Цитирай Първоначално написано от jony
Искате или не да си го признаете, парите движат света. Любов, приятелство- всичко може да се купи.
Никога не съм бил глезен, винаги всичко съм постигал сам. Работя от 5 години, сега съм на 18, вие смятайте. Имам много приятели, които са доста заможни и са свестни хора. Парите не развалят човек. Възпитанието го прави. Това, на което родителите учат. Не само ако си беден можеш да научиш цената на парите. Защото родителите тези деца, са постигнали всичко. Някой ги учат как да направят същото, други, които са се забравили им дават всичко на готово.
Важно е само, да не забравяш от къде си тръгнал!
много добре казано.И аз съм на 18 и от 16 годишна работя.Знам какво да е си искарвам сама парите и да няма мама и тати да дават.Сутрин ставам и сама си търся кво да ям,кво да пия.Искам ли да си купя нещо сама си го копувам и това не е защото наще нямат пари даже напротив.Друго е усещането от изработените от теб пари.Знаеш през какво си минал за да стигнат до джоба ти и после се замсиляш заради какво да излязат от там.
И още нещо...така наречение богати...парите са на родителите им не са техни.Имам приятел с наистина богати родители и нз по каква причина той доста често се случва да няма в себе си...причини всякакви.Богатите са като бедните само че са с финансова сигурност.Всички са хора,дали си лигаве или глезлата на мама и тате зависи от самото дете,отношението му към парите,и най-вече от родителите му!!!