- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много слаба...
Хора моля ви кажете ми някякви диети за напълнявяне или хапчета нз и аз какво...Много съм кльощаваЛято е и след 1 месец ще ходя ня море пък мязям на пръчка...На 14 съм и тежа 50kg. Искам да стана поне 60!!!
![]()
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
за мен теглото ти е нормално.колко си висока?
Колко си висока?!Освен това мисля,че 60 кг. за 13 годишно момиче ще са многоооЕ освен ако кокалите ти не са прекалено тежки ...
оО човек и аз съм така...1.68 съм и съм 45-48 килограма и мисля че е суупер добре
Даммм определено повече кг ще ти стоят по-добреНо да не са чак 60
По скоро към 57
Мисля,че ще са идеални за теб
![]()
Луда ли си сега си най-нормална,ако надебелееш щие заприличаш на свиня.60кг са много!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
амииии...аз съм 1.64 и съм 44 кг така че смятай за кво говориммисля ,че си си напъъълно нормална, а ако станеш 60 ..хм...после ше искаш пък да отслабваш
![]()
Ми може да е луда,но какво ти пука?!Важното е тя да се харесва!!!Щом сама казва,че е "кльощава" явно има тежки кости!!!Така,че може и без да я нападаш!!!Първоначално написано от lonely in my live
![]()
Еммии нз... 55-57 поне щото наистина съм слаба,направо са ми изпъкнали кокалите и е грозно..![]()
Може би,но аз съм същия ръст и 60кг със сигурност са много колкото и тежки кости да има,но тя да си решава има диети за надебеляване,обаче ако си има добър метаболизъм трудно ще качи кг.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Дензъл Ребеловски
И като станеш 60 кг ще пускаш теми как да отслабваш.. ;]
LittLe{}BuNnY дам точно това имах впредвид.Тя си решава,но по-добре 50кг,отколкото прекалено много.
Дензъл Ребеловски
Не мисля,че са й много (е айде да не са 60 ама 56-57)Първоначално написано от lonely in my live
Щом сама казва,че кокалите й са изпъкнали...
А по темата с тежките кости:
Аз съм с много тежки кости!!! 167см/55кг и ми стоят идеалноДруг пример е една съученичка - 170см/62.5кг и е с перфектно тяло
Така,че ...
![]()
щом момичето казва че е прекалено слабо значи е извинете ама кво му е нормалното при 1.69 да е 50 кила при тежки костита по темата яж неща съдържащи много въглехидрати, и прочети няколко диети за отслабване-това дето е строго забранено да се прави там значи трябва да ядеш мнооого от него
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
{MooN_FloWeR} мерси ще пробвам![]()
Първоначално написано от m3ch3ncee
Аз съм по-зле и от теб..Същия ръст,но 48 кг. и съм на 19 ...![]()
![]()
колкото и да ям не ми става нищо
![]()
нито хапчета нито мн ядене... Това просто си е генетично и не можеш да го промениш ... Освен това след като минеш пубертата и спреш да растеж на ръст ще започнеш да надебеляваш малко по малко... Майка ми е купила някакви хранителни добавки(Бирена мая и рибено масло) можеш да ги пробваш нямат странични ефекти... Но както казах горе на мен нищо не ми действа просто слабостта ми е генетична и родителите ми са слаби... А относно бирената мая и рибеното масло-те просто те карат да ядеш побече...
Аз за меда не се базикам, това са бързи въглехидрати, много добре ще ти дойде.![]()
Първоначално написано от Kassu
И аз ще го пробвам.. колко време трябва да се прави това ?? ?
Аз съм 1,69 и съм 60 кг и искам да стана 50... завиждам ви, че колкото и да ядете нищо не ви се лепи, докато при мене е обратното![]()
Яденето на много въглехидрати е пълната простотия.От въглехидратно хранене ще натрупаш мазнини/т.е.ще се разплуеш/,а от белтъчно-мускулна маса.
Месо,яйца,млечни,ядки,плодо ве и зеленчуци,зърнени,нещо сладко/обаче тука не прекалявай в никакъв случай/.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
50 според мен ще са ти много малко ( е зависи дали имаш мускули и колко са ти тежки костите де)Първоначално написано от Spider4eto
аз също съм 169 и започнах от 71 кг сега вече съм 59целтас ми е 55-57
![]()
успех на авторката ........ но знай че както отслабването така и напълняването трябва да става здравословно![]()
Усмихнато и слънчево лято!!!
![]()
костите ми въобще не са тежки, тежки са месата по тяхПървоначално написано от glupacheE
![]()
spider4eto ти си знаеш но по малко 50 ( според мен и 50 са малко ) недей да падашУспехчетаа!!!!!!11