.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Както обичам да казвам .. Някои имат ... други не!

Но за богатите хлапета е вярно познавам много .. отврат са!Само за 1 знам което е скромно и свястно!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    само и единствено във въображението ти
    spored men teq det se nari4at bogati iskat pove4e vnimanie tva da
    si kupi6 potni4e za 60-70lv a utre da nqma6 pari za zakuska prosto ne go razbiram az imam nqkolko po- skapi ne6tica v garderoba ma tva ne me prai naduta puika i mamino detence imslq 4e xorata koito imat po golqma pari4na vazmojnost trea si q pazat za tqx a da ne pretendirat s neq

Im hot you are not!

Зависи от най-вече от възпитанието и от семейната среда. Аз например не съм разглезена.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Град
    49 Layer
    Светът около теб, независимо дали си богат или беден не е от значение. Винаги имаш избор за това как да постъпиш и какъв да си, парите и родителите не контролират начина ти на държание.
    А повечето богати хора, освен ако не са тийнейджъри, си пазят парите и живеят евтино, както всички. Колкото по-богат си, толкова по-малко искаш да харчиш, и толкова повече пари искаш да имаш.

Град
    Da Projects
    Богати....Стига Бе В България наричаме богат всеки който има повече пари от нас,защото нямаме ясен критерии,а и народът е беден.За мене богати са тези които учат в Оксфордския Университет,там сигурно няма българи.Правете изводи.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

кво да ви кажа, децата на богатите... видехме го сина на Галбин Боевски кво напраим той е от мойто даскало и там целата му банда са некви тъпи богаташчета без капка мозък в главата... принципно си има разлика между богат и прездоволен, защото нещата почти не зависят едно от друго. Аз съм презадоволен и въпреки това сам си изкарвам всички пари щото наще се праат на тъпи и не дават, и си взимам кецове по 150-200 лева и секви по-маркови но това не значи че съм богат
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от lips of an angel_F
    spored men teq det se nari4at bogati iskat pove4e vnimanie tva da
    si kupi6 potni4e za 60-70lv a utre da nqma6 pari za zakuska prosto ne go razbiram az imam nqkolko po- skapi ne6tica v garderoba ma tva ne me prai naduta puika i mamino detence imslq 4e xorata koito imat po golqma pari4na vazmojnost trea si q pazat za tqx a da ne pretendirat s neq

тея които си купуват потниче за 70лв,а на другия ден нямат пари за закуска не са богати,бъркаш доста нещата...

истинските богаташи по никакъв начин не се натрапват,не парадират с това... носят скъпи дрешки,но стилни,изчистени,почти никога няма да видиш богаташ да е фешън или с някви шарении по себе си...
    Абсолютно съгласна съм. Познавам доста деца с наистина големи възможности, например едно момче, което си имаше личен шофьор и ми е разказвало как е ходило къде ли не, но не се е надувало и не е презирало нас, простосмъртните. Просто обръщаше всичко на шега и беше весело с него

От сегашния ми клас има момичета с богати родители, носят предимно маркови дрехи, имат скъпи телефони, живеят в гъзарски къщи, но определено като хора са свесни, не парадират с възможностите си, вярно, че не ги и крият, но парите не миришат...Това, че ние в България сме завистлив и прост народ, и само някой да се измъкне от мизерията сме готови да го разкъсаме, само показва колко сме озлобени...Защото истината е, че по цлия свят истински кадърните и предприемчиви хора винаги успяват и биват уважавани, но тук всичко е наопаки, всички трябва да са "равни", нищо чудно, че БСП отново е на власт
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Plovdiv
    4akaite si4ki .. golqma 4ast kazvat da bogatite sa ligavi neznam si kvo i mn drygi ne6ta i az sam na tova mnenie no kato se zamislim seki se stremi da postiga ne6ta i da ima pove4e vazmojnosti ii na vseki mu se iska... prosto sa nujni parite dnes kazvat zdrave da e ami ok razbolqva6 se i nqma6 pari kak 6a se opravi6.... za tova sa nujni na vseki i vseki se stremi da ima pove4e ima mnogo ne6ta koito ne mogat da se kupqt s pari no 4esto pomagat .... vsekimu sa nujni a tova 4e pri nqkoi sa mnogo pove4e go pravi prexzadovolen i toi raz4ita osnovno na tova... po zle za nego
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Зависта и злобата са лоши неща, нали знаеш? Доста змии и гущери избълва в тази тема и защо? Някои имат, други нямат - винаги е било така и винаги ще бъде така. Не е честно, това е факт, но общо взето не можеш да направиш нищо, а плюенето по другите няма да ти помогне. Да, парите променят хората, не го отричам, но да седим и клюкарстваме кой, колко има и как се държи...завист, пуста завист.

