- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Децата на богатите.
много добре казано.И аз съм на 18 и от 16 годишна работя.Знам какво да е си искарвам сама парите и да няма мама и тати да дават.Сутрин ставам и сама си търся кво да ям,кво да пия.Искам ли да си купя нещо сама си го копувам и това не е защото наще нямат пари даже напротив.Друго е усещането от изработените от теб пари.Знаеш през какво си минал за да стигнат до джоба ти и после се замсиляш заради какво да излязат от там.Първоначално написано от jony
И още нещо...така наречение богати...парите са на родителите им не са техни.Имам приятел с наистина богати родители и нз по каква причина той доста често се случва да няма в себе си...причини всякакви.Богатите са като бедните само че са с финансова сигурност.Всички са хора,дали си лигаве или глезлата на мама и тате зависи от самото дете,отношението му към парите,и най-вече от родителите му!!!
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!