тя е слаба и иска да надебелее бтв, посъветвай се с диетолог, поред мен, той би ти казал най-добре как да напълнееш

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ами кой каквото няма това иска, аз се съм пълна и искам да съм слаба, тя е слаба и иска да надебелее бтв, посъветвай се с диетолог, поред мен, той би ти казал най-добре как да напълнееш
    +1

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Според мен си си добре Няма да е лошо да постнеш някоя снимка
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Абе сладко ям много,ама наистина много-без сладко не мога,ама не пълнея от него
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Ами бих сложила снимка но нямям в цял ръст...

Голям фен Аватара на o0ps
    Еми аз съм 40 кг - 169 см и моето си е направо ужасно нещо. Пих хапчета (Бирена мая) и се тъпках със чипсове, тестени и сладки глупости и нищо пак не стана. Това си е просто генетично и нищо не можеш да направиш ако метаболизма ти е прекалено бърз (както е моя). И недей да се тровиш с боклуци, просто няма смисъл. Аз съм чувала че от една чаша орехи с мед на ден много се пълнее, пробвах и нямаше ефект при мен, но при теб може и да действа.

С качествен хранителен режим всичко може да се постигне.Пример са ти бодибилдърите.Някои чистят по 30 кг.мазнини,а други качват по толкова активна маса.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

аз на 14 бях 1.60 и по-малко от 40 кг. с други думи - ужаааасно кльощава. Но сега съм на почти 17 - 1.66 / 51 и ми е много добре. предполагам, че ще качиш някое килце от само себе си с годините
    Some people care too much, I think it's called love.
    Winnie the Pooh

аз на 14 бях 1.60 и по-малко от 40 кг. с други думи - ужаааасно кльощава. Но сега съм на почти 17 - 1.66 / 51 и ми е много добре. предполагам, че ще качиш някое килце от само себе си с годините
    Some people care too much, I think it's called love.
    Winnie the Pooh

Дано

Споре мен си с нормлано тегло , даже си перфектна ... И стига с тея диети и гоклуци ! Само на 14 си , а искаш да се съсипеш ...

Не искам да се съсипвам просто съм СЛАБА ! Е не е мн приятно да си като скелет все пак..

Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Не искам да се съсипвам просто съм СЛАБА ! Е не е мн приятно да си като скелет все пак..
    Ами , консултирай се с диетолог , ако искаш ефект . Не ни питай нас , защото всеки ще ти каже да се тъпчеш и , ако започнеш .... Не става само с ядене , трябва и акъл . Отиди на диетолог и му кажи какво искаш , той ще ти изготви подходящ хранителене режим и ще успееш , навярно . Баш да си скелет не ми се вярва , де но щом искаш да напълнееш това е правилния начин !

Oki

ne sym 4yvala dieti za nadebelqvane qj si kvoto iska6 ,spored men si normalna no ako iska6 da stane6 po debela ti prepora4vam joint

Re: Много слаба...

Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Хора моля ви кажете ми някякви диети за напълнявяне или хапчета нз и аз какво...Много съм кльощава Лято е и след 1 месец ще ходя ня море пък мязям на пръчка...На 14 съм и тежа 50kg. Искам да стана поне 60!!!
    ami kaji mi dieta za otslabvane az 6ti kaja za napulnqvane deal??

ti si ludaaa 5 kilca otgore i ti stigat .. ina4e she trqq pishesh tema `kak se mahat palaski ` ili `predi bqh slaba ama sega ne moga da otsabna` hxah luda si..az bqh 64 dostaa ka4ih zimata..sega sam 57 (173 visoka) taka si se haresvam ama pone oshte 2 3 kilca mi trqbva za da stigna do jelanoto teglo ina4e ako si tolkoz navita da napalnqvash ima dostaa temi iz foruma vij v tarsa4kata..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си