Най-вероятно ще отречеш и ще кажеш, че не е завист, но аз не мога да си представя момиче /особено/, което да не иска да има гримове, дрехи, джундурийки от всякакъв род и т.н. Всеки мечтае да има, да може да си купува каквото и да е без проблеми, но лошото е, че винаги гледаме какво имат другите и какви са те.

Въпросните 'мамини дечица' не могат да разчитат цял живот на родителите си. Някой ден и те ще трябва да работят, да се трудят и тогава ще се разбере до каква степен са лигльовци и глезльовци. Те ще си изпатят, нали така?

Накарая ще добавя, че не е задължително човек да има пари, за да е разглезен.
    +1

О боже .. четях, четях и не можах да повярвам на това което прочетох ... по-дяволите не всичко на този свят е материално. Погледнато реално НЕ само парите са важни, за да изживееш правилно годините си и живота си ( макар, че и с тях може да се постигне ). НЕ само парите движат света, защото това да стане, трябва някой да задвиже парите ... И моля Ви, стига с тези глезените и "мамини дечица", защото до голяма степен всички сме такива ...

п.п. Не завиждайте, живейте си по Вашия начин, не обръщайте внимание на този тип хора, и ще видите точно това което Вие искате а не всички около Вас ...

п.п. И все пак, може да сте като мен ( т.е. ника ми ... ), който отговаря на истината .. бъдете такива и всичко ще си е окей ( но не в прекалени граници ) ...

п.п. Има някои доста глупави коментари в темата ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Първо....НЕ слагам никой под общ знаменател...говоря по принцип.И аз имам такива приятели готини и забавни....аз също не мога да се оплача.
    Просто се дразня от това,че ги забелязвам отдалече..и един вид...те са всичко! Всеки човек е индивидуален и има различни принципи,които спазва.Но тези които незнаят за какво живеят,освен колко ще изхарчат.Тази дискриминация между богати е бедни винаги я има,но сега е ужасна.Ако нямаш пари...не можеш да живееш!Днешно време...повечето искат всичко за себе си.Тази война....да бъдеш първи...не си струва
    Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

x
    аь ус ефь пьтнсше

И животът се купува вече с пари, например:
    Болен си от някаква болест, трябва ти костномозъчна трансплантация, имаш парите, правят ти я и живееш.А който няма пари за операцията-умира.

А доколко един човек е богат, зависи от града, в който живее.В стохиляден град например над 2000 лева се счита за заможност.
    Родителите ми са с висше образование, но получават 900 лева общо.
    В сегашния период на рецесия това е малък доход.
    Как да не завиждаш, когато другите ядат всеки ден сьомга в ресторант, а ти само консумираш пържен боб?! Не, че си готвя само боб, де.
    Обаче хич не е приятно някое другарче да си ръчка на Нокиа Н95 и Плейстейшън Портабъл, а ти да си броиш парите, колкото да стигнат за скромен обяд.

vsi4ki zavisi ot v1spitanieto na deteto, na6ite nesa bugati nes1m razglezen, no malkata mi sestra ve4e e mnogo razglezena.. nemoje da minem centara bez da kaje 20 p1ti iskam dano da se promeni kato po golqma,

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    аз лично под богати разбирам деца на посланици,министри,доктори (ама не в държавни болници),доценти (но не в университет)... те се отличават с поведение,маниери,занимани я,стил на обличане - доста по-различни от тези на обикновената младеж...
    Абсолютно си прав - това са нещата, по които се отличават хората, които наистина имат класа. А не просто по дрънкулките и марката цигари.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си