.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Много слаба...

Хора моля ви кажете ми някякви диети за напълнявяне или хапчета нз и аз какво...Много съм кльощава Лято е и след 1 месец ще ходя ня море пък мязям на пръчка...На 14 съм и тежа 50kg. Искам да стана поне 60!!!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен
    за мен теглото ти е нормално.колко си висока?

Колко си висока?!Освен това мисля,че 60 кг. за 13 годишно момиче ще са многооо Е освен ако кокалите ти не са прекалено тежки ...

1.69 ..

Яж мед преди сън!

Град
    в лайната!
    оО човек и аз съм така...1.68 съм и съм 45-48 килограма и мисля че е суупер добре

Даммм определено повече кг ще ти стоят по-добре Но да не са чак 60 По скоро към 57 Мисля,че ще са идеални за теб

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Луда ли си сега си най-нормална,ако надебелееш щие заприличаш на свиня.60кг са много!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен
    амииии...аз съм 1.64 и съм 44 кг така че смятай за кво говорим мисля ,че си си напъъълно нормална, а ако станеш 60 ..хм...после ше искаш пък да отслабваш

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Луда ли си сега си най-нормална,ако надебелееш щие заприличаш на свиня.60кг са много!
    Ми може да е луда,но какво ти пука?!Важното е тя да се харесва!!!Щом сама казва,че е "кльощава" явно има тежки кости!!!Така,че може и без да я нападаш!!!

Еммии нз... 55-57 поне щото наистина съм слаба,направо са ми изпъкнали кокалите и е грозно..

Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ми може да е луда,но какво ти пука?!Важното е тя да се харесва!!!Щом сама казва,че е "кльощава" явно има тежки кости!!!Така,че може и без да я нападаш!!!
    Може би,но аз съм същия ръст и 60кг със сигурност са много колкото и тежки кости да има,но тя да си решава има диети за надебеляване,обаче ако си има добър метаболизъм трудно ще качи кг.
    Дензъл Ребеловски

Град
    Добрич :o)
    И като станеш 60 кг ще пускаш теми как да отслабваш.. ;]

Град
    ^*в нас^*
    LittLe{}BuNnY дам точно това имах впредвид.Тя си решава,но по-добре 50кг,отколкото прекалено много.
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Може би,но аз съм същия ръст и 60кг със сигурност са много колкото и тежки кости да има,но тя да си решава има диети за надебеляване,обаче ако си има добър метаболизъм трудно ще качи кг.
    Не мисля,че са й много (е айде да не са 60 ама 56-57) Щом сама казва,че кокалите й са изпъкнали...

А по темата с тежките кости:
    Аз съм с много тежки кости!!! 167см/55кг и ми стоят идеално Друг пример е една съученичка - 170см/62.5кг и е с перфектно тяло Така,че ...

щом момичето казва че е прекалено слабо значи е извинете ама кво му е нормалното при 1.69 да е 50 кила при тежки кости та по темата яж неща съдържащи много въглехидрати, и прочети няколко диети за отслабване-това дето е строго забранено да се прави там значи трябва да ядеш мнооого от него
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

{MooN_FloWeR} мерси ще пробвам

Re: Много слаба...

Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Хора моля ви кажете ми някякви диети за напълнявяне или хапчета нз и аз какво...Много съм кльощава Лято е и след 1 месец ще ходя ня море пък мязям на пръчка...На 14 съм и тежа 50kg. Искам да стана поне 60!!!

Аз съм по-зле и от теб..Същия ръст,но 48 кг. и съм на 19 ... колкото и да ям не ми става нищо нито хапчета нито мн ядене... Това просто си е генетично и не можеш да го промениш ... Освен това след като минеш пубертата и спреш да растеж на ръст ще започнеш да надебеляваш малко по малко... Майка ми е купила някакви хранителни добавки(Бирена мая и рибено масло) можеш да ги пробваш нямат странични ефекти... Но както казах горе на мен нищо не ми действа просто слабостта ми е генетична и родителите ми са слаби... А относно бирената мая и рибеното масло-те просто те карат да ядеш побече...

Аз за меда не се базикам, това са бързи въглехидрати, много добре ще ти дойде.

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Аз за меда не се базикам, това са бързи въглехидрати, много добре ще ти дойде.

И аз ще го пробвам.. колко време трябва да се прави това ?? ?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аз съм 1,69 и съм 60 кг и искам да стана 50... завиждам ви, че колкото и да ядете нищо не ви се лепи, докато при мене е обратното

Яденето на много въглехидрати е пълната простотия.От въглехидратно хранене ще натрупаш мазнини/т.е.ще се разплуеш/,а от белтъчно-мускулна маса.
    Месо,яйца,млечни,ядки,плодо ве и зеленчуци,зърнени,нещо сладко/обаче тука не прекалявай в никакъв случай/.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Аз съм 1,69 и съм 60 кг и искам да стана 50... завиждам ви, че колкото и да ядете нищо не ви се лепи, докато при мене е обратното
    50 според мен ще са ти много малко ( е зависи дали имаш мускули и колко са ти тежки костите де)
    аз също съм 169 и започнах от 71 кг сега вече съм 59 целтас ми е 55-57
    успех на авторката ........ но знай че както отслабването така и напълняването трябва да става здравословно

Усмихнато и слънчево лято!!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    50 според мен ще са ти много малко ( е зависи дали имаш мускули и колко са ти тежки костите де)
    аз също съм 169 и започнах от 71 кг сега вече съм 59 целтас ми е 55-57
    успех на авторката ........ но знай че както отслабването така и напълняването трябва да става здравословно

Усмихнато и слънчево лято!!!

костите ми въобще не са тежки, тежки са месата по тях

spider4eto ти си знаеш но по малко 50 ( според мен и 50 са малко ) недей да падаш Успехчетаа!!!!!!11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